IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:02
Kiedy otwarcie wystawy foto/8 czy 9 kwietnia/ i o której,Kto jest autorem
zdjęć i czy przewidziane są inne atrakcje.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 16:20
      8, autorzy rozni, nie tylko zdjecia beda
      • Gość: marcin Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 17:12
        Czy będzie "Pszczóła" i jego zdjęcia? Mam nadzieje na spotkanie z wami
        • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:10
          zdjecia jego beda z tego co mi mowil to go nie. A ktory Marcin mowi?
          • Gość: marcin Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 08:20
            szkoda, spróbuje się z nim skontaktować ale na wszelki wypadek gdyby był
            pozdrów go ode mnie.Może chociaż z tobą uda mi się spotkać.Pozdrawiam
            • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 00:41
              wernisaz przelozony na jedenastego/poniedzialek najblizszy/ godzina i miejsce
              bez zmian
              • Gość: Cyber-romantic Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:27
                Dziękuję za informację.Postaram się przjść.Pisałaś ,że będziesz w tym
                uczestniczyła.Co będziesz tam robiła?
                • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:28
                  nie moglam odpowiedziec na wasze pytania przed bo zamieszania troche bylo i nie
                  zagladalam na forum. Jak wrazenia? jak byliscie nas odwiedzic w tym waznym dla
                  nas dniu. a co ja moglam robic gralam
                  • Gość: koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 08:29
                    zauważyłem że masz wiele zainteresowań.Otwarcie było w porządku.Zastanawiam się
                    tylko czy tak przewrotne i dekadenckie i pełne niedopowiedzeń treści Witkacego
                    nie pogłębiają Twojego "rozdwojenia jaźni". Chyba nie pomaga on w poszukiwaniu
                    harmonii wewnętrznej.Stany psychiczne i emocjonalne w jego życiu i twórczości
                    doprowadzają do negacji rzeczy zastanych ale najczęściej nie wskazują jak i
                    dokąd iść dalej.Świat w krzywym zwierciadle i wielowarstwowość w sferze emocji
                    była potęgowana u niego alkoholem i narkotykami.Dlaczego poszukujesz siebie w
                    takim świecie? Jest to niebezpieczne.Potrzeby jest ogromny dystans do Witkacego.
                    Musisz czytać dużo materiałów źródłowych o autorze aby zrozumieć i ulegać
                    bardzo rozchwianym emocjom autora.Trzeba coś budować a nie "przeżuwać" klimatów
                    Witkacego.Zauważyłem, że Ty ulegasz autoromi a nie polemizujesz z nim.Wybacz
                    ale tak to wyglądało w poniedziałek.Pozdrawiam.
                    • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:33
                      szukam (wlasciwie to odnajduje) siebie w roznych swiatach nie tylko w tym. ten
                      jest mroczny ale widocznie jest mi to potrzebne. w trakcie gry mozna swietnie
                      pozbyc sie negatywnych emocji z zycia. orginalnie ta postac w ktorej skorze
                      bylam na wystawie byla w innym kontekscie pozatym tu zostala okrojona. nie mi
                      polemizowac czy nie. moim zadaniem jest budowac postac w ramach scenariusza i
                      wskazan prowadzacej. aczkolwiek nie jest tez tak ze rzemieslniczo odtwarzam
                      role. rola nigdy nie jest zamknieta obojetnie czy jest dopiero na etapie
                      wypisanego przepisu na nia czy w trakcie gry na scenie. bardzo podobalo mi sie
                      to co napisales Koneserze. dziekuje za opinie i pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:46
                        co chcesz znaleźć w mrocznych zakamarkach? Na jakie pytania chcesz sobie
                        odpowiedzieć? Jest to świat naszych fantazji.Jak to się u ciebie przekłada na
                        świat rzeczywisty, który trwa i dzieje się wokół? Jak sobie z tym radzisz w
                        świecie realnym, codziennym? Scena to chwile, życie to wieczność i proza
                        egzystencji - pranie, gotowanie, sprzątanie, macierzyństwo, praca itd.Jak
                        przechodzisz ze świata "rozgrzebanych" emocji do świata realnych zdarzeń? Dokąd
                        zmierzasz? Każdy wędrowiec określa cel swojej drogi.Dokąd idę i dlaczego ....
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 17:43
                          a co w przypadku jak czas mojego przebywania na scenie jest najmniej mrocznymi
                          momentami w moim zyciu?
                          • Gość: Koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 13:53
                            Do wyboru:
                            a. poszukujesz mocnych wrażeń i skrajnych emocji bo to Ciebie nakręca
                            b. Twoje EGO potrzebuje oklasków i ciągłej akceptacji
                            c. lubisz kiedy świat kręci się wokół Ciebie
                            d. jest to zabawa
                            e. teatr jest Twoją pasją
                            f. lubisz przebywać z ludźmi, którzy są z Tobą w teatrz
                            g. a może "erzac" nie życie jak w piosence ?

Pozdrawiam
                            • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:52
                              e) i f) pozdrawiam rowniez
                              • Gość: Cyber- romantic Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:18
                                optymistyczne, ciesz się każdym porankiem na początek dnia. Wiosna, wiosna,
                                wiosna i cudowne zachody słońca ..............
                                Dobrej nocy i poetycznych snów życzę.
                                • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:14
                                  i Tobie rowniez Cyber
                                  • Gość: koneser. Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 08:26
                                    Interesująca wiadomość dotycząca rodzeństwa Wiśniewskich w Exodusie.Pracujesz z
                                    nimi w teatrze czy rzeczywiście jest to nowe odkrycie?
                                    • Gość: koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:17
                                      nie mogę do czekać się Twojego profesjonalnego komentarza w odpowiedzi na moje
                                      pytanie.Czyżby obawa przed młodą "konkurencja"?
                            • Gość: Koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 09:53
                              BRAWO,BRAWO!!!! dla rodzeństwa Wiśniewskich.Jak zawsze wyrazy uznania dla Anny
                              Goszczyńskiej.Reszta zespołu zmanierowane, niespełnione tło - chyba już nic
                              nowego nie wniosą do kolejnych realizacji.Mam nadzieję, że Pani Katarzyna
                              Dąbrowska "odświeży" zespół.Czas na zmiany.P.Katarzyno gratulacje.Mam nadzieję,
                              że odkryje Pani nowe talenty.Trzeba iść do przodu, burzyć i budować na
                              nowo.Stary zespół już się "wypalił". Pozdrawiam i czekam na nową premierę.
                              • Gość: Milena Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:30
                                potwierdzam, z przyjemnością obejrzałam spektakl.Coś drgnęło.Ożyło.Nareszcie
                                ktoś /Wiśniewscy!!!/ zagrał dla widza nawiązał kontakt z
                                publicznością.Wyobraźnia, intelekt, energia i spontaniczność - tego było
                                potrzeba EXodusowi.Gratulacje dla p.Kasi Dąbrowskiej zaniespodziankę w
                                obsadzie.Też czekam na kolejny spektakl i nowe twarze.
                      • Gość: koneser Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:13
                        Jak ta "mroczność" przekłada się na relacje z bliskimi Ci osobami? Pytam bo
                        może "tańczysz" na krawędzi psyche i możesz być mało czytelna w kontaktach
                        międzyludzkich.Co możesz w takiej sytuacji ofiarować innym a jak dużo czerpiesz
                        od innych.Proporcje mogą być zachwiane i nie osiągniesz wewnętrznej harmonii
                        nawet w znikomym stopniu.Nie można tylko oczekiwać,trzeba jak najwięcej
                        dawać.Niech inni też czerpią radość i pozytywną energię z nas.Destrukcyjne
                        wewnętrzne klimaty nie usprawiedliwiają nas.Wszystko co robimy staje się faktem
                        i nie ma korekty życia.Miłego dnia.
                      • Gość: cyber-romantic Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:03
                        Koneser ma rację.Dlaczego szukasz w mroku a nie idziesz ku słońcu? Szukasz w
                        różnych światach.A gdzie jest ten Twój, zbudowany przez Ciebie? Czy z tych
                        różności jesteś w stanie cokolwiek ulepić trwałego? Piszesz, że odnajdujesz ale
                        jakie z tego wyciągasz wnioski? Wiele osób ma ten problem ale nie chowa się w
                        mroku.Jeżeli chcesz się tam ukryć to jesteś nieszczera.Oszukujesz innych i
                        kreujesz się na inną postać.Bądź sobą to jedyna droga aby dać szczęście
                        innym.Też pozdrawiam
              • Gość: Niespodzianek Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:43
                Czy będą wszyscy ludzie z Exodusa? Mam ochotę przyjechać, zobaczyć wystawę i
                ludzi.Gdzie spotkanie/jeżeli takie planujecie/ nieoficjalne po uroczystościach?
                Pozdrawiam.
        • Gość: ajka Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:10
          zdjecia jego beda z tego co mi mowil to go nie. A ktory Marcin mowi?
          • Gość: gt Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:07
            Ktora godzina?
            • Gość: zegar Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:16
              Szósta
    • Gość: beata Re: Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 14:04
      Nareszcie jakaś sensowna dyskusja a nie grzebanie w ciechanowskich
      śmieciach.Porozmawiajmy jak żyć a nie podglądajmy i nie obgadujmy znajomych
      czy sąsiadów.Podnieśmy poziom tego forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka