28.01.14, 23:20
Liczyłem że to radio to nowa jakość ale po dłuższym słuchaniu ich muzyki jestem znudzony monotonią.
Mogę podać liczbę minimum 1000 godzin słuchania tego radia.
To radio jest be!
Obserwuj wątek
    • Gość: Postawne chłopisko Re: Radio 7 IP: *.centertel.pl 29.01.14, 10:56
      Po pierwsze to jest radio mławskie, a więc jakiekolwiek skargi, zażalenia i inne wnioski wylewaj w temacie założonym na forum Mławy - o ile takie istnieje...
      Po drugie to każde muzyczne radio zalatuje monotonią,tylko każda stacja radiowa ma swój repertuar muzyczny,który katuje w koło do zajechania... Tak żeś prochu nie wymyślił...
      • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 22:29
        Jesteś mało obytym chłopem a szkoda bo właśnie dla takich jak to radio gra cały dzień i
        zdobywa już i Ciechanów.
        Nawet z KRC wyrwało dziennikarza i dziennikarkę.
        • Gość: br-jak-br Re: Radio 7 IP: *.elartnet.pl 30.01.14, 01:25
          Pięknie manipulujecie chłopcy..............radia Dior to były radia!!!!!!!!!
          • Gość: br-jak-br Re: Radio 7 IP: *.elartnet.pl 30.01.14, 01:27
            Z Kasprzaka dodam
            • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.centertel.pl 30.01.14, 05:43
              Extra radyjko- ta mławska 7.
              Oczywiście żale będą mieli ci z Ciechanowa co to już na wstępie przekreślają wszystko co jest z Mławy. Słuchałem do tej pory KRC, od jakiegoś czasu jest to Radio 7. Moja młodość, moja muzyka. Biesiada niedzielna w godz. 12-16 jest po prostu cudowna. Najważniejsze- jest to radio żywe. No cóż i najważniejsze mamy w tym radiu dwoje, którzy tworzyli radio KRC, a więc o czymś to świadczy.
              Przykre ale nie mamy szczęścia jako miasto- śmieszne inwestycje, brak łączności miedzy częścią zachodnią a wschodnią miasta, nieudane władze, często po wyrokach sądowych także to że i radio mamy przeciętne to nic nowego.
              • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 07:25
                Biesiada jest dla pospólstwa bez gustu ale te kilka godzin darowałbym im bo dj robią tam swoją polytykę i też im daruję.
                Nie mogę jednak darować całości i o tym można dyskutować.
                • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 22:18
                  Nie raz trzeba zakląć 'ku... mać co za radio' gdy politrucy z Wwy czytają wiadomości.
                  Te same wiadomości ma KRC i to jest chore.
                  Szkoda że właściciel tego radia toleruje ten jad sączony z Wwy.
              • Gość: c jak ce Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.14, 09:31
                No właśnie najlepsza jest niedzielna biesiada. W sam raz dla wieśniaków. Te telefony i sms-y które odbierają i czytają na antenie widać, że są od prostych ludzi.
                • b_jak_be Re: Radio 7 01.09.14, 07:36
                  Wczorajsze gadki szmatki wiejskich dj to pokaz najwyższych lotów seansu kłamstwa i manipulacji.
                  Na okrągło o moim wpisie insynuacje,kłamstwo ciągle mowa o tym czego nie ma w moich uwagach.
                  Jak słusznie zauważyli słoma w
                  butach tkwi im od polwieku.
                  Ciechanow moze lubi was bardzo,ale to ja pisze o waszej chalturze.
                  Trzeba bylo zacytowac moje wpisy i podyskutowac,a nie lgac lub lzec jak pies o tych wpisach,bo to forum jest niszowe i nieliczni wiedza o tych wpisach.
                  • Gość: x Re: Radio 7 IP: *.31.249.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.14, 11:52
                    Nowe hasło dla radia 7
                    ,odezwij się a zgnoja cię za darmo,
        • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 21:43
          Z KRC wyrwało dziennikarzy,a szkoda .Najlepsi muszą pracować w innych miastach.Na układy nie ma rady.
          • Gość: wtajemniczony Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 22:14
            Z KRC wyrwało dziennikarzy... i całe szczęście dla KRC :) Zwolniło się miejsce dla naprawdę dobrych
            • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 22:20
              Dobrych? Czy chodzi o dobrych w lokalnym układzie. Zgadzam się.
            • Gość: s Re: Radio 7 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.14, 13:02
              to słychać
          • Gość: zdziwiony Re: Radio 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.14, 12:58
            A których dziennikarzy z KRC wyrwało Radio 7 ????
            • b_jak_be Re: Radio 7 02.08.14, 08:46
              Tragedia,żenada,brak gustu.

Pierwsze miejsce to musi być szyte grubymi nićmi badanie.
              Nachalni dj gdy źle wypowiadają się o tych gdzie nie gra ich radio.
              Nachalność w nagabywaniu słuchaczy by promowali to radio.
              Na trasie 7 to radio wypiera sygnały innych stacji co jest chamstwem.
              Ubogi repertuar wręcz skromny.
              RDC,PRIII słuchalność tak mała?
              Nie wierzę w te badania!
              • Gość:   Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 09:50
                b_jak_be napisała:

> Tragedia,żenada,brak gustu.

To żeś chłopie samokrytykę złożył :D.

Radio nie musi się podobać wszystkim wystarczy, że podoba się znakomitej większości, osiąga sukces w słuchalności, w utrzymaniu się na rynku. Choćbyś pękł to ludzie lubią muzykę taneczną, popularną z lat 60-90 i disco polo też nawet jeśli się wstydzą do tego przyznać.
              • Gość: Fan Radia 7 Re: Radio 7 IP: *.free.aero2.net.pl 03.08.14, 03:37
                1. Skoro kwestionujesz te badania (notabene jedyne badania radia, którymi posługują się wszystkie stacje), to dlaczego inne rozgłośnie ich nie kwestionują? KRC czy Maxxx jakoś z pokorą przyjęły do wiadomości fakt doskonałej słuchalności Siódemki, ale Ty nie umiesz się pogodzić.

2. Skoro Radio 7 jest takie słabe, to czemu tyle w nim reklam lokalnych? Również reklam ciechanowskich firm. W KRC czy Maxxxie głównie reklamy ogólnopolskie,a w Siódemce lokalne.
                • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 08:43
                  Radiowej czwórki brak w badaniach?

• Gość:   Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 09:38
                    Czwórka w Polsce północno wschodniej nie wychodzi poza granice dużych miast więc jak ma mieć słuchalność?
                    • Gość: Q Re: Radio 7 IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.14, 10:22
                      Pewnie dzięki nadajnikowi w Ciechanowie?
              • b_jak_be Re: Radio 7 26.08.14, 17:51
                Jakiś czas temu dwaj wioskowi didżeje z radia 7 ponaśmiewali się z mojego wpisu tu na forum ale to tak już bywa jak brak zainteresowanego by z wioskowych głów wybić głupotę i brak elementarnego zrozumienia tekstu.
                Fanatycy szkła kontaktowego juz tak mają co wystarczy posłuchać w ich rozmowach niedokończonych w 90sekund.
                Oczywiście grono fanatyków odezwało się jeszcze w trakcie audycji, ale gdyby to była wioska sztachetami i cepami pobili by biednego b_jak_be.
                Ostatni wystep wioskowych didzejów nadawałby się na donos do KRRiT a oni już dobrze o tym wiedzą dlaczego.
                Brzydko,oj brzydko bawicie się wioskowi didzeje.
                • Gość:   Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 18:11
                  No racja z nieszczęsliwych śmiac się nie wolno KRRiTV napewno by to uwzgledniła. Poza tym bardzo nas interesują twoje wiejskie kompleksy i liczymy na bloga w tym temacie.
                  Z innej beczki - dziś mijają 2 lata od kiedy Radio7 zaczęło emisję testową. Choćbyś pękł jest i bedzie najpopularniejszym radiem w regionie.
                • Gość: Fan Radia 7 Re: Radio 7 IP: *.free.aero2.net.pl 26.08.14, 19:03
                  Panie miejski słuchaczu, fajnie, że słuchasz tych "wiejskich didżejów" i to na tyle uważnie, że wiesz co było w ostatniej audycji i w audycji kilka tgd temu, gdy mówili o tobie. Osobiście się cieszę, że jesteś w gronie słuchaczy najpopularniejszego radia w regionie. Nie wierzyłeś w słuchalność, a sam słuchasz. Gratulacje!
                  • b_jak_be Re: Radio 7 26.08.14, 22:32
                    Zdziwiłbyś się dlaczego radio jest akurat w te niedzielne południe włączone,a mniej słuchane.
                    Napawam się waszą głupotą i czekam tylko na to.
                    • Gość:   Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 22:40
                      Żeby nie słyszeć jak sąsiedzi za ścianą baraszkują? każdy powód do słuchania Radia 7 jest dobry :D.
                    • Gość: gosc Re: Radio 7 IP: *.205.142.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.14, 10:28
                      Z koncertu życzeń zrobili panowie sobie atak na księży.Jestem ciekawy czy reklamy też puszczają co łaska?Temat kościoła i księży to ich obsesja.
                      • Gość: użytkownik Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.14, 13:20
                        Nie wiem czy tani populizm to jest sposób na przyciągnięcie słuchacza i nie wiem czy antyklerykałów w grupie docelowej 30+ jest aż tak dużo żeby utrzymać słuchalność. Ja przełaczam na KRDP.
                        • b_jak_be Re: Radio 7 27.08.14, 16:46
                          Ucieszyłem się że jest radio z muzyką jaką lubię.
                          Z czasem okazało się że tam kręci się na okrągło taśma 72godz z całym repertuarem jaki to radio ma co jest CHAŁTURĄ godną lat 70,80 z tamtego wieku.
                          Radio Krc po przemianach polecam gdy usłyszeć tam można i Pink Floyd i Marka Grechutę.
    • Gość: olo Re: Radio 7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 10:47
      posłuchałem trochę z samego początku i stwierdziłem, że jednak to nie to.Radio bez życia.Słucham Radia Plus z Warszawy.Niestety nie wszędzie ma dobry zasięg.
    • Gość: yupi Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 20:26
      Będzie dobrze.
    • Gość: gość Re: Radio 7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:17
      Wiadomości mają tak jak KRC z piekła rodem.
      Sprawa Mularczyka i bezdomnego to wyżyny obłudy,zakłamania sprostytuowanych dziennikarzy,lektorów,nadawców.
      Wstyd KRC i Radio 7
    • Gość: Joł Re: Radio 7 IP: *.centertel.pl 18.11.14, 18:52
      Swietne jest radio vox fm ale w ciechanowie kiepsko odbiera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka