Dodaj do ulubionych

SAUNA DLA WŁOSÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 09:34
Ostatnio coś mi sie obiło o uszy, że w naszym mieście u kilku fryzjerów można zrobić sobie saunę do wlosów.
Czy ktos wie coś więcej na ten temat?
Jak to się odbywa, ile kosztuje i gdzie można dokładnie ją zrobić???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarnulkaxxx Re: SAUNA DLA WŁOSÓW 09.01.06, 19:15
      Witaj .Tako saune mozesz zrobic np.u Martyny - super fryzjerka.Jest
      inaczej zwana odnowa biologiczna wlosa.Polecam.Super sprawa.
      • Gość: Iza Re: SAUNA DLA WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:15
        Czy ja wiem czy taka dobra! Wiem jedno Martyna ma kiepskie farby. Zmywają się
        szybko. Ceny ma też wysokie, kiedyś była tańsza.
        • Gość: niunia Re: SAUNA DLA WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:08
          ja osobiscie jestem zadowolona a czy wiem czy ceny ma wysokie??? ja
          przetestowalam wszystkie w ciechanowie -naprawde .Kiedys byla niezla
          beata ale tez przegiela z cenami
          • Gość: Beata Re: SAUNA DLA WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:18
            Możliwe że ceny ma takie jak wszędzie, ale zgadzam się Martyna jeszcze w
            Konopkach jak miała zakład to było dużo taniej.
            • Gość: weronka Re: SAUNA DLA WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:39
              Ale jaki jest koszt takiej przyjemności? I jak to się odbywa?
              :-)
              • czarnulkaxxx Re: SAUNA DLA WŁOSÓW 10.01.06, 20:16
                Ja na dlugie wlosy zaplacilam 90zl(w sklad zabiegu wchodzi masaz glowy
                nalozenie 5 masek na wlosy ,przy 6 masce po jej wmasowaniu siada sie
                pod tako maszyne na glowe zwano sauno siedzi sie ok 20mi ,poczym sie
                myje ,suszy i uklada wedlug zyczenia)wszystko w cenie.Wiem ,ze na
                krotsze wlosy jest sporo taniej.No i musisz sobie zarezerwowac przeszlo
                poltorej godziny.Ja naprawde jestem bardzo zadowolona.Robilam to 2
                miesioce temu i teraz powtarzam ten zabieg.Polecam.........
                • daisy84 Re: SAUNA DLA WŁOSÓW 11.01.06, 16:07
                  Zabieg sauny nie musi być tak długi. Ja ostatnio zrobiłam sobie saunę u Ewy
                  Majewskiej. Nałożyła mi 2 maski na włosy, a potem siedziałam z głową pod takim
                  dziwnym urządzeniem :) To było ponad 2 tygodnie temu, a do tej pory czuję i
                  widzę rezultat. Robiłam to po farbowaniu, bo podobno tak jest najlepiej. Za sam
                  taki zabieg zapłaciłam 20 zł i jestem zadowolona. Polecam.
                  • Gość: kkk Re: SAUNA DLA WŁOSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:00
                    Gzie jest zakład Ewy Majewskiej?
                    • daisy84 Re: SAUNA DLA WŁOSÓW 13.01.06, 16:29
                      Wcześniej pracowała na Warszawskiej, ale od jakiegoś czasu ma swój zakład na
                      Kamińskiego (równoległa do Gwardii Ludowej). Naprawdę polecam, bardzo dobra
                      fryzjerka. Poza tym ma moc klientów, więc warto się wcześniej zapisać, a ceny
                      są bardzo przystępne. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka