Dodaj do ulubionych

Agresja w szkołach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.01.06, 13:12
Coraz więcej przemocy w szkołach nie tylko w relacjach uczeń-uczeń, ale także
uczeń-nauczyciel w ukłądzie, że ten pierwszy jest agresorem. Coś okropnego.
Dobrze, że ja już dawno dzieci wykształciłem, bo bałbym sie dziś je do szkoły
posyłać.
wiadomosci.onet.pl/1249730,12,item.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ejejeje Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:36
      To jest forum ciechanowa a ty tu wyjeżdzasz o dzieciach z belgii?
      tym sposobem to my tu zaczniemy pisac o spalinach w horwacji które negatywnie
      wpływają na rosnące tam owoce które mogą trafić do ciechanowskich sklepów.

Schiwaj sie
      • Gość: Colesłav Re: Agresja w szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 28.01.06, 13:45
        Ten link do informacji o szkołach w belgii to pretekst do dyskusji o tym, jak
        jest w naszych szkołach, i czy rzeczywiście nauczyciele nie powinni sie
        ubezpieczać od agresywnych zachowań uczniów w szkołach?
        Nie zrozumiałeś?
        • Gość: ejejeje Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:48
          ja sie chyba ubezpiecze od nerwicy jakiej mozna sie nabawic czytajac takie
          durne posty.
          • Gość: pijaczysko Re: Agresja w szkołach IP: 213.199.253.* 28.01.06, 15:47
            "ejejeje" - niech żyje zaścianek!!!
          • Gość: Beny Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:33
            Proponuję ubezpieczenie od głupoty.Ostrzegam jednak,że składka będzie bardzo
            wysoka.
            • Gość: zwykły chłop Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:21
              Dobrze że już skonczyłem edukacje.
              • Gość: RYBKA Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:14
                To co się dzieje w szkołach przerasta ludzkie pojęcie. Zwłaszcza w gimnazjach!
                Ludzie! Nawet nie wiecie co wasze dzieci robią szkole! SEKS, NARKOTYKI I
                ALKOHOL SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM.
    • Gość: peper Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:28
      Temat jest ważny i warto o tym porozmawiać. Szkoda tylko, że jakis frajer
      próbuje wysmiać ten post. Chyba jednak forum nie jest dobrym miejscem na
      poważne dyskusje o ciechaniowie, Za dużo tu idiotów robiących z forum scieg...
      W naszych szkołach przemoc jest rzeczywistością. Jedyni, którzy udają ,że tego
      nie widza to nauczyciele i dyrektorzy szkół.Zrasztą, sami są zastraszeni!
      Wszytko jednak zaczyna sie w rodzinie, a te są po prostu chore. Chore są w nich
      relacje między dziećmi i rodzicami, między rodzicami, między rodziną i
      środowiskiem.
      Wystarczy pobyć trochę po południu na dworcu PKS. Dzicz z zawodówek po prostu
      budzi strach. Najczęściej podpita dzicz. To realne zagrożenie życia spokojnych
      podróżnych. A policja spi, szkoła mówi, że to nie na jej terenie i po lekcjach,
      rodzice nie mają pojecia jak zachowują się ich dzieciaki.
      recepta? Trzeba by kilkaset tomów napisać!
      Pozdrawiam
      • Gość: ejejeje Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:04
        To z ciebie musi być niezła ciotka skoro tak sie boisz.
        Nie martw się. Niedługo będzie lepiej Pis da nowy urząd który zaczaruje nasz
        młodzież i zacznie on być dobra.
        A ty swoim pieprzeniem przewyższasz giertycha hehehe.
        • Gość: peper Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:30
          Tylko Ci "ejejej" współczuć! Właściwie nie wiem czego? Głupoty? Pewnie tak.
          Problem przemocy w szkołach istnieje być może własnie przez takich
          jak "ejejej". Lepiej wyśmiać, zbagatelizować, niż przyznać się do problemu!
          • Gość: nie bojący się Re: Agresja w szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:22
            Podpowiem Ci czygo należy mi współczuć. Tego, że żyje w jednym kraju z takim
            zasmarkańcem jak Ty ;-).
            Wyloozuj troche gościu bo jak będziesz taki spięty to Cie pająki za obraz
            wciągną.
            To właśnie tacy jak Ty wsbudzają agresję. Taki ni to pies ni to szczur z
            Ciebie. Ile razy Cię zbito? Boisz się na zapas? Po co? Poprostu żyj a nie się
            boisz i zarażasz strachem innych. EOT na Twój temat
    • belfer44 Re: Agresja w szkołach 07.03.06, 17:10
      wiadomosci.onet.pl/1274047,11,item.html
      w naszym kuratorium też mogliby takie kursy organizować. My już naprawdę nie
      radzimy sobie z agresją w szkołach. Nie mumiemy reagować na akty agresji,
      wandalizmu i przemocy. Moi koledzy (a i ja sam) często udają, że nie widzą
      problemu. Inną sprawą jest to, że dyrektorzy szkół wolą prolemów nie widzieć!
    • stare.prochno Re: Agresja w szkołach 08.03.06, 20:30
      Za moich czasów to my nie takie rzeczy widzielim w szkole . Dziennikarze
      szukajom sensacyji .
      • beny_1 Re: do starego pruchna 12.03.06, 15:44
        Wybacz,ale sądząc po Twoim poscie,Ty chyba do szkoły nie chodziłeś.Zajrzyj do
        słownika ortograficznego i słownika poprawnej polszczyzny i nie trać czasu na
        forum,bo robisz wiochę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka