Gość: nina IP: 212.160.172.* 26.01.06, 15:18 Czy w Ciechanowie jest sklep w którym można kupić rzeczy do Decoupage (technika serwetkowa)tzn. farby itd. Jesli tak to poprosze o namiar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geriann Re: Decoupage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 07:24 Cześć Zajmuję się od jakiegoś czasu techniką decoupage. Kupuję pojedyncze egzemplarzem serwetek, bo doszłam do wniosku, że niepotrzebna mi jest cała paczka takich samych motywów. iałe farby akrylowe (barwię je akwarelami) i lakiery kupuję w "Farbexie",. Resztę tzn. kraki i patyny kupuję w sklepie www.creativehobby.pl W księgarni na Warszawskiej jest stoisko dla plastyków, ale z tego co wiem, to nie mają oni nic do techniki serwetkowej. Bardzo pomocna jest strona forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23390 Gdybyś chciała się jeszcze czegoś dowiedzieć to napisz na pegaz75@o2.pl. Miłego klejenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Decoupage IP: 212.160.172.* 27.01.06, 08:21 dziekuje bardzo za informacje. Ja dopiero zaczynam także napewno się odezwę bo bede miała sto pytań. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś