Dodaj do ulubionych

Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 09:31
popularna ?? Tak się pnie po szczeblach kariery . Powinniście być mi
wdzięczni ,że rozsławiłam Ciechanów . Teraz włoskie , hiszpańskie i może
francuskie firmy będą stawiać u nas fabryki ,bo widzą jak piękne kobiety
pochodzą z Ciechanowa . Pozdrawiam .
Obserwuj wątek
    • Gość: Jortex Re: Hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:00
      Jeżeli którakowiek z tych "firm" powie, iż buduje coś w Ciechanowie na Twoją prośbę, to pomyślimy o postawieniu Ci pomnika o Wielka Dodo!
    • Gość: AGATA Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: 213.199.197.* 07.11.04, 17:05
      To moze jakiś koncert w Działdowie? Bardzo chcielibyśmy Cie usłyszeć!!! Pozdawam
      • Gość: gda Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: 195.117.122.* 11.11.04, 17:07
        A dlaczego miałby się odbyć koncert w Działdowie? To jest za blisko Ciechanowa,
        proponuję gdzieś dalej, gdyż za dobrze widać i słychać na co ją stać. Nie musi
        o to zabiegać.
    • Gość: men Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:03
      głupia jesteś jak prawdziwa blondynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aaa Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 07.11.04, 21:05
      ogladamy Cie DODO
      • Gość: stawka Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.11.04, 21:22
        Lipnicka była fatalna!!!! I najgłupsza!!!
        • Gość: ttttt Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:48
          w
          • Gość: t.k Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:54
            A może ktoś wybuduje cyrk i zaproponuje Ci posadę
    • Gość: normalny Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:13
      jeżeli takie "TUZY intelygecji ???" mają rozsławiać Ciechanów to nie dziwota,
      że mówią o naszym mieście to co mówią - WIOCHA
    • Gość: Doda Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:05
      Żal mi was zakompleksieni i zazdrośni mieszkańcy Ciechanowa . Ciekawe co wy
      zrobiliście dla tego miasta ? Pewnie nic ,bo po co się wychylać i narażać na
      opinię innych tak ?? Wypadłam lepiej od Lipnickiej i tej drugiej co występowała
      z Muchą . Jeszcze mam całe życie przed sobą . Nie wiecie na co mnie stać .
      • Gość: zxa Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: 80.249.4.* 08.11.04, 13:35
        Występ był tragiczny i nie ma nad czym dyskutować. Uważam, że lepiej jak byłby
        niezauważony, pomijając, że doda ma chyba wielki kompleks na tle mediów i
        innych postaci.
      • Gość: batman Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.sap.com / 217.8.176.* 11.11.04, 15:52
        mysle ze stac cie na operacje mozgu jezeli go znajdziesz .
        • Gość: Doda Re: Będę w Mamy Cię w TVN !! Widzicie jaka jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:08
          MAm teraz tyle kasy ,że mogłabym postawić wam może karuzele ,ale po co ?? Żeb7y
          was zakecić ?? Wy się nakręcacie tanim winem i disco-polo .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka