Gość: rikitiki IP: 212.160.172.* 27.03.05, 13:24 a co sadzicie o tych sztywniakach z miedzynarodowej???woza sie po tepsie jakby wszystkie rozumy pozjadali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Re: tp-cmn IP: 212.160.172.* 27.03.05, 13:27 nie znam tam nikogo ale niektore laski sa niezle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:20 ja znam wiele osób z międzynarodowej i zapewniam Cię, że się nie wożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krążek Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 00:45 pozdro dla mojego ziomka ... wisianki lux! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmn Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:48 sorka z skad te wiesci ze jestesmy sztywniakami....? byles choc na jednej imprezie z naszym udzialem....? nie....?! to nie upowaznia Cie do komentowania... nie znasz ludzi to na jakiej podstawie wyciagasz wnioski....?! a moze tylko obserwujac.... to obserwatorem nie jestes najlepszym!!!! a moze po prostu jakas zanizona samoocena....co..........? nie ukrywajmy tego my jestesmy niestety NAJLEPSI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:57 Ale tempy jesteś, nie dośc, że sam sobie odpowiadasz na pozstawione pytania to jeszcze jesteś prostakiem heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 118-913 Re: tp-cmn IP: 213.199.253.* 22.04.05, 13:07 łatwo oceniać kogoś kogo sie nie zna, taka to już polska zawiść, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolk Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:10 Wszyscy jestescie poje..i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik CKT Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:52 a ja sie nie moge na ta cetrale miedzynarodowa zalapac :( praca tam zaje..sta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 21:56 zadziwia mnie jedno - wszyscy z zaciekawieniem analizuja poszczegolne komorki w tp a za malo interesuja sie wlasnymi sprawami - nie znasz u nas nikogo to sie nnie wypowiadaj, bo na takiej podstawie jak ty oceniasz moge powiedziec,ze jestes ograniczonym i zakompleksionym szarym czlowieczkiem, a moze nie udalo ci sie do nas dostac bo masz za malo kwalifikacji - wybierz sobie odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsiara Re: tp-cmn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:52 centrala miedzynarodowa jest ZAJE............ i ludzie sa suPPPPPPPeeeeerrrrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś