Dodaj do ulubionych

Dawna siódema

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.05.13, 16:37
Co sądzicie o pracownikach Ośrodka Szkolno-Wychowawczego przy ul. Sienkiewicza 13. Moje zdanie jest takie, że tam jest burdel na kółkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: siódema Re: Dawna siódema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 17:23
      Moje zdanie jest takie , że jesteś chyba absolwentem tej szkoły.
      • Gość: Gość Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.05.13, 20:49
        Słyszałem, że tam piją wódę w pracy ciecie, kucharki, sprzątaczki, wychowawcy, nauczyciele. Dyrekcja to toleruje. No i jeszcze dochodzi kombinatorstwo co by ukraść z tego ośrodka.
        • Gość: czytelnik Re: Dawna siódema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 15:50
          Myślę Gościu,że masz dowody na to co napisałeś,w przeciwnym razie będzie Cię to kosztowało 'parę" groszy.Właśnie uruchomiłem procedury.
          • Gość: gość Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.13, 16:31
            Ne strasz ludzi cały Ciechanów wie, co tam się dzieje pajacu
          • Gość: DDDDD Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.13, 16:32
            Ja też uruchomiłem procedury.
          • Gość: Gość Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.13, 16:35
            Ta katechetka co tam religii uczy to alkoholiczka, a dyrekcja ją kryje bo przecież klechom się nikt w tym kraju nie przeciwstawi.
    • Gość: Danuta Re: Dawna siódema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 19:37
      nie wiem co rzec o pracownikach, natomiast mogę powiedzieć troche o moim synu, który w szkole z oddzialami integracyjnymi wogole nie istnial, nigdy nie mowil o tym co bylo w szkole, a jak wracal i plakal ja nie moglam nic na to poradzic, zamykal sie na wszystko. w szkole z odzialami integracyjnymi uslyszalam ze moj syn jest tylko jeden i nie dostosuja wszystkiego pod niego. Przenioslam go do ośrodka i jestem bardzo zadowolona. moj syn ma tam kolegow, chetnie rozmawia w domu o szkole i ABSOLUTNIE NIE ZALUJE ze chodzi do tej szkoly
      • Gość: lila Re: Dawna siódema IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 18:27
        A skąd takie rewelacje? Pracujesz tam i wiesz co pracownicy tej szkoły robią?? To chyba takie szczegóły to trzeba znać z pierwszej ręki, czyżby krecik??? i rycie?? oj nieładnie nieładnie
        • jowita724 Re: Dawna siódema 03.06.13, 19:58
          Nie wiem, kto wypisuje te głupoty, ale moje dziecko uczęszcza do tej placówki już 5 lat i jestem szczęśliwa, że spotkało tam tak profesjonalnych pedagogów i specjalistów. Dzięki wielokrotnemu udziałowi w programach unijnych mogło korzystać ze specjalistycznych zajęć, których nie oferuje żadna placówka na terenie Ciechanowa.
          • Gość: obserwator Re: Dawna siódema IP: *.205.106.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.06.13, 20:02
            Na podstawie jednej pani od religii nie można oceniać wszystkich pracowników.Wiem ,że pracuje tam wielu specjalistów i ludzi wielkiego serca, którzy zawsze służą pomocą.
    • Gość: darek sękowski Re: Dawna siódema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 13:22
      Byk, coś mi się zdaje, że Cię zwolnili z tego ośrodka i masz taki pomysł na zemstę...

tyle, że trochę odjechałeś... to nie jest wyrażanie własnej opinii, raczej karalne i trochę chamskie pomówienie, jeśli coś wiesz, to idź do kuratorium a nie wypisujesz anonimy zniesławiające kilkadziesiąt osób, bez żadnych dowodów, kmiocie!
      • Gość: Racja Re: Dawna siódema IP: *.play-internet.pl 04.06.13, 18:33
        Popieram.Jesli jest cos nie tak to do kuratorium,ale nie wolno oceniać całości na podstawie jakiejś niechlubnej jednostki.W każdej firmie czy instytucji zdarzają się ludzie nieodpowiedzialni.Tym gorzej jeśli dzieje się to w szkole,szpitalu lub podobnej instytucji,ale pisząc takie komentarze o całej placówce krzywdzicie ludzi którzy pracują z poswięceniem i zaangażowaniem.
        • Gość: K. Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.06.13, 22:22
          Tylko winny się tłumaczy, nie winny nie musi. Olać te głupoty.
    • Gość: ........... Re: Dawna siódema IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.06.13, 16:59
      ?????????????????????
      • Gość: Piksel Re: Dawna siódema IP: *.cnow.pl 05.06.13, 14:02
        Nie można generalizować i tego co jest wyżej napisane przypisać wszystkim pracownikom. Zgadzam się z rodzicami, że większość kadry pedagogicznej tak jak w każdej innej szkole czy firmie sumiennie wypełnia obowiązki. W mniejszym bądź większym stopniu angażują się w pracę z dziećmi. Nie chodzi tu o kłótnie kto pije a kto nie. Dalszą część wpisu kieruje do osób zarządzających ośrodkiem. Wiecie Państwo, że picie w pracy co dla niektórych jest normą. Może trzeba było wcześniej zrobić porządek z co niektórymi? Może czas najwyższy przestać zważać na układy/układziki i zrobić porządki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka