Dodaj do ulubionych

DODA to duma i chluba CIECHANOWA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:13
gdyby nie ona to nikt w Polsce by nie wiedział ze cos takiego jak Ciechanów
istnieje
Obserwuj wątek
    • Gość: dodka Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:25
      o BERETACH każdy w Polsce wie i to DUŻO , nie jest potrzebna Doda
      • Gość: WCI Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:51
        Berety???
        ja tam nic nie wiem...
        • Gość: Ciechanowianin Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:25
          Chociaż jej nie lubie to muszę przyznać, że zrobiła kariere ........
          • Gość: emila Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.visp.energis.pl 01.02.06, 20:27
            to prawda zrobiła kariere ale ostatnio w TELE KAMERACH nie błysnęła inteligencja
            a dowodem na to jest jej wypowiedź na wejscie: "jaja jak berety, długo myślałam
            co wam powiedzieć ale nic nie wymyśliłam". osobiście jej nie lubię, ona ma
            swiadomość tego że takie teksty dobrze się sprzedają, ale też trzeba wiedziec
            gdzie i kiedy je powiedziec
            • Gość: blow Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.petrus.com.pl 01.02.06, 22:45
              ...to się nazywa poczucie taktu, a tego, z przykrością muszę stwierdzić, brak
              tej panience!
              • Gość: telekamerka Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:49
                a to się nazywa CHAMSTWO
                • Gość: ja Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.chello.pl 02.02.06, 19:57
                  A ja w dalszym ciągu się za Dodę wstydzę i szkoda ,że jestesmy z tego samego
                  miasta.Ciechanow wcale nie musi być kojarzony z taką postacią.No ale trudno
                  skoro już tak musi być...Należy na to przymknąć oko i przyzwyczaić się do
                  tego,że żeby zaistnieć to trzeba być tak kontrowersyjnym jak ona.Ja nie musze
                  tego akceptować,nie muszę jej ogladać,ani słuchać,,kwiecistych"-na poziomie
                  rynsztokowym,wypowiedzi.Świat byłby nudny i nijaki bez takich Dod.Niech se
                  będzie i Doda.Tylko błagam nie mówcie,że to chluba Ciechanowa,bo to mnie obraża.
                  • Gość: marx Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:13
                    Panie i Panowie DODA to kobieta ze słąwa fajna pupa ale nie pamietacie już
                    chyba "Iza" z baru jeszcze gorsza spanie po peronach W NASZYM MIEŚCIE KUPA
                    TAKICH LUDZI JEST szkoda ze sie ujawniają aż na cała Polske.No ale z Dody
                    częściowo mozemy być zadowoleni:)Ona ma swój CHARAKTEREK ale to i dobrze jest
                    otwarta nie ukrywa SIEBIE jak inni działają pod kamerke:)ONA POPROSTU KOCHA
                    SWOJE CIAŁO
      • Gość: przemo Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:26
        WOLALBYM USLYSZEC ZE DODA RACZEJ CHWALI CIECHANOW NIZ ZE WSTYD JEJ ZE SIE
        WYRWALA DO WIELKIEGO SWIATA I POZA TEKSTAMI ,NIE MAM PRZECIEZ LICZNIKA W
        D....'
        ,ALE JAJA JAK BERETY ' ,ALE JAK TU ZAJEBISCIE , ,BZYKAM SIE .... '
        CHCIALOBYSIE ZEBY LUDZIE CIECHANOWA Z PIERWSZYCH STRON GAZET
        BYLI POSTRZEGANI BARDZIEJ POZYTYWNIE.
        MOZE CIEZAROWIEC PALINSKI ZLOTY MEDALISTA OLIMPIJSKI COS WAM MOWI????
        PAN BRALCZYK COS WAM MOWI TO NAZWISKO????
        OJCIEC DODY RABCZEWSKI COS WAM MOWI ?????
        PAN HENRYK SIENKIEWICZ A I PANI MARIA KONOPNICKA ?????
        MOZE SIEMIATKOWSKI ZAMIESANY W AFERE ORLENU COS WAM TO MOWI ???
        MOZE NALECZ Z PRZEWODNICZCY KOMISJI SLEDCZEJ BRONIACEJ KUMPLI Z SLD I PANSTWA
        KWASNIEWSKICH COS TO WAM MOWI????
        MOZE I TA Z PRZED KILKU LAT DZIEWUCHA Z BLOKOW ZAMIESZANA W TORTUROWANIE
        MATURZYSTY Z WARSZAWY
        I SKAZANA NA WIELE LAT COS WAM MOWI????????
        TO SA PRZYKLADY CHLUBNE I NIECHLUBNE OSOB Z CIECHANOWEM ZWIAZANE ???

A TY DODA ZMIEN SIE DLA SIEBIE I SLAWY I CHWALY TEGO MIASTA
        I NIE WSTYDZ SIE BY SIE ZMIENIC BO TO JA I WIELU WSTYDZIMY SIE ZA TWOJ STYL
        TAKIEJ CO TO JAK OTWORZY USTA TO ZLOTE ZEBY ALBO DZIURY W GEBIE
        • Gość: idea Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.petrus.com.pl 05.02.06, 20:14
          ooo...to chłopku żeś się nawymieniał:)niemalże całą prawdę i tylko
          prawdę.szkoda tylko, że ten Twój pobożny apel nie trafi do "wrażliwego" serca
          adresatki!pozdrawiam
        • Gość: Piotr Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.man.olsztyn.pl 05.02.06, 20:46
          Ładny wywód kolega napisał!Ale czytając te zarzuty do tych
          wszystkich "ciechanowian" to bardzo sie ciesze że Pani hehe Doda nie szczyci
          się tym skąd pochodzi!
          • Gość: PRZEMO Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:51
            DZIEKI ZE CHOCIAZ WY NIEZNAJOMI PODZIELACIE JAKIS MOJ PUNKT WIDZENIA !
            !
            NO I CZEKAM NA INNE WYPOWIEDZI A TAK DLA PRZYPOMNIENIA TO CIEZAROWIEC PALINSKI
            TO
            ZLOTY MEDAL OLIMPIJSKI W TOKIO ???
            TATA DODY RABCZEWSKIEJ TEZ JAKIES MEDALE WYWALCZYL CIEZKA PRACA!!!!!!!!!!
            JEZYKOZNAWCA BRALCZYK TEZ MOGLBY CZASAMI WSPOMNIEC ZE Z GRUDUSKA I Z CIECHANOWA
            ALE TEZ SIE WSTYDZI SWYCH KORZENI????
            KONOPNICKA I SIENKIEWICZ TO SAME TUZY I ASY POLSKIEJ LITERATURY!!!
            A W OSTATNIM TYGODNIKU CIECHANOWSKIM TEZ JAKIS PACAN PAN DOKTOR ALE JUZ Z
            WARSZAWY PISZE A TO KOLEGA BRALCZYKA I NALECZA I PETRYKOPWSKIEGO PISZE JAKI TO
            TEN CIECHANW PROWINCJA I ZASCIANKOWOSC?

NAPISZCIE DLACZEGO ???????????? CO W NAS TAKIEGO ALBO CO W NICH ZE TAKI
            TO DLA NICH WSTYD CZY UJMA NA HONORZE
            • Gość: ataner Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:52
              Nigdy nie byłam fanką Dody,zazwyczaj ja krytykowałam .Aczkolwiek po tym co
              zobaczyłam ostatnio,uważam iż jest to, z jej strony prowokacja.Ona w ten
              sposób się kreuje.Niestety każdy artysta bez rodowodu muzycznego musi się jakoś
              przebić.A jej akurat się udało.Zaistniała dzięki sobie,i silnej
              determinacji.Dajmy jej więc spokój,bo i tak tysiące ją kochają. A Ciechanów
              może być tylko z niej dumny.
              Pozdrawiam.(nie jestem mamą tatą ani babcią)
              • Gość: Piotr Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.man.olsztyn.pl 06.02.06, 06:57
                Ataner dla mnie to jest przesada co napiałaś że mamy byc z niej dumni bo
                zaistniała dzięki swojej determinacji!Tragedia jak słyszę coś takiego to mi się
                żygać chce!Zaistniała dzięki prostocie chamstwu i tym trafiła do ludzi
                odpowiedniu ustosunkowanym do takich zachowan!Jak jej tekstów i zachowania nie
                akceptuje i nie będe akceptówa!Ktos w telewizji pokarze kawałek cycka powie na
                antenie zajebiście, małolatom to imponuje i jaj mam być dumny że taka osoba
                jest z mojego rodzinnego miasta?!Odpowiedzcie sobie sami!
                Pozdrawiam
                • Gość: he Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:44
                  nara seksbomba - później już seks się ulotnił i została BOMBA
                  • Gość: ja Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:15
                    duma i chluba? może za dużo powiedziane. Ja bym to inaczej określił 'dennie ale
                    efektywnie' i jak wszyscy wiedza liczy sie efekt...
              • Gość: przemo Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:29
                no dobra tyle zlego o dodzie napisalismy a ona i tak jakby miala ksywe i byla z
                mafii.
                wiec piszcie o jej zaletach. komu dala sciagnac na lekcjach, komu dala swoje
                drugie sniadanie,komu postawila drinka,komu wysyla kartki,komu dala
                zarobic,komu dala cos gratis,komu poswiecila czas by pomoc,piszcie tylko o niej
                dobre teksty itp itd zrobmy z niej aniolka niewinnego i niebieskookiego i
                zlotoustego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka