Dodaj do ulubionych

Małe przyjęcie

IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 17:07
Czy ktoś się orientuje czy gdzieś w ciechanowie lub okolicach można zamówić salę na ok 15 osób i jaki to jest koszt?
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: Małe przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 17:37
      W Opinogórze w muzeum są 2 a na priv mogę dać namiar na fajne gospodarstwo agroturystyczne które jest trochę nieformalne ale coś takiego mają.
      • Gość: Ola Re: Małe przyjęcie IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 17:46
        to chętnie podać gg czy email ?
        • dz1ad3k Re: Małe przyjęcie 14.05.13, 19:58
          Napisz na mój nick @gazeta.pl .
    • Gość: dgfd Re: Małe przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 22:10
      trochę wyboru masz, w zależności od budżetu:Panorama, Da Grasso, Kaczka Dziwaczka, Korona, Tango, bursa PWSZ, Baron - tyle aktualnie przychodzi do głowy
      • Gość: Kakadu Re: Małe przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 15:42
        My byliśmy w KaczceDziwaczce i jedzenie jest super, sala ładnie urządzona, czyściutko i nie śmierdzi starym tłuszczem i papierochami... Wiadomo zawsze to coś nowego. W Panoramie jedzenie może też niezłe ale wystrój przytłaczający i śmierdzi papierochami. W Koronie jedzenie średnie, sala mała i długo czekaliśmy na posiłek, prawie godzinę... Została nam jeszcze Atena. Robimy rekonesans, bo mamy w sierpniu uroczystość i szukamy sali, niestety wybór mały:( Jeszcze jest w Niestumiu sala, ale nie wiem czy tam obsługują małe imprezy. W opinogórze nie byliśmy, bo znajomi nam odradzili. W Panoramie obsługa też mało profesjonalna. W Koronie był fajny kelner, no i w Kaczce chyba są zawodowi kelnerzy.
        Tango to porażka, odradzam w ogóle, barowe jedzenie i byle jaka obsługa.
        Baron też juz poszedł na ilość nie na jakość. Kojarzy mi sie ogólnie z komunistyczną mordownią dla dyrektorów :))
        • Gość: Mama Re: Małe przyjęcie IP: *.play-internet.pl 15.05.13, 16:04
          A ja miałam obiad po chrzcie właśnie w TANGO i w 100% mogę polecić.
        • Gość: mm Re: Małe przyjęcie IP: *.matcom.com.pl 15.05.13, 18:06
          Miesiąc temu byłam na weselu w Tango i powiem: jedzenie pyszne - nigdy nie najadłam się na żadnym weselu tak. Obługa super, łazienki czyściutkie, a jedzenie pierwsza klasa.
          • Gość: X Re: Małe przyjęcie IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.13, 09:05
            Ja miałam natomiast chrzciny dziecka na 20 osób w Atenie, ja jak i zaproszeni goście byliśmy pod wrażeniem obsługi i przepysznego menu. Gdybym miała jeszcze raz zorganizować taką uroczystość to również byłaby to Atena :)
            • Gość: mama Re: Małe przyjęcie IP: *.cnow.pl 16.05.13, 14:27
              a mogłabyś podać cenę od osoby w Atenie?? czy może cena zależy od menu jaki sobie wybrałaś?? będę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Gość: klient Re: Małe przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 09:53
      w kaczce dziwaczce.
    • Gość: deb Re: Małe przyjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 19:05
      jak wyżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka