ciechanowiak99 02.02.15, 11:33 Witam Jakie opinie na temat tej pizzerii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radomeness Re: Halo Pizza Ciechanów 02.02.15, 14:11 Opierając się tylko na opinii znajomych, którzy zamawiali muszę stwierdzić, że nie byli usatysfakcjonowani i uznali, że pizza tragiczna. Są jednak gusta i guściki. Ktoś woli wydać więcej i zjeść cos co wygląda jak jedzenie i równie dobrze smakuje, a są też tacy dla których liczy się tylko cena i zapchanie żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
pm19900 Re: Halo Pizza Ciechanów 02.02.15, 19:02 Zamowiełem raz i już nigdy nie zamówię. Ciasto cieńsze niż naleśnik co robię w domu. 5 kawałków salami i trosze sera. Porażka, a później dostałem rozwolnienia po sosie pomidorowym, wiem że po tym bo kolega jadł bez sosu i było ok. Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
elldekor Re: Halo Pizza Ciechanów 04.02.15, 17:38 konkurencja nie spi, sranie po sosie, pewnie przez caly dzien tylko pizze jadles.. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Halo Pizza Ciechanów 04.02.15, 18:19 Ja również dostałem rozwolnienia po sosie pomidorowym Odpowiedz Link Zgłoś
elldekor Re: Halo Pizza Ciechanów 04.02.15, 18:41 tak tak, seksmisja, ja rowniez poddalem sie zabiegowi Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: Halo Pizza Ciechanów 04.02.15, 21:55 Po co te chamskie komentarze? Piszę jak było wraz ze znajomymi zamówiliśmy pizzę jeden który jadł bez pomidorowego rozwolnienia nie dostał. Ja i kolega który jadł dostaliśmy. Mam nadzieję że coś z tym zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
rekord.wci Re: Halo Pizza Ciechanów 05.02.15, 14:43 Ja na próbę zamówię sam sos żeby raz na zawsze zakończyć tę dyskusję. Poświęcę się dla dobra ogółu. A później nagram z tego film i wrzucę na youtube Odpowiedz Link Zgłoś