Dodaj do ulubionych

gwałciciel z ITD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:43
słyszeliście o tym że jeden z inspektorów ITD zgwałcił kobietę. Piszą o tym w najnowszym tygodniku ciechanowskim. Wiecie o którego chodzi ? Wiem że taki mały w okularach, ten co nosił spodnie podciągnięte pod same pachy, lubił zatrzymywać i proponować sex młodym dziewczynom. Wiecie coś konkretnego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: gwałciciel z ITD IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.13, 14:50
      Na Onet.pl napisali, że chodzi ponoć o jakiegoś 28 letniego inspektora z Ciechanowa, któremu jest na imię Marek?
    • Gość: Kolombo Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:53
      Podobno zgwałcił prostytutkę? Nie rozumiem.
      • Gość: hdhd Re: gwałciciel z ITD IP: *.204.104.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.13, 14:59
        Jakby zapłacił to gwałtu by nie było :) Wybrał się tam służbowym autem...
        • Gość: .... Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 15:01
          Też podejrzewam,że tak było....
      • Gość: xyz Re: gwałciciel z ITD IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.13, 15:04
        A co tu jest do zrozumienia? Prostytutka, to też kobieta, której należy się szacunek.
        Poza tym wg mnie człowiek, który nie umie zapanować nad swoim popędem seksualnym jest po prostu chory i powinien się leczyć.
        On był w pracy na służbie i powinien wykonywać swoje obowiązki, a nie myśleć o cielesnych przyjemnościach i wcielać je w życie.
        • Gość: hdhd Re: gwałciciel z ITD IP: *.204.74.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.13, 15:20
          Seksafera w Ciechanowie www.fakt.pl/Inspektor-GITD-ktory-skul-prostytutke-byl-na-sluzbie-,artykuly,226489,1.html
          • Gość: hdhd Re: gwałciciel z ITD IP: *.204.74.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.13, 15:25
            www.fakt.pl/Inspektor-GITD-skul-prostytutke-kajdankami-,artykuly,226337,1.html
        • Gość: .... Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 15:27
          Mój drogi zgwałceniem nie jest sytuacja, jeśli do samego kontaktu dojdzie przy zgodzie prostytutki, a następnie klient nie zapłaci lub zapłaci mniej, niż zadeklarował. W zależności od zamiaru sprawcy taką sytuacje można rozpatrywać w kategorii oszustwa (prawo karne) lub nie wywiązania się z umowy (prawo cywilne).
          • Gość: .... Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 15:31
            Trzeba udowodnic,że skuł ją aby zmusić do stosunku a nie dla urozmaicenia seksualnego ekscesu ;-).To jest zwykłe odegranie się za BRAK ZAPŁATY
        • Gość: Mieszkaniec Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 20.08.13, 15:34
          Jak chce ,żeby ją szanowano to niech się zabierze je... szm...za legalną robotę!!!A nie dziś na drogę a jutro do lekarza za moje podatki!!!Gonić badziejewo!!!
          • Gość: gość Re: gwałciciel z ITD IP: *.centertel.pl 20.08.13, 16:48
            Słusznie, kurestwo trzeba tępić, poszkodowana i zgwałcona prostytutka.... to chyba żart. Ale w państwie rządzonym przez tych co wypuszczają mafię pruszkowską i im podobnych nic już nie zdziwi....Przecież to jest jedna z wielu spraw gdzie chodzi tylko i wyłącznie aby kogoś umoczyć.
            • Gość: Ja Re: gwałciciel z ITD IP: *.centertel.pl 20.08.13, 16:50
              Tak na prawdę to każda kobieta może iść z facetem do wyra a potem go oskarżyć o gwałt.....gdzie tu prawo i sprawiedliwość. Prostytutka stojąca na ulicy została zgwałcona- jak to dziwnie brzmi. A może to była grzybiarka ?
    • Gość: ona Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 18:32
      Opis idealnie pasuje do Mendy, która zrobiła mi niecałe 2 tyg zdjęcie, i jeszcze mnie zatrzymał żeby mnie o tym poinformować ;/ Jechał w stronę Wawy, była 6.30... Już wiem gdzie ten ch** tak się spieszył...
    • Gość: przypadkowy Re: gwałciciel z ITD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.13, 19:19
      To czym zajmuje sie jego przełożony że pozwala na takie numery na służbie, polityką??
      • Gość: ona2 Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 21:09
        mnie tez kiedyś zatrzymał, taki malutki w okularach, zamiast nałożyć mandat chciał numer telefonu i umówić się na kawę. nawet próbował położyć rękę na kolanie. to jakiś zboczeniec.
        • Gość: gosc Re: gwałciciel z ITD IP: *.centertel.pl 20.08.13, 22:11
          umówić się na kawę. nawet próbował położyć rękę na kolanie. to jakiś zboczeniec.

Zboczeniec to jakby chciał chłopu położyć rękę na kolanie, chociaż teraz wiele osób twierdzi, że pedalstwo jest także normalne. . . Skoro jesteś kobietą to może wysyłałaś impulsy, które prowokowały inspektora. Świętoszki, osobiście za stary jestem aby nie wiedzieć jak potrafią zachowywać się panie, zwłaszcza chcą coś ugrać z policją czy innymi służbami tego typu.
    • Gość: ... Re: gwałciciel z ITD IP: *.cnow.pl 20.08.13, 21:46
      mały ale BYK ;)
    • Gość: l Re: gwałciciel z ITD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 08:31
      prostytutka nie zgłosiła że ją zgwałcił tylko że jej nie zapłacił.Media trochę wyolbrzymiły temat:)
    • Gość: gość Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 09:36
      Nic mu nie zrobią.ITD to szwadrony może nie śmierci ale zbrojne ramię PO gdy trzeba zatrzymywać autobusy z pielgrzymkami na protesty i tłuc kasę dla budżetu.

Skoro był seksoholikiem to znaczy że choroba wyklucza winę.
      O księdzu w TC to był temat na pierwszą stronę ale o platfusiątku to tylko wzmianka powtórzona za oglnopolskimi mediami.

• Gość: do gościa Re: gwałciciel z ITD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 12:40
      Mijasz się z prawdą. TC napisał o tej sprawie pierwszy, jeszcze przed ogólnopolskimi mediami, a nawet przed lokalnymi z Wyszkowa (wyszkowska komenda nie podała żadnego meldunku).
    • Gość: \/ Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 17:32
      nasygnale.pl/kat,1025343,title,Szok-Skul-tirowke-kajdankami-i-zmusil-do-seksu,wid,15910524,wiadomosc.html
    • Gość: pies Re: gwałciciel z ITD IP: *.205.5.93.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 18:15
      A skąd autor tego tematu - inspektor - wie, że Tomasz L. lubił zatrzymywać i proponować sex młodym dziewczynom? Może jeździłeś razem z nim tym Fordem? Może w takim razie jesteś Robertem D. ??? ;-)
      • Gość: Mistrz Re: gwałciciel z ITD IP: *.cnow.pl 22.08.13, 02:29
        Ja nie rozumiem jak można wierzyć w zeznania jakiejś prostytutki a nie dać wiary chłopakowi i już od samego początku nagłośniać sprawę jak postępowanie jest dopiero w toku. A może komuś z wielkich firm zasiedł za skórę i w taki dość prymitywny sposób go chcieli ukarać ? Pozdrawiam nasz kochany TC za to,że coraz częściej pokazuje,że jest zwykłym brukowcem takim jak fakt a nie gazetą z tradycjami za jaką ją kiedyś uważałem. Pozdrawiam wasz Mistrz.
        • Gość: pies Re: gwałciciel z ITD IP: *.205.26.11.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 06:15
          Nie trzeba daleko szukać tych wielkich firm. Zapytaj ludzi z Cedrobu, o Tomasza L. :) Były pracownik, później wielki prześladowca ;-)
          • Gość: Tomasz L. Re: gwałciciel z ITD IP: *.31.82.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.13, 11:44
            I jest ciąg dalszy.... www.fakt.pl/Funkcjonariusz-GITD-zgwalcil-kobiete-,artykuly,226702,1.html
            • Gość: misiek_pysiek Re: gwałciciel z ITD IP: *.static.chello.pl 24.08.13, 20:09
              Tak tak.. Tomuś to taki lokalny krasnal - lowelas (z 1,5 w butach na koturnie) :) Wcześniej pracował w gminie w Ojrzeniu, był jakimś popychadłem pana Wójta. Później w Cedrobie też kozaczył. Tam tez pracowała jego dziewczyna, której teraz można tylko współczuć. Ale taki los kobiet co bardziej patrzą na dobra bajerkę i portfel niż na to jaki jest facet i co sobą reprezentuje!! Ona uradziła mu dziecko, a on sprezentował jej wycieczki na widzenia!!

• Gość: :/ Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 11:35
                "ale taki los czeka kobitki, które bardziej lecą na noiezłą bajere i kasę"-nie osądzaj jak nie znasz!
    • Gość: sasiadka Re: gwałciciel z ITD IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.13, 20:22
      Pomyślec,ze to mój sąsiad. Strach sie bać jak opuści Płońsk...
      • Gość: A ja sąsiad Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 24.08.13, 21:00
        A mój sąsiad,i podejrzewam ,że za to ,że za bardzo się przykładał do roboty ktoś mu podstawił tanie kur....i teraz chłopak dupę umoczył,podpadł komuś i tyle.
        • Gość: misiek_pysiek Re: gwałciciel z ITD IP: *.static.chello.pl 24.08.13, 21:28
          ..o jakim Ty podstawianiu mówisz "sąsiedzie"? Nadgorliwość, pychę, cwaniactwo i wykorzystywanie załatwionego stołka nazywasz przykładaniem się do pracy?! A to ciekawe.. Jak widać bardziej przykładał się k..sem niż głową skoro pokusił się na taką akcje! Zawsze miał polot do panienek i to go zgubiło.
          • Gość: ??? Re: gwałciciel z ITD IP: *.play-internet.pl 25.08.13, 21:43
            A Ty nie masz polotu do panienek?Podpadł komuś i go załatwili.
        • lesny_ludzik Re: gwałciciel z ITD 06.09.13, 11:36
          Wracając do sprawy, To że Tomuś się naraził wielu osobom to 100% prawda, był niewygodny i tyle. Wystarczy spytać kierowców z Wyszkowa i popytać co tam się mówi o całej sprawie. Łapówek nie chciał to wrabiają w co innego.
          • Gość: ŻANDARM Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 07:06
            NORMALNIE JAK PROSTYTUTKA POSKARŻY SIĘ ŻE ZOSTAŁA ZGWAŁCONA TO POLICJA PRZYLEJE 2 PAŁY W DUPĘ I TYLE, a tu nagle taka afera. Wtyka policji, a że zalazł komuś za skórę to się wzięli za niego.
            • Gość: pies Re: gwałciciel z ITD IP: *.30.43.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.13, 15:15
              Tomaszowi leci drugi miesiąc w Przytułach... Może mu przedłużą to "sanatorium". Ciekawe kiedy początek procesu...
              • Gość: ciekawski Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 17:57
                a skąd wiesz, że tam jest??
                • Gość: gość Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 23:18
                  Lis,Michnik,Olejnik mogliby z naszego chłopaka wykreowac ofiarę prostytutki i mafi.
    • Gość: strazak Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 11:52
      chłopak miał miał kompleksy z powodu wzrostu. witać to było po jego zachowaniu. On "wielki pan inspektor" i biedni kierowcy których miał kontrolować. Jak przychodził do pracy to zawsze głowa wysoko i nikogo nie zauważał. nawet cześć powiedzieć nie potrafił, nie dał się zaprzyjaźnić ani lubić
    • Gość: ktoś Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 09:48
      Myślę, że ze swoimi opiniami i ocenami powinniście się wszyscy nieomylni wstrzymać do wydania wyroku sądowego. Póki co, jest na to za wcześnie. Zwolnijcie więc.
      • Gość: suka Re: gwałciciel z ITD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.13, 07:13
        No wiesz... Jak dotąd wszystko przemawia przeciw niemu. Doświadczenia ludzi, którzy mieli z nim kontakt służbowy, to jedno. Każdy może odbierać go inaczej, ale fakt, że pojechał na dziwki w czasie pracy, służbowym autem, podczas gdy w domu czekała na jego powrót niedawno poślubiona małżonka i 2 miesięczna córeczka w nie najlepszej kondycji zdrowotnej... Można chyba powiedzieć, że wzorem kochającego męża i ojca, to on raczej nie był. Największą krzywdę zrobił swojej rodzinie, a tego raczej nikt mu nie wybaczy. A kwestia podejrzenia o zgwałcenie rzeczywiście wyjaśni się w sądzie. Jak się prokurator uprze, to mu jeszcze dołożą bezprawne pozbawienie wolności (od 3 mies. do 5 lat pozbawienia wolności).
    • lesny_ludzik Re: gwałciciel z ITD 04.11.13, 12:51
      witam, bardzo proszę o kontakt lesny_ludzik@gazeta.pl- pseudo ukochana
      • Gość: znajoma Re: gwałciciel z ITD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.13, 07:11
        Nie rozumiem w jakim celu mam się z Tobą- zielony ludziku kontaktować? "pseudo ukochana" to ja nigdy nie byłam, nie jestem i na pewno nie bedę tak dla Twojej wiadomości, to było okreslenie dla tej biednej jego żony- bo tylko jej współczuć bo w takich sytuacjach to o niej nie myslał to jak ma być ukochana, tak samo jak jego rodzicom-jedyny syn, w którym pokładali nadzieje i wiarę. Za Tomka to osobiście trzymam kciuki, zeby ta cała sytuacja spłyneła po nim jak po kaczce woda bo niestety i tak już zapłacił za swoją słabość a w głebi serca dobry z niego chłopak i nikomu by krzywdy nie zrobił- jak każdy ma swoje wady jak równiez zalety. Liczę, ze on sam wyciągnie z tego wszystkiego wnioski -bo całe życie sie cos buduje a traci się w sekunde.
        • Gość: do znajoma Re: gwałciciel z ITD IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.13, 07:27
          dla mnie to zabrzmiało jakby o kontakt na ten email prosiła Cię osoba, którą nazwalas "pseudo ukochaną"
        • Gość: ... Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 08:17
          witam ponownie,
          nie chciałam Pani urazić. Chodzi mi tylko o kontakt z Panią, nie chcę podawać swojego numeru telefonu z wiadomych przyczyn. Nie nazwałam tak Pani, tylko siebie. Jeżeli jest taka możliwość to proszę o kontakt.
          • Gość: pies Re: gwałciciel z ITD IP: *.182.45.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.13, 01:18
            Rozumiem, że pod tym leśnym pseudonimem występuję szanowna małżonka Tomasza L... Powiem tak: Pani E.. chyba zdawała sobie sprawę za kogo wychodzi. W dniu ślubu (w kościele) było to widać aż nadto. Jak ktoś był, to chyba pamięta słowa księdza, które padły z ołtarza, a jak nie, to mogę przypomnieć. Brzmiało to mniej więcej tak: "co pan panie Tomku tej naszej E.. zrobił, że jest taka smutna?" Druga sprawa: jak mu koledzy musieli alibi montować trzy dni po ślubie, bo się gdzieś zawieruszył... ;-) to raczej nie był jego pierwszy wyskok. Zresztą sama Pani E.. pisała jakieś maile do ówczesnej stażystki z WITD (od tych prawdziwych krokodyli), którą Tomasz dość często odwiedzał. Pani E.. ? Po co był ten ślub? Dla rodziny i sąsiadów? Niepotrzebne zamieszanie w tych czasach. Panny z dziećmi już nikogo specjalnie teraz nie dziwią... Pozdrawiam i życzę Pani dużo szczęścia, a córce dużo zdrowia.
            • Gość: Karol Re: gwałciciel z ITD IP: *.centertel.pl 10.11.13, 08:28
              A ja sie caly czas zastanawiam bo to nazwisko posiada tez Rafal. Mial kiedys niedaleko Szwanke sale imprezowa chyba teraz to sprzedal i przeniosl sie do innego miasta z inwestowaniem bo tu mu nie szlo. Tez dobry kobieciarz,dziewczynki lubil - moze to byc rodzina Tomka?
              • Gość: zniesmaczony Re: gwałciciel z ITD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 09:32
                Najlepiej to zajmijcie się swoim życiem i swoimi brudami.
                • Gość: znajoma Re: gwałciciel z ITD do pies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.13, 08:05
                  taki teraz mądry jesteś to trzeba było na 3 dzień po ślubie nie dawać tego alibi skoro się tak zawieruszył. Teraz wy wszyscy mądrzy i tylko psy potraficie wieszać i się śmiać a może dla tej dziewczyny to nie jest proste!!! Niech każdy z was postawi się na jej miejscu i niech nie osądza jej. Tak życie się układa czasem może go bardzo kocha i nie tak jak ktoś wcześniej napisał, ze na kasę poleciała i na bajerę. Teraz to trzeba współczuć tylko jej i przede wszystkim temu małemu dzieciątkowi. Czasem ludzie zastanówcie się co tu piszecie bo możecie jeszcze bardziej kogoś skrzywdzić a chyba jego żona już za dużego kopa dostała. A wy tacy kumple i przyjaciele jego właśnie widać zamiast go bronić nadal dawać alibi to co sprzedajecie to co już stało się oczywiste. Nie będę tu przytaczać co znaczy przyjaciel domu bo w takiej sytuacji to każdy łączy się z ta pokrzywdzona osoba w takiej sytuacji ale widać nie wy. Mam nadzieje, ze jednak ona nie została z tym wszystkim sama. A wy wszyscy tacy mądralińscy weźcie się raz ale tak porządnie pier... w głowę. Dziękuję za uwagę.
                  • Gość: pies Re: gwałciciel z ITD do pies IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.14, 09:56
                    Wyszedł przed świętami...
                    • lesny_ludzik Re: gwałciciel z ITD do pies 10.01.14, 10:27
                      PANIE JACKU da już pan spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka