Dodaj do ulubionych

Studniówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:58
Jak było? Wróciliście do domu wymęczeni, najedzeni, trzeźwi, zadowoleni? A
może wymęczeni, głodni, trzeźwi lub nie, źli? A nauczyciele i dyrektorzy?
Dobrze się bawili? Przysłowiowe kwiatki dostali? A może mały dodatek do
kwiatków?
Obserwuj wątek
    • Gość: cold Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 14:03
      towarzystwo jak zwykle sprzyja, jedzienie jak zwykle nie dobre. a czy wracasz
      trzezwy czy pijany, zmeczony wypoczety, zalezy od ciebie. Ja osobiscie po raz
      pierwszy imprezowalem bez alkoholu(z wlasnej woli) i nie zaluje
      • Gość: hehehehe Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:17
        slabe cos te wasze 100dniowki...ja wyszedlem w sobote i wrocilem w poniedzialek
        rano..ach to byly czasy :))
        • magik1985 Re: Studniówki 15.01.06, 16:31
          Rzeczywiście masz powód do dumy
    • Gość: asdf Re: Studniówki IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:46
      a do której trwaly studniówki w waszych szkolach
      • Gość: Gość Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:41
        Studnówka w I LO była superrrrrrrrrrrrrrrr
        • Gość: trenv Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:55
          super, potwierdzam, bawiłam się świetnie do rana. Polonez cudownie wyszedł,
          muzyka i jedzenie ok. Atrakcji nie brakowało. Dzięki
          • Gość: 30-latek ....... Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:48
            Cienkie te studniówki. U mnie to trwała od soboty do soboty. Ale takich
            twardzieli jak ja to już nie ma.
          • Gość: smakosz Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:39
            zarcie w krasiniaku było nienajlepsze, a atrakcje? o której mówisz? o pokazie
            tańca w wykonaniu dyrektorki???
            • Gość: m Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:50
              ja miałam studniówkę w krasiniaku w 2000r,o tej rok temu też coś wiem , więc z
              jedzeniem nic się nie zmieniło i biorą "starą dobrą" kucharkę jako sprawdzony
              sposób na .....właśnie na co???
              • Gość: ole Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.01.06, 19:18
                I tu się kochany mylisz. Kuchnia była zupełnie nowa, ale widać jeszcze sie taki
                nie urodził, co by wszystkim dogodził:)
                • Gość: wiedzma Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:22
                  jedzenie przgotowywal kucharz ze szkolengo baru i bylo naprawde dobre ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka