Gość: Gold IP: *.chello.pl 25.12.05, 17:51 Mam pytanie do pracowników TP w Ciechanowie (i nie tylko). Czy to prawda, że was likwidują i mają wszystko przenieść do Olsztyna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WB Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 11:22 Tak, to prawda. Od lutego zaczyna sie likwidacja Tp w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:52 gó.. prawda!!!!!! nie likwidują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajcik Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:09 ale wy glupoty gadacie... dziadoska firma... ale daje mi prace wiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oolo Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:19 to nie jest firma to burdel ale pewnie nie zlikwiduja go szybko bo zabojady nie po to tyle kasy zainwestowaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:40 Nie likwiduja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: TP w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 18:24 a kto to kupi na razie muszą trzymać /za dużo zainwestoali/ część napewno zostanie Odpowiedz Link Zgłoś