Dodaj do ulubionych

Skandaliczna debata wyborcza w KRC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:08
W związku z dzisiejszym skandalem, bo inaczej nie można nazwać prowadzonej
przez Panią "Redaktor" Tokarską debaty wyborczej w Katolickim Radiu Ciechanów
publicznie chcę zadać pytania Dyrektorowi tej rozgłośni - Ks. Krzysztofowi
Stępniakowi oraz Jej właścicielowi - Jego Ekscelencji Biskupowi Płockiemu:

1. Jak długo jeszcze "katolicka" z nazwy rozgłośnia będzie wyłącznie tubą
propagandową Platformy Obywatelskiej oraz Prawa i Sprawiedliwości?

2. Dlaczego w debacie uczestniczyło po 2 przedstawicieli PO i PiS, a tylko po
jednym z PSL, Samoobrony, LPR i Ruchu Patriotycznego?

3. Dlaczego nie zaproszono do udziału w debacie kandydatów SLD, SdPl i innych
komitetów biorących udział w wyborach?

4. Dlaczego Pani "Redaktor" Tokarska uciszała jednych kandydatów - np.
notorycznie czyniąc to w stosunku do prawdziwego patrioty i katolika - Pana
Wójta Kołakowskiego, a dopuszczała do ciągłych i bardzo długich oratorskich
popisów Pana Koźlakiewicza?

Ciekawe czy ktoś odpowie na te pytania.
Obserwuj wątek
    • Gość: autorka programu Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.ciechnet.pl 16.09.05, 15:40
      Drogi Panie "Oburzony".To dobrze,że nasza debata wzbudziła tyle emocji,bo taka
      jest rola debaty.Jeśli chodzi o udział kandydatów w programie,to każdy ze
      sztabów wyborczych sam decydował ile osób i kogo wysyła do pogramu.Tak się
      składa,że drugi kandydat z Ruchu Patriotycznego,Pan Klubiński nie mógł dzisiaj
      uczestniczyć w spotkaniu a drugi kandydat z LPR Pan Rutkowski utknął w korku i
      nie dojechał do studia .Natomiast ,jeśli chodzi o Pana Marcina Kołakowskiego,
      to właśnie Radiu KRC dziękował ,że jako jedyna stacja zaprosiliśmy
      przedstawiciela "Ruchu" do rozmowy.
      A dostęp do mikrofonu uczestnicy mieli równy,ich wypowiedzi odmierzał zegar.
      Pozdrawiam -autorka programu
      • Gość: draka Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:14
        A co z kandydatami z lewicy? Czy byli zaproszeni?
        A z odmierzaniem czasu to chyba raczy Pani zartowac. Prosze sobie zmierzyc ile
        czasu gadal Kozlakiewicz.
        Pozdrawiam Pania oraz pani Przyjaciol ze sztabu PO
        • Gość: Wyborca Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:34
          A miało być bez układów i korupcji. Jednak ta audycja radiowa ukazała, że jest
          nie możliwe. Kto ma więcej pieniędzy ten ma wiecej do powiedzrnia.
          • Gość: olo Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:43
            A gdzie ona w ciechanowie widziala korki, chyba że od butelek.
            • Gość: wyborca Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:48
              A kto reprezentował LPR ??
              • Gość: Marta Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:44
                Nie darzę sympatią p. Tokarską ponieważ jest niegrzeczna i nie miła.
                Dziennikarka z niej kiepska, gdyż wydaje jej się, że swoją bezczelnością
                pokaże atuty swojego zawodu i osoby. Kochana pani bież przykład z innych
                dziennikarzy, chociażby telewizyjnych np. p. Lisa czy p. Durczoka i wielu
                innych. Wie pani czemu? Oni mają klasę... a pani jej brakuje. Swoją
                zawziętością pani nie wygra. To co pani robi w stosunku do swoich gości to
                czyste chamstwo.
                • Gość: k. Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.jerozolimskie.pl 16.09.05, 19:55
                  Czytam i oczom nie wierzę... już dawno się tak nie cieszyłam z tego, ze nie
                  mieszkam w Ciechanowie, choć akurat jego sprawami bardzo mocno się interesuję.
                  Do ciechanowa przyjeżdżam średnio dwa razy w miesiacu i korków nie zauważyłam.
                  A przynajmniej takich, które by uniemozliwiły dojechanie w ciągu całej audycji.
                  To nie Warszawa, że w korku stoi się po 1,5 godziny :)
                  • Gość: Oburzony Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:14
                    Ponawiam pytanie do Pani Tokarskiej - czy byli zaproszeni przedstawiciele SLD i
                    SdPl?
                    • Gość: tz Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:30
                      Pani redaktor, dziękuję za debatę. To dobra formuła programu umożliwiająca
                      słuchaczom bezpośrednie porównanie kandydatów. Po wysłuchaniu debaty dochodzę
                      do wniosku, że mamy najwyżej trzech kandydatów, których wiedza, doświadczenie,
                      znajomość problemów miasta i regionu pozwala mieć nadzieję, że będą godnie i
                      skutecznie zabiegać o nasze ciechanowskie sprawy w parlamencie, jednocześnie
                      widząc problemy w skali makro, w skali całego kraju. Moim zdecydowanym
                      faworytem jest pan Koźlakiewicz - doświadczenie i skuteczność. Żaden z
                      dotychczasowych posłów nie zrobił tyle dla Ciechanowa (TPSA, PWSZ).
                  • Gość: bura Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:51
                    Spieprzaj na forum warszawki .
                • Gość: Miu Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:20
                  Marto, nie jestem pewna czy skierowałaś te słowa do odpowiedniej osoby. Wiem to
                  na pewno, ze Pani Tokarska kilka dni temu wróciła po dłuższym urlopie (kilka
                  miesięcy)do radia. Podczas jej nieobecności zastępowała ją pani Szyperska. Mam
                  wrażenie, że pomyliły Ci się osoby i Twoje zarzuty o chamstwo pani Tokarskiej
                  są kompletie nieuzasadnione. Wiesz, Twoja retoryka mnie przeraża, podobnie jak
                  i innych osób z tego forum.
    • Gość: As Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:58
      Nie narzekajmy. Formuła debaty była dobra wykonanie też. Z zaciekawieniem
      słuchałem wypowiedzi kandydatów na posłów. Mam nadzieję, że będą kolejne
      debaty. Za inicjatywę należy tylko pochwalić KRC i prowadzącą redaktor
      • Gość: P Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:21
        Telekomunikacje zalatwil Stryczynski - wszyscy to wiedza!
        • Gość: gwarek Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.09.05, 10:55
          Stryczyński przez wiele kadencji nie potrafił właśnie sobie dac z tym problemem
          rady.Tepsa to zasługa p.Koźlakiewicza oraz zarządu powiatu poprzedniej
          kadencji.
    • Gość: ms Brawo KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:34
      Ja tu nie widzę skandalu. SLD to już margines, chociaż z poparciem większym od
      Ruchu Patriotycznego. W następnych wyborach może się okazać, że nie będzie już
      lewicy postkomunistycznej. Miejsce lewicy może zająć PiS ze swoim programem
      socjalnym, albo jak dotrwa Samoobrona, bo spojrzenie na gospodarkę mają taką
      samą. SDPL to też mimo wszystko lewica postkomunistyczna i nie wróżę im sukcesu
      • Gość: tz Re: Brawo KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:43
        Gratuluję trafnej oceny. Prosocjalny PiS i prorynkowa PO to przyszłość sceny
        politycznej w Polsce.
        • Gość: bura Re: Brawo KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:52
          Polacy już się gubią . Nie wiedzą czy chcą socjalizmu i biedy czy kapitalizmu i
          rozwoju .
    • Gość: wp Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:03
      KRC - to jeden wielki skandal -
      • Gość: Mariusz Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: 213.199.253.* 17.09.05, 19:12
        Jestem ciekawy wp dlaczego uważasz że to są obiboki. Poza tym moim zdaniem
        debata była udana.
    • Gość: słuchacz KRC Re: Skandaliczna debata wyborcza w KRC IP: 213.199.253.* 18.09.05, 15:15
      Pan Koźlakiewicz mówił więcej bo miał coś do powiedzenia. Inni mieli mniej do
      gadania.
      To, że nie było lewicy, widocznie nie chcieli przyjść, może wreszcie się wstydzą
      za te lata tragicznych rządów. To już margines życia politycznego. I niech już
      tak zostanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka