Gość: lukrecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 17:24 kto zna ładną piosenkę o szczęśliwej miłości. chciała bym aby bliska mi osoba na moim ślubie, która bardzo ładnie śpiewa zaśpiewała ją dla nas. Tylko jaką? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmi Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 17:55 Może Historia jednej miłości - Anity Lipnickiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:27 toples - powiedziec tobie mimo ze ejst to disco polo tekst jkezst naprawde piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:02 Wielka miłosć bodajże Sewryn Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: piosenka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 23:29 Miała Matka Syna.... Boys Mam cało dyskugrafiem tego zespołu String lider zespołu Extaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: piosenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 07:30 Jest kilka propozycji: 1."Prócz Ciebie nic" 2."Marsz Mendelsona" Krawczyka 3.Moje jedyne marzenie 4.Na wielką miłość 5.Wielka miłość z Uprowadzenia Agaty 6.Dopóki jesteś Skaldów To narazie tyle. Jak coś więcej mi sie przypomni to napisze-pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 07:49 kocham cie o kochanie moje-wczuj sie w te slowa...az sie lezka w oku kreci... Odpowiedz Link Zgłoś