Dodaj do ulubionych

sala zabaw

IP: 213.199.253.* 15.07.13, 17:35
gdzie sa poza marcredo sale zabaw dla dzieci? która polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gty Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 19:18
      niema!idz z dzieckiem na bujaczki!
      • Gość: xxx Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 19:31
        w psie gowna
        • Gość: ta Re: sala zabaw IP: 213.199.253.* 15.07.13, 19:37
          życzliwość wród ludzi aż zieje. I skąd ta nienawiść?
        • Gość: ja Re: sala zabaw IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 20:42
          Wolę wdepnąć w psie gó... niż prowadzić dziecko do wylęgarni zarazków i wirusów www.fakt.pl/Rodzicu-uwazaj-gdzie-bawi-sie-Twoje-dziecko-Kolorowe-kulki-moga-byc-niebezpieczne-,artykuly,179257,1.html. Poza tym jest lato i dziecko powinno jak najwięcej przebywać na świeżym powietrzu. A co do tego gówna, to większość placów zabaw jest ogrodzona.
          • Gość: xxx Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 21:09
            Co z tego ze ogrodzona, myślisz ze to jakas przeszkoda dla zasrywaczy trawnikow swoimi psami? z choinki sie urwales?
            • Gość: ja Re: sala zabaw IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 09:46
              Wiesz, jeszcze nie wdepnelam w gowno na placu zabaw i nie widzialam tam skaczacego przez ogrodzenie psa! wiec juz lepiej sie nie madrzyj! sam pewnie srasz w lesie
          • Gość: mama Re: sala zabaw IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 21:28
            dziś byłam na spacerze z moim dzieckiem i zauważyłam, że na Kicińskiego ( Kargoszyn) robią salon zabaw
            • Gość: mama Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 19:37
              czy to pewna informacja, jeśli tak to może ktoś wie kiedy otwarcie?
    • Gość: ddd Re: sala zabaw IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 20:35
      Kreatyfka nad Hebe jest tanio i miła obsługa.
      • Gość: mama Re: sala zabaw IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 22:41
        oj wcale nie tak tanio godzina 8 zł a czas na zabawie szybko płynie.
        • Gość: xxx Re: sala zabaw IP: *.matcom.com.pl 15.07.13, 23:07
          Marcredo Władysławowo
          Kreatyfka ul.Warszawska
          ... Kulki ul.Płońska
          najtaniej ul.Płońska
          najlepiej (oceńcie sami)
          • Gość: ela Re: sala zabaw IP: 213.199.253.* 16.07.13, 07:46
            w którym miejscu na Płońskiej?
            • Gość: mama Re: sala zabaw IP: *.centertel.pl 16.07.13, 10:45
              Płońska 29 taki duży żółty budynek z parkingiem przed.pomiędzy jedną a drugą pizzerią (Hit-italiana)tylko po przeciwnej stronie
              • Gość: l Re: sala zabaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 11:35
                moje dziecko bawiło się w kreatyfce i w marcredo.
                Moim zdaniem fajniej jest w marcredo,jest fakt najdrożej ale,można zostawić dzieck i zrobić zakupy to raz.Dwa tam w środku jest Pani która pomimo tego czy rodzic siedzi przy stoliku czy jest na zakupach to pilnuje żeby nie zrobili sobie krzywdy.
                Obnizyli ceny z 16 zł/h na 12zł.
                • Gość: alik Re: sala zabaw IP: 80.249.4.* 16.07.13, 12:18
                  Jednak prawa rynku i konkurencja to wspaniała rzecz. Tyle czasu nie mogli obniżyć cen, a nagle się udało:>
    • Gość: tata Re: sala zabaw IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 15:48
      w kreatyfce tez juz podobno mozna zostawiac dzieci...
      • Gość: 123 Re: sala zabaw IP: 213.199.253.* 29.11.13, 19:16
        Na warszawskiej w sali zabaw zaczęły się już kradzieże. Komuś ukradli kurtkę z kluczykami do samochodu i dowodem rejestracyjnym. Ciechanów inaczej o tym pisze.
        • Gość: xxx Re: sala zabaw IP: *.play-internet.pl 30.11.13, 16:30
          nie tragizujmy jedna kradzież nie czyni tego miejsca niebezpiecznym
          • Gość: super mama Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 17:55
            Mi tam podoba się, tylko szkoda że tak drogo. U nas tylko jedna osoba pracuje i nie stać nas na pójscie tam z dziecmi.
            • Gość: mama Re: sala zabaw IP: *.tktelekom.pl 30.11.13, 20:18
              Tam jest najtaniej ale ja cie rozumie ja tez tam nie moge chodzic zbyt czesto bo mnie na to nie stac.
              • Gość: mimi Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 12:35
                dobrze, że jest konkurencja. w kreatyfce jest naprawdę ok, ja nie mam uwag. fajnie, że powstają takie miejsca i place zabaw, bo parę lat temu nie było gdzie pójść z dzieckiem.
                • Gość: Bessy Re: sala zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 23:36
                  Sala Zabaw (DaVinci KIDS) na Kargoszynie już jest otwarta. Znajduje się na Kicińskiego naprzeciwko Przychodni rehabilitacyjnej. Jest tam kawiarnia. Co prawda nie ma konstrukcji tunelowych ale jest basen z kulkami i dużo innych atrakcji dla dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka