Gość: ziutek IP: 212.160.172.* 17.02.05, 14:14 no i po kierowniku... w sumie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLA Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.inteko.com.pl 17.02.05, 14:34 MOŻNA SPYTAĆ O KTÓREGO KIEROWNIKA TP CHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 17.02.05, 14:58 D.R. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:39 był kierownik i nie ma kierownika ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 18.02.05, 09:58 w sumie to nie wiem dlaczego go usunęli... wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:53 za dobra sprzedaż była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepenecik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:10 jego kierownicy sekcji wpadli na "skuteczną" metodę sprzedaży - a on jak się dowiedział to było już za późno. i powiedział, że nie chce być kojarzony z taką sprzedażą. i niektórym było to na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.inteko.com.pl 18.02.05, 12:40 Może wreszcie ktoś się weźmie za kierowników sekcji CKT a nie za kierownika. Wystarczy tylko uważnie sie rozejrzeć by z łatwościa dostrzec jacy są naprawdę. Aortę wywyższali pod niebiosa i co im z tego przyszło...?Kierownik już nie mógł patrzeć na to co się dzieje w TP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 5.5R* / *.defence.gov.au 07.03.05, 01:06 tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 213.199.253.* 18.02.05, 14:02 o co tak wogóle chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:23 Tu masz wątek, który Ci przybliży sprawę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=20475031 a tu o tym co stawia pod ścianą: wiadomosci.wp.pl/OID,5903461,kat,1342,wid,6583591,opinie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:17 tylko że nie tego kierownika zwolnili ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:40 Mam pytanie... jak uzyskałeś ten drugi link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:51 Ciechanów to małe miasto - tutaj linki latają od samego rana i to latają nisko więc trzeba uważać, żeby takowym nie dostać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:55 a pisząc to nie myślałem, ze tak szybko się rozejdzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:20 no i mamy kierowniczkę (ale coś już jej nie lubię) wygadana to może i jest ale raczej mało wie o tym na czym polega praca w CKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medea [...] IP: *.pl / *.rosehosting.com 26.02.05, 02:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Format Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.pl / *.rosehosting.com 27.02.05, 02:58 A kogo to w ogóle obchodzi? Zwolnili kogoś - widocznie nie pasował pod "koncepcję". Jest ktoś nowy - widocznie będzie lepszy/a - i pasuje (jest swój ;). No bo przecież nie bedziecie tłumaczyć zwolnienia tym, że ktoś komuś dupy nie lizał.. :) (i nikt mieszkania mu nie kupił.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll [...] IP: *.pl / *.rosehosting.com 26.02.05, 03:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Biznes Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 28.02.05, 18:23 Coraz więcej osób w TP ma dość tej pani... Zmiany na CKT i innych działach doprowadzają ludzi do ku*wicy, np zmiana od 12 do 18 albo 20 minut przerwy... Współczuję palącym (bo na jedzenie czasu już nie mają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracująca na CKT Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:34 Ja z każdym dniem nie lubię jej coraz bardziej ........nowe zasady, i tworzenie "nowego CKT" trochę jej to nie wychodzi. Każdy kto już tam trochę pracuje dłuzej niz 4 miesiace widzi jaka jest atmosfera, i widzi jak potrfaili zmienic się z dnia na dzień wraz ze zmianą kierownika, jak pokazały pewne osoby jakie naprawdę są mam na mysli kontrolerów, (M.K. , A.D, A.B. -kazdy waz obgaduje,ja tez bo nie da sie tego nie skomentowac) kazdy widzi, nalezy sie tylko zastanowic nad samym sobą i nad swoim zachowaniem (do was szanowni kontrolerzy) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:39 Zgadza sie, a ajgorsze jest jeszcze to,że nie potrafi się podpisac pod tym co robi, mam na mysli zwolnienie 3 kontrolnych, wypierala sie do samego konca ze to nie byla jej dycyzja, to ja pytam kogo. Trzeba miec czasem cywilna odwage sie przyznac do pewnych postepowan, szczegolnie jesli chce zaczynac sie cos od nowa, jak się coś robi to się pod tym podpisuje ! A to ze wszyscy pracownicy się poniżają,, robiąc z siebie idiotów, dzwoniąć do ludzi któryz korzystaja z uslug ktore chca im dopiero zaproponowac to jest dopiero paranoja !!!! Ja w zyciu nie kupiłbym nic przez telefon ! - nie w tych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 00:17 no i widze, ze temat wygasa.... szkoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 01:39 pewnie, ze szkoda - moze ktos cos dorzuci.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:20 Cóż za ostra cenzura tego wątku.komuś nie pasuje sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:33 Tpsa to "burdel" wszyscy (wyjątki przepraszam z góry) na jakimkolwiek "stanowisku" musieli coś zrobić albo coś obiecać,komu no wiadomo ale tak to jest jak na najwyższym stanowisku jest organista (nie mam nic przeciwko organistom),selekcja-najlepszych się wyrzuca,spada jakość-wszystko robi się na czas-nieważne czy miło czy nie aby spr czas! Jak w korporacjach- CZAS CZAS CZAS-a tam nawet tego nie warto mieć-bo im masz lepsyz tym szybciej wylecisz(doświadczenie).Ja nie wiem,że tam nie wszedł jeszcze jakiś Inspektor,nie wiem,ze kazdy "tyle wie" a nic nie robi.Rozumiem tylko ludzi którzy tam pracuja bo naprawdę potrzbeują chociaz tych "groszy" jakie płaci sie pracownikom "tymczasowym" nie rozumiem reszty pracować tam to strata honoru,strata nerwów,ja od kiedy nie pracuje czuje sie zdrowiej;-)pozdrowienia dla PANA PREZESA I JEGO HAREMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:52 nie pracujesz bo pewnie PKS zlikwidowali i nie masz czym dojeżdzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:33 jakbym miała dojezdzac pksem to szkoda byłoby mi pokonywac nawet 2km żeby popluskać się w tym błocie:p a i nie widze nic złego w tych co pokonuja drogę pksem nie każdy posiada malucha tak jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralki Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:15 zgadzam się z tym w całej rozciągłości to burdel jakich mało!!!!!!!a nowe kontrolerki....R.WODY....TO POPROSTU DNO nikt nie myślał że tak szyko stanie się lizuską i bardzo fałszywą osóbką oby ją jak najszybciej wyjeba........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likwidator Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:51 jest jeszcze pitruś nierobek co wiecznie laski bajerzy i laskę wb cięgnie na kozetce oj niech ja go spotkam wrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:39 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkjl Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:41 chyba Robert a nie Piotr.... ciekawe dlaczego został po zwolnieniu DR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? njn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:55 myslę że to nie piotr ugania sie za pannami ... najbardziej wsciekły na tym punkcie jest Jas któremu się juz całkiem w główce na stare lata popie..ło... no i nie muszę mówić kto jeszcze prawda? myslę że każdy wie.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:32 no by się wstydził ten wb stary dziad rodzina by sie zajął ale kiedys sie przejedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwast Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:16 Co za tekst został usunięty dziś o 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:45 Ja chciałem ci droga prawdo pogratulować... wszyscy wiedzą, wszyscy widzą, każdy szepcze a nikt głośno nie mówi ( pisze ) Brawo.... piękny tekst -----> Prawdziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala913 Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 15:26 oj ckt dzieje sie tam u was dzieje..... Z tych waszych pogawędek wynika, że jesteście dla siebie bardzo złośliwi. Jeden drugiego by podpi..olił. Moge jedynie powiedzieć, że współczuję wam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ----------------- Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:22 droga ONA pracownicy sami robią sobie taką opinię.Czy widziałaś jak zachowuje i wygląda większość kobiet które tam pracują? Odkryte ciała, wyzywający makijaż, dużo ozdób, biżuteri.Zupełny brak wyczucia.Chyba pomyliły miejsce pracy z dyskoteką.Totalnie wabią i kokietują.Tylko w jakim celu? Same prowokują określone sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 01:45 tak, tak - to wszystko wina tych okropnych dziewuch , że tak kuszą biednego i naiwnego W.B. On taki porządny człowiek jest, zawsze ma dobre zamiary i jest bardzo łatwo wierny... wierzy takiej jednej z drugą, że niby tylko porozmawiac u niego w gabinecie chcą a potem Go biednego trzymają i wyprawiają z nim różne rzeczy. Nieskazitelnego W.B. normalnie molestują.... Warszawa dbając o dobro zdrowia psychicznego i fizycznego W.B. powinna wprowadzić habit jako strój służbowy dla kobiet pracujących w TP sa i dla jego bezpieczenstwa powinni także zamknąć go w złotej klatce.... dajcie spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:33 tam pracuje wielu mężczyzn nie tylko wspomniana przez ciebie osoba.Wybacz ale kobiety, ich zachowanie też mają ogromny wpływ na to jak są traktowane.Zawsze można odmówić.Powiedzieć zdecydowanie NIE.Jest wiele cywilizowanych sposobów aby zachować własną godność.Obserwuję ten "jarmarczny odpust" od środka.Jeżeli ktoś ma ochotę na "małe co nieco" może to zrobić z każdym i wszędzie.Dotyczy to każdego miejsca, nie tylko tej instytucji.To my sami powinniśmy decydować jak żyjemy.Gwałty i przemoc? Ogromna przesada.Jeżeli ktoś dobrowolnie zgadza się na określony układy to powinien być świadomy konsekwencji.Pozdrawiam "onken". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:45 ok tylko te układy niestety przekładają się na politykę kadrową regionu... niestety a więc nie mówmy wzniośle o osobie która na to nie zasługuje .. niestety. wojtek zrobił duzo dobrego.. ale więcej złego i to że ma taki charakter i tak traktuje ludzi i narodziło sięjednego dnia... nie jest to odpowiednia osoba na tym stanowisku ponieważ ewidentnie interes firmy i ludzi w niej pracujących jest dla niego mało istotny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------------------ Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:23 czy wśród osób wypowiadających się w tym wątku są te,które widziały lub uczestniczyły w tych niecnych uciechach? Skąd ta pewność? czy z opowieści osób, które doświadczyły tych "przyjemności"? Jeżeli tak, to dlaczego nikt nie złożył do tej pory doniesienia o przestępstwie? Przecież tam pracują dorośli ludzie! Jak to się stało, że taki ogrom ludzi uległ, jak twierdzicie 2 czy iluś tam panom-mężczyznom? Dlaczego nie potraficie się bronić, tylko narzekacie i opowiadacie kolejne historie? Jest Inspekcja Pracy, jest Sąd Pracy ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:09 jest sąd pracy i inspekcja ... tylko ż ewiększość osób pracujących jest zatrudnianych przez Zaka a WB pracuje w Tp? a wiec jak złożyć skargę ? wiem jak się to odbywa .. zazwyczaj tylko czytam to forum nie piszac ale nie jest to takie prose.. trzeba miec dowody.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:10 jeszcze jedna kwetia to taka że niestety to osoby króre nie uczestniczą w tych " przyhemnościach " te które nie chcą ucirpiały a nie te które się na to doibrowolnie zgodziły.. przykład zmiana kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:25 przecież to jest chore co się tam dzieje na ckt. ludzie boją się iść do pracy.. bo moż eto buyć ich ostatni dzień IWona nie wykonałą planu i co ? i nic ... nie ma żadnych konsekwencji w stosunku do niej. nie ma żadnej sprawiedliwości w tej firmie i równości traktowania pracowników Ci którzy się starają tak jak DR idą na szczaw a ci co dają .. zostają i niczszą to co ktoś przez bardzo długi czas budował.. ławto zepsuć gotowe ale nie łatwo stworzyć coś nowego Darkowi się udało i jak mu podziekowano ? jak ? czy tego nie widać czy nie jest to przykład jakie zasady zostały przyjęte.. a jak by nie było zasady tworzy w tym budynku najmniej odpowiedzialna osoba .. ze swoją "świtą dam " o to chodzi aby to rozwalić ? może tak Wb dostanie pracę ale co ze studentami którzy nie są niczemu winni .. albo tymi dwiema dziewczybnami w ciąży które Iwona zwolniła bez mrugnięcia okiem .. tak powinno byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewr Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:26 Iwonka P. i Joanna Z. powinny zostoć wywalone z tych stanowisk w pierwszej kolejności one nie wiedzą co to znaczy sprzedaż one chcą widzieć tylko 000000 na swoich kontach które mają za naszą prace a same nigdy nie miały do czynienia z telemarkietngiem I TAKIE OSOBY MAJĄ CZELNOŚĆ NAM ROZKAZYWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:28 wydaje mi się że nie.. mam nadzieję że życie potraktuje ich tak samo jak oni podchodzili do życia.. na układach nie można zbudować pozytywnego wizerunku ani zdrowych relacji .. brak honoru i argumentów zdaje się, powoduje ż e stać ich tylko na usunięcie postów i na to że są jeszcze pracownikami .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:31 WB... fakt, nie wozi się już tak po tpsa, zamurował się w swoim niebieskim pokoju. Wstyd mu jak to czyta. I dobrze niech się wstydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:55 OK.. Brawo... Piekny post.... PRAWDZIWY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:55 Wstydzić się? u WB sam wstyd nie wystarczy, On powinien przejśc do zadość uczynienia bo za jego świnstwa samym śpiewem w nędznym hurku niczego sobie nie zyska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorliwa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:34 Ja chcialam uprzejmnie zauwazyc, ze jest jeszcze ten post do skasowania - jesli jeszcze cos znajde z literkami TP - to drogi Adminie - dam znac.. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:50 tpsa = burdel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokll Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:44 burdel a nie tpsa Odpowiedz Link Zgłoś
aerie20 Re: TPSA_CKT - jest ktoś? 12.07.05, 12:13 Szanowni pracownicy TP S.A.w Ciechanowie. Czytam i czytam te Wasze pseudointeligentne posty, i choć stare polskie porzekadło mówi: "nie ruszaj gówna, to nie będzie śmierdziało", postanowiłam napisać.Po pierwsze: chór pisze się przez "ch"... Ale to nieistotne.. Tak bardzo znienawidzony przez Was "W.B." jest moim tatą, od ponad 20.lat.I możecie mi wierzyć- znam Go lepiej niż Wy wszyscy razem wzięci.Nie wiem jaki jest zamyśł tego forum,nie wiem czy piszecie i oczerniacie wszystkich jak popadnie dla własnej satysfakcji czy po prostu tak się nudzicie..Ja powiem jedno- o przyszłość, spokój ducha i rodzinę W.B. się nie martwcie. Wszysto zostało powiedziane, wybaczone i zapomniane. Nie pochlebiając sobie, mogę spokojnie napisać,że takiej najbliższej rodziny, możecie W.B. tylko pozazdrościć..A na pewno część z Was.I tutaj jest chyba "pies pogrzebany".. Każdy "na stanowisku",zadbany, odpowiedzialny i w dodatku mający szczęśliwę rodzinę i żyjący na jako-takim poziomie człowiek będzie narażony na ostrą krytykę ze strony tych, którzy może mają ineczej, mniej lub więcej ale też nie tak...Są rzeczy których się nie przeskoczy- jedną z nich jest prostactwo. Takie nasze, ciechanowskie, tepsowskie,zaściankowe prostactwo.. A na koniec dodam,że mojemu tacie wystarcza miłość żony i córek.. "Miłość" Wasza...to byłaby swego rodzaju potwarz. Z poważaniem. Magdalena Bogdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Any Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.piap.pl 12.07.05, 12:56 Jak tak wygląda "miłość" i szczęśliwa rodzina..... to ja dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:23 fajne!!!!!!!! ha ha tylko pozazdroscic takiego tatusia ?! ładny ideał niech sie wezmie za granie moze to lepiej bedzie mu wychodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okradany przez tp Ambitni z TPsa :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:15 Hehe mówienie o ambicjach itp. itd. w odniesieniu do ludzi, którym ambicji i zaradności życiowej starczyło by być wyrobnikami w TP SA za 4 zł za godzinę jest kuriozalne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trik Re: Ambitni z TPsa :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:27 :))) ale Ty osioł jesteś... biedny kopacz dołów, który nauczył się kilku ładnych słówek... wstydź się swojego poziomu! :D Ci, którzy tam pracują to ludzie świezo po maturze... Wydajesz się być ciotą właśnie na poziomie WB :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:33 "Wszysto zostało powiedziane, wybaczone i zapomniane." - wszystko było by wporządku gdyby jeszcze wszystko zostało skończone.... ale nie WB- jak szalał tak szaleje... Dziwna ta wasza rodzinna strategia - mówić, wybaczać i zapominać? i tak na okrągło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:34 ale za to jak szaleje, no przeciez dziewczyny go podziwiaja swoja droga to moze tak powinno robic sie kariere, a ja taka zacofana i sie nie dalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:44 ehh ty... zacofańcu jeden... myślałaś, że dostaniesz cokolwiek bez dawania??? Nie ma tak ;p... żeby mieć trzeba najpierw dać heheh ( wiadomo co i wiadomo komu ) a swoją drogą to ja bym chciał, zeby same takie zacofane jak ty były :D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:59 dziekuje za slowa podtrzymujace na duchu!!! Moze i jestem zacofana ale moge sobie w oczy spojrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbfdgbv Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:29 Wy macie wszyscy jakis kompleks wobec tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby student Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 20.07.05, 15:30 Magda jak chcesz to mogę Ci opowiedzieć pewne rzeczy poza forum i nie jest to tak że przestał !!!!niestety!!!! (mam na potwierdzenie namacalne fakty które sama łatwo sprawdzisz). Mój mail studenttp@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie tpsa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:25 mam juz dosyć tych tematów tpsa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:31 a ja mam dość tych tematów o WW... nie czytam ich... ty nie czytaj o TP sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TELE 2 www.tp.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:59 Może przenieście swoje dyskusje na wewnętrzne forum np. na serwisie www.tp.pl Tam poczujecie się bardzeij swojsko, powymieniacie doświadczenia z pracownikami takimi jak Wy z całej Polski. Tematy typu: kto, komu dał i co z tego miał są dosć niesmaczne i na dłuższa metę męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: www.tp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:36 prosta rada.... nie czytaj watków o TP to nie będziesz taki zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś