Dodaj do ulubionych

TPSA_CKT - jest ktoś?

IP: 212.160.172.* 17.02.05, 14:14
no i po kierowniku... w sumie szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: OLA Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.inteko.com.pl 17.02.05, 14:34
      MOŻNA SPYTAĆ O KTÓREGO KIEROWNIKA TP CHODZI?
      • Gość: ziutek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 17.02.05, 14:58
        D.R. nie?
    • Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:39
      był kierownik i nie ma kierownika ...
    • Gość: TM Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 18.02.05, 09:58
      w sumie to nie wiem dlaczego go usunęli... wie ktoś?
      • Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:53
        za dobra sprzedaż była
        • Gość: TM Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 18.02.05, 12:03
          jak to ??
      • Gość: tepenecik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:10
        jego kierownicy sekcji wpadli na "skuteczną" metodę sprzedaży - a on jak się
        dowiedział to było już za późno. i powiedział, że nie chce być kojarzony z taką
        sprzedażą. i niektórym było to na rękę.
        • Gość: Kaśka Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.inteko.com.pl 18.02.05, 12:40
          Może wreszcie ktoś się weźmie za kierowników sekcji CKT a nie za kierownika.
          Wystarczy tylko uważnie sie rozejrzeć by z łatwościa dostrzec jacy są naprawdę.
          Aortę wywyższali pod niebiosa i co im z tego przyszło...?Kierownik już nie mógł
          patrzeć na to co się dzieje w TP.
      • Gość: az Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 5.5R* / *.defence.gov.au 07.03.05, 01:06
        tak tak
    • Gość: ? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 213.199.253.* 18.02.05, 14:02
      o co tak wogóle chodzi
      • Gość: ?? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:23
        Tu masz wątek, który Ci przybliży sprawę:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=20475031
        a tu o tym co stawia pod ścianą:
        wiadomosci.wp.pl/OID,5903461,kat,1342,wid,6583591,opinie.html
        • Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:17
          tylko że nie tego kierownika zwolnili ...
        • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:40
          Mam pytanie... jak uzyskałeś ten drugi link?
          • Gość: ?? Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:51
            Ciechanów to małe miasto - tutaj linki latają od samego rana i to latają nisko
            więc trzeba uważać, żeby takowym nie dostać ;-)
            • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 00:55
              a pisząc to nie myślałem, ze tak szybko się rozejdzie ;-)
    • Gość: doradca Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:20
      no i mamy kierowniczkę (ale coś już jej nie lubię)
      wygadana to może i jest ale raczej mało wie o tym na czym polega praca w CKT
      • Gość: Medea [...] IP: *.pl / *.rosehosting.com 26.02.05, 02:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Format Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.pl / *.rosehosting.com 27.02.05, 02:58
          A kogo to w ogóle obchodzi? Zwolnili kogoś - widocznie nie pasował
          pod "koncepcję". Jest ktoś nowy - widocznie będzie lepszy/a - i pasuje (jest
          swój ;). No bo przecież nie bedziecie tłumaczyć zwolnienia tym, że ktoś komuś
          dupy nie lizał.. :) (i nikt mieszkania mu nie kupił.. ;))
      • Gość: Troll [...] IP: *.pl / *.rosehosting.com 26.02.05, 03:01
      • Gość: TP Biznes Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 28.02.05, 18:23
        Coraz więcej osób w TP ma dość tej pani... Zmiany na CKT i innych działach
        doprowadzają ludzi do ku*wicy, np zmiana od 12 do 18 albo 20 minut przerwy...
        Współczuję palącym (bo na jedzenie czasu już nie mają)
      • Gość: pracująca na CKT Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:34
        Ja z każdym dniem nie lubię jej coraz bardziej
        ........nowe zasady, i tworzenie "nowego CKT" trochę jej to nie wychodzi.
        Każdy kto już tam trochę pracuje dłuzej niz 4 miesiace widzi jaka jest
        atmosfera, i widzi jak potrfaili zmienic się z dnia na dzień wraz ze zmianą
        kierownika, jak pokazały pewne osoby jakie naprawdę są mam na mysli
        kontrolerów, (M.K. , A.D, A.B. -kazdy waz obgaduje,ja tez bo nie da sie tego
        nie skomentowac) kazdy widzi, nalezy sie tylko zastanowic nad samym sobą i nad
        swoim zachowaniem (do was szanowni kontrolerzy) !!!
        • Gość: tiger Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 12.04.05, 23:39
          Zgadza sie, a ajgorsze jest jeszcze to,że nie potrafi się podpisac pod tym co
          robi, mam na mysli zwolnienie 3 kontrolnych, wypierala sie do samego konca ze
          to nie byla jej dycyzja, to ja pytam kogo. Trzeba miec czasem cywilna odwage
          sie przyznac do pewnych postepowan, szczegolnie jesli chce zaczynac sie cos od
          nowa, jak się coś robi to się pod tym podpisuje !
          A to ze wszyscy pracownicy się poniżają,, robiąc z siebie idiotów, dzwoniąć do
          ludzi któryz korzystaja z uslug ktore chca im dopiero zaproponowac to jest
          dopiero paranoja !!!!
          Ja w zyciu nie kupiłbym nic przez telefon ! - nie w tych czasach
    • Gość: Anonim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 02:29
    • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 00:17
      no i widze, ze temat wygasa.... szkoda :-(
      • Gość: lopez Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 01:39
        pewnie, ze szkoda - moze ktos cos dorzuci.. :)
        • Gość: ząbek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:20
          Cóż za ostra cenzura tego wątku.komuś nie pasuje sprawa?
          • Gość: ble ble Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:33
            Tpsa to "burdel" wszyscy (wyjątki przepraszam z góry) na
            jakimkolwiek "stanowisku" musieli coś zrobić albo coś obiecać,komu no wiadomo
            ale tak to jest jak na najwyższym stanowisku jest organista (nie mam nic
            przeciwko organistom),selekcja-najlepszych się wyrzuca,spada jakość-wszystko
            robi się na czas-nieważne czy miło czy nie aby spr czas! Jak w korporacjach-
            CZAS CZAS CZAS-a tam nawet tego nie warto mieć-bo im masz lepsyz tym szybciej
            wylecisz(doświadczenie).Ja nie wiem,że tam nie wszedł jeszcze jakiś
            Inspektor,nie wiem,ze kazdy "tyle wie" a nic nie robi.Rozumiem tylko ludzi
            którzy tam pracuja bo naprawdę potrzbeują chociaz tych "groszy" jakie płaci sie
            pracownikom "tymczasowym" nie rozumiem reszty pracować tam to strata
            honoru,strata nerwów,ja od kiedy nie pracuje czuje sie zdrowiej;-)pozdrowienia
            dla PANA PREZESA I JEGO HAREMU!
            • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:52
              nie pracujesz bo pewnie PKS zlikwidowali i nie masz czym dojeżdzać
              • Gość: ble ble Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 17:33
                jakbym miała dojezdzac pksem to szkoda byłoby mi pokonywac nawet 2km żeby
                popluskać się w tym błocie:p
                a i nie widze nic złego w tych co pokonuja drogę pksem nie każdy posiada
                malucha tak jak Ty:)
              • Gość: ralki Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:15
                zgadzam się z tym w całej rozciągłości to burdel jakich mało!!!!!!!a nowe
                kontrolerki....R.WODY....TO POPROSTU DNO nikt nie myślał że tak szyko stanie
                się lizuską i bardzo fałszywą osóbką oby ją jak najszybciej wyjeba........
      • Gość: likwidator Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:51
        jest jeszcze pitruś nierobek co wiecznie laski bajerzy i laskę wb cięgnie na
        kozetce
        oj niech ja go spotkam wrr
        • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 22:39
          ????
          • Gość: kkkjl Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:41
            chyba Robert a nie Piotr.... ciekawe dlaczego został po zwolnieniu DR?
            • Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:46
              • Gość: ? njn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 11:55
                myslę że to nie piotr ugania sie za pannami ...
                najbardziej wsciekły na tym punkcie jest Jas któremu się juz całkiem w główce
                na stare lata popie..ło... no i nie muszę mówić kto jeszcze prawda? myslę że
                każdy wie.. :))
    • Gość: o Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:32
      no by się wstydził ten wb stary dziad rodzina by sie zajął ale kiedys sie
      przejedzie
      • Gość: hwast Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:16
        Co za tekst został usunięty dziś o 10:48
    • Gość: prawda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:21
    • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 13:45
      Ja chciałem ci droga prawdo pogratulować... wszyscy wiedzą, wszyscy widzą,
      każdy szepcze a nikt głośno nie mówi ( pisze )

Brawo.... piękny tekst -----> Prawdziwy
    • Gość: mala913 Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 15:26
      oj ckt dzieje sie tam u was dzieje..... Z tych waszych pogawędek wynika, że
      jesteście dla siebie bardzo złośliwi. Jeden drugiego by podpi..olił. Moge
      jedynie powiedzieć, że współczuję wam....
    • Gość: ----------------- Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 18:22
      droga ONA pracownicy sami robią sobie taką opinię.Czy widziałaś jak zachowuje i
      wygląda większość kobiet które tam pracują? Odkryte ciała, wyzywający makijaż,
      dużo ozdób, biżuteri.Zupełny brak wyczucia.Chyba pomyliły miejsce pracy z
      dyskoteką.Totalnie wabią i kokietują.Tylko w jakim celu? Same prowokują
      określone sytuacje.
      • Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 01:45
        tak, tak - to wszystko wina tych okropnych dziewuch , że tak kuszą biednego i
        naiwnego W.B. On taki porządny człowiek jest, zawsze ma dobre zamiary i jest
        bardzo łatwo wierny... wierzy takiej jednej z drugą, że niby tylko porozmawiac
        u niego w gabinecie chcą a potem Go biednego trzymają i wyprawiają z nim różne
        rzeczy. Nieskazitelnego W.B. normalnie molestują.... Warszawa dbając o dobro
        zdrowia psychicznego i fizycznego W.B. powinna wprowadzić habit jako strój
        służbowy dla kobiet pracujących w TP sa i dla jego bezpieczenstwa powinni także
        zamknąć go w złotej klatce....

dajcie spokój...
        • Gość: .................. Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 08:33
          tam pracuje wielu mężczyzn nie tylko wspomniana przez ciebie osoba.Wybacz ale
          kobiety, ich zachowanie też mają ogromny wpływ na to jak są traktowane.Zawsze
          można odmówić.Powiedzieć zdecydowanie NIE.Jest wiele cywilizowanych sposobów
          aby zachować własną godność.Obserwuję ten "jarmarczny odpust" od środka.Jeżeli
          ktoś ma ochotę na "małe co nieco" może to zrobić z każdym i wszędzie.Dotyczy to
          każdego miejsca, nie tylko tej instytucji.To my sami powinniśmy decydować jak
          żyjemy.Gwałty i przemoc? Ogromna przesada.Jeżeli ktoś dobrowolnie zgadza się na
          określony układy to powinien być świadomy konsekwencji.Pozdrawiam "onken".
          • Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:45
            ok tylko te układy niestety przekładają się na politykę kadrową regionu...
            niestety a więc nie mówmy wzniośle o osobie która na to nie zasługuje ..
            niestety. wojtek zrobił duzo dobrego.. ale więcej złego i to że ma taki
            charakter i tak traktuje ludzi i narodziło sięjednego dnia...
            nie jest to odpowiednia osoba na tym stanowisku ponieważ ewidentnie interes
            firmy i ludzi w niej pracujących jest dla niego mało istotny..
    • Gość: ------------------ Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:23
      czy wśród osób wypowiadających się w tym wątku są te,które widziały lub
      uczestniczyły w tych niecnych uciechach? Skąd ta pewność? czy z opowieści osób,
      które doświadczyły tych "przyjemności"? Jeżeli tak, to dlaczego nikt nie złożył
      do tej pory doniesienia o przestępstwie? Przecież tam pracują dorośli ludzie!
      Jak to się stało, że taki ogrom ludzi uległ, jak twierdzicie 2 czy iluś tam
      panom-mężczyznom? Dlaczego nie potraficie się bronić, tylko narzekacie i
      opowiadacie kolejne historie? Jest Inspekcja Pracy, jest Sąd Pracy ............
      • Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:09
        jest sąd pracy i inspekcja ... tylko ż ewiększość osób pracujących jest
        zatrudnianych przez Zaka a WB pracuje w Tp?
        a wiec jak złożyć skargę ?
        wiem jak się to odbywa .. zazwyczaj tylko czytam to forum nie piszac ale nie
        jest to takie prose.. trzeba miec dowody..
      • Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:10
        jeszcze jedna kwetia to taka że niestety to osoby króre nie uczestniczą w
        tych " przyhemnościach " te które nie chcą ucirpiały a nie te które się na to
        doibrowolnie zgodziły.. przykład zmiana kierownika
        • Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:25
          przecież to jest chore co się tam dzieje na ckt. ludzie boją się iść do pracy..
          bo moż eto buyć ich ostatni dzień IWona nie wykonałą planu i co ? i nic ... nie
          ma żadnych konsekwencji w stosunku do niej. nie ma żadnej sprawiedliwości w tej
          firmie i równości traktowania pracowników Ci którzy się starają tak jak DR idą
          na szczaw a ci co dają .. zostają i niczszą to co ktoś przez bardzo długi czas
          budował.. ławto zepsuć gotowe ale nie łatwo stworzyć coś nowego Darkowi się
          udało i jak mu podziekowano ? jak ? czy tego nie widać czy nie jest to przykład
          jakie zasady zostały przyjęte.. a jak by nie było zasady tworzy w tym budynku
          najmniej odpowiedzialna osoba .. ze swoją "świtą dam " o to chodzi aby to
          rozwalić ? może tak Wb dostanie pracę ale co ze studentami którzy nie są
          niczemu winni .. albo tymi dwiema dziewczybnami w ciąży które Iwona zwolniła
          bez mrugnięcia okiem .. tak powinno byc?
          • Gość: ewr Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:26
            Iwonka P. i Joanna Z. powinny zostoć wywalone z tych stanowisk w pierwszej
            kolejności one nie wiedzą co to znaczy sprzedaż one chcą widzieć tylko 000000
            na swoich kontach które mają za naszą prace a same nigdy nie miały do czynienia
            z telemarkietngiem I TAKIE OSOBY MAJĄ CZELNOŚĆ NAM ROZKAZYWAĆ
        • Gość: ok Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 12:28
          wydaje mi się że nie.. mam nadzieję że życie potraktuje ich tak samo jak oni
          podchodzili do życia.. na układach nie można zbudować pozytywnego wizerunku ani
          zdrowych relacji .. brak honoru i argumentów zdaje się, powoduje ż e stać ich
          tylko na usunięcie postów i na to że są jeszcze pracownikami .. pozdrawiam
          • Gość: jaaa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:31
            WB... fakt, nie wozi się już tak po tpsa, zamurował się w swoim niebieskim
            pokoju. Wstyd mu jak to czyta. I dobrze niech się wstydzi!
          • Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:55
            OK.. Brawo... Piekny post.... PRAWDZIWY!!!!
        • Gość: onken Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:55
          Wstydzić się? u WB sam wstyd nie wystarczy, On powinien przejśc do zadość
          uczynienia bo za jego świnstwa samym śpiewem w nędznym hurku niczego sobie nie
          zyska!!!
    • Gość: Gorliwa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:34
      Ja chcialam uprzejmnie zauwazyc, ze jest jeszcze ten post do skasowania - jesli
      jeszcze cos znajde z literkami TP - to drogi Adminie - dam znac.. ok?
    • Gość: ghg Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:50
      tpsa = burdel
    • Gość: kokll Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:44
      burdel a nie tpsa
      • aerie20 Re: TPSA_CKT - jest ktoś? 12.07.05, 12:13
        Szanowni pracownicy TP S.A.w Ciechanowie.
        Czytam i czytam te Wasze pseudointeligentne posty, i choć stare polskie
        porzekadło mówi: "nie ruszaj gówna, to nie będzie śmierdziało", postanowiłam
        napisać.Po pierwsze: chór pisze się przez "ch"...
        Ale to nieistotne.. Tak bardzo znienawidzony przez Was "W.B." jest moim tatą,
        od ponad 20.lat.I możecie mi wierzyć- znam Go lepiej niż Wy wszyscy razem
        wzięci.Nie wiem jaki jest zamyśł tego forum,nie wiem czy piszecie i oczerniacie
        wszystkich jak popadnie dla własnej satysfakcji czy po prostu tak się
        nudzicie..Ja powiem jedno- o przyszłość, spokój ducha i rodzinę W.B. się nie
        martwcie. Wszysto zostało powiedziane, wybaczone i zapomniane. Nie pochlebiając
        sobie, mogę spokojnie napisać,że takiej najbliższej rodziny, możecie W.B. tylko
        pozazdrościć..A na pewno część z Was.I tutaj jest chyba "pies pogrzebany"..
        Każdy "na stanowisku",zadbany, odpowiedzialny i w dodatku mający szczęśliwę
        rodzinę i żyjący na jako-takim poziomie człowiek będzie narażony na ostrą
        krytykę ze strony tych, którzy może mają ineczej, mniej lub więcej ale też nie
        tak...Są rzeczy których się nie przeskoczy- jedną z nich jest prostactwo. Takie
        nasze, ciechanowskie, tepsowskie,zaściankowe prostactwo.. A na koniec dodam,że
        mojemu tacie wystarcza miłość żony i córek.. "Miłość" Wasza...to byłaby swego
        rodzaju potwarz.
        Z poważaniem.
        Magdalena Bogdan
        • Gość: Any Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.piap.pl 12.07.05, 12:56
          Jak tak wygląda "miłość" i szczęśliwa rodzina..... to ja dziękuję!!!
        • Gość: gosc Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:23
          fajne!!!!!!!! ha ha tylko pozazdroscic takiego tatusia ?! ładny ideał niech sie
          wezmie za granie moze to lepiej bedzie mu wychodziło!
        • Gość: Okradany przez tp Ambitni z TPsa :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:15
          Hehe mówienie o ambicjach itp. itd. w odniesieniu do ludzi, którym ambicji i
          zaradności życiowej starczyło by być wyrobnikami w TP SA za 4 zł za godzinę
          jest kuriozalne :)))))
          • Gość: trik Re: Ambitni z TPsa :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:27
            :))) ale Ty osioł jesteś... biedny kopacz dołów, który nauczył się kilku
            ładnych słówek... wstydź się swojego poziomu! :D
            Ci, którzy tam pracują to ludzie świezo po maturze...

Wydajesz się być ciotą właśnie na poziomie WB :D
        • Gość: trik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:33
          "Wszysto zostało powiedziane, wybaczone i zapomniane." - wszystko było by
          wporządku gdyby jeszcze wszystko zostało skończone.... ale nie WB- jak szalał
          tak szaleje...

Dziwna ta wasza rodzinna strategia - mówić, wybaczać i zapominać? i tak na
          okrągło?
          • Gość: ja Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:34
            ale za to jak szaleje, no przeciez dziewczyny go podziwiaja swoja droga to
            moze tak powinno robic sie kariere, a ja taka zacofana i sie nie dalam
            • Gość: trik Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:44
              ehh ty... zacofańcu jeden... myślałaś, że dostaniesz cokolwiek bez dawania???
              Nie ma tak ;p... żeby mieć trzeba najpierw dać heheh ( wiadomo co i wiadomo
              komu ) a swoją drogą to ja bym chciał, zeby same takie zacofane jak ty
              były :D...
              • Gość: ja Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:59
                dziekuje za slowa podtrzymujace na duchu!!!
                Moze i jestem zacofana ale moge sobie w oczy spojrzec
                • Gość: gbfdgbv Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:29
                  Wy macie wszyscy jakis kompleks wobec tego człowieka
        • Gość: niby student Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: 212.160.172.* 20.07.05, 15:30
          Magda jak chcesz to mogę Ci opowiedzieć pewne rzeczy poza forum i nie jest to
          tak że przestał !!!!niestety!!!! (mam na potwierdzenie namacalne fakty które
          sama łatwo sprawdzisz). Mój mail studenttp@interia.pl
    • Gość: nie tpsa Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:25
      mam juz dosyć tych tematów tpsa
      • Gość: krzysiek Re: TPSA_CKT - jest ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:31
        a ja mam dość tych tematów o WW... nie czytam ich... ty nie czytaj o TP sa
      • Gość: TELE 2 www.tp.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:59
        Może przenieście swoje dyskusje na wewnętrzne forum np. na serwisie www.tp.pl
        Tam poczujecie się bardzeij swojsko, powymieniacie doświadczenia z pracownikami
        takimi jak Wy z całej Polski. Tematy typu: kto, komu dał i co z tego miał są
        dosć niesmaczne i na dłuższa metę męczące.
        • Gość: krzysiek Re: www.tp.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 15:36
          prosta rada.... nie czytaj watków o TP to nie będziesz taki zmęczony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka