Dodaj do ulubionych

Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk.

19.11.15, 20:33
Co sądzicie o ułaskawieniu Macieja Wąsika? Czy Maciek powinien się ubiegać o akt łaski? Czy bał się sądu? Dlaczego? Pracował w CBA dużo wie. Jak w takim razie rozpatrywać wyroki nałożone na innych ludzi? Ostatni głośny wyrok w sprawie Burmistrza Glinojecka? Siedzę, myślę, rozważam "za" i " przeciw" i wnioskuję, że to śmierdząca sprawa.
Obserwuj wątek
    • eugeniusz101 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 19.11.15, 20:55
      A jednak Maciek Wąsik prosił Prezydenta Prezydenta o ułaskawienie. Strach dopadł szeryfów. Ale niestety Sądy i Prokuratura to na dzień dzisiejszy "instytucja niskiego zaufania." Panie Pośle M. Wąsik w ten sposób nie zbudujesz szczerej, prawdziwej Polski. Nie tędy droga. Jest coś takiego jak honor. Ciekawy jestem jak się zachowasz...teraz...
      • pierwszy.obywatel Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 19.11.15, 21:04
        Za dużo Gazety Wyborczej czytasz i mózg słabo ci pracuje.
        Nie długo i oni skończą jak Trybuna Ludu.
        • eugeniusz101 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 19.11.15, 21:47
          Autot tekstu powołuje się na wypowiedź Ministra Andrzeja Dery z Kancelarii Prezydenta. Jeżeli dziennikarz kłamie...to go do ciupy...jeżeli mówi prawdę...to musisz się zastanowić "piąty.obywatelu..." nad kilkoma sprawami. Prawo i Sprawiedliwość to nie tylko nazwa partii to cnoty, które powinny towarzyszyć nam, ludziom na codzień. Nie zniszczcie tego. Polityka to ku...!!!
    • profesor43 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 20.11.15, 16:13
      Wąsik góra :)
      • eugeniusz101 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 20.11.15, 17:19
        To prawda. Układy działają bardzo sprawnie. Przyglądam się co robi PiS i powiem szczerze podoba mi się. Ciekawe kiedy wezmą się za Ciechanów i jego "perły." A jest czym się zająć.
        • profesor43 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 20.11.15, 17:26
          Przede wszystkim Pan Przew. Rady i Vice.... i Ich szalone pomysły i zachowanie.
          • eugeniusz101 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 20.11.15, 17:59
            Czytałem co nieco w gazetach. Świadczy to o konieczności porządkowania przez PiS własnych szeregów, szczególnie w Ciechanowie. Ale to wewnętrzna sprawa partii. Mnie interesuje, kiedy urzędy państwowe będą wreszcie funkcjonowały tak jak należy. Ciechanów ma w tym względzie ogromne pole do zmian. Każde będą pozytywne...i to jest przykre...Instytucje państwowe nie działają prawidłowo...tak twierdzą ludzie...a na taką opinię trzeba solidnie zapracować.
            • profesor43 Re: Poseł M.Wąsik i Gmina Sońsk. 20.11.15, 20:27
              Popieram Cie w całej rozciągłości :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka