Gość: gtf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:13 gdyby nie ona to nikt w Polsce by nie wiedział ze cos takiego jak Ciechanów istnieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dodka Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:25 o BERETACH każdy w Polsce wie i to DUŻO , nie jest potrzebna Doda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WCI Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:51 Berety??? ja tam nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:25 Chociaż jej nie lubie to muszę przyznać, że zrobiła kariere ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.visp.energis.pl 01.02.06, 20:27 to prawda zrobiła kariere ale ostatnio w TELE KAMERACH nie błysnęła inteligencja a dowodem na to jest jej wypowiedź na wejscie: "jaja jak berety, długo myślałam co wam powiedzieć ale nic nie wymyśliłam". osobiście jej nie lubię, ona ma swiadomość tego że takie teksty dobrze się sprzedają, ale też trzeba wiedziec gdzie i kiedy je powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.petrus.com.pl 01.02.06, 22:45 ...to się nazywa poczucie taktu, a tego, z przykrością muszę stwierdzić, brak tej panience! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telekamerka Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:49 a to się nazywa CHAMSTWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.chello.pl 02.02.06, 19:57 A ja w dalszym ciągu się za Dodę wstydzę i szkoda ,że jestesmy z tego samego miasta.Ciechanow wcale nie musi być kojarzony z taką postacią.No ale trudno skoro już tak musi być...Należy na to przymknąć oko i przyzwyczaić się do tego,że żeby zaistnieć to trzeba być tak kontrowersyjnym jak ona.Ja nie musze tego akceptować,nie muszę jej ogladać,ani słuchać,,kwiecistych"-na poziomie rynsztokowym,wypowiedzi.Świat byłby nudny i nijaki bez takich Dod.Niech se będzie i Doda.Tylko błagam nie mówcie,że to chluba Ciechanowa,bo to mnie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marx Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:13 Panie i Panowie DODA to kobieta ze słąwa fajna pupa ale nie pamietacie już chyba "Iza" z baru jeszcze gorsza spanie po peronach W NASZYM MIEŚCIE KUPA TAKICH LUDZI JEST szkoda ze sie ujawniają aż na cała Polske.No ale z Dody częściowo mozemy być zadowoleni:)Ona ma swój CHARAKTEREK ale to i dobrze jest otwarta nie ukrywa SIEBIE jak inni działają pod kamerke:)ONA POPROSTU KOCHA SWOJE CIAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:26 WOLALBYM USLYSZEC ZE DODA RACZEJ CHWALI CIECHANOW NIZ ZE WSTYD JEJ ZE SIE WYRWALA DO WIELKIEGO SWIATA I POZA TEKSTAMI ,NIE MAM PRZECIEZ LICZNIKA W D....' ,ALE JAJA JAK BERETY ' ,ALE JAK TU ZAJEBISCIE , ,BZYKAM SIE .... ' CHCIALOBYSIE ZEBY LUDZIE CIECHANOWA Z PIERWSZYCH STRON GAZET BYLI POSTRZEGANI BARDZIEJ POZYTYWNIE. MOZE CIEZAROWIEC PALINSKI ZLOTY MEDALISTA OLIMPIJSKI COS WAM MOWI???? PAN BRALCZYK COS WAM MOWI TO NAZWISKO???? OJCIEC DODY RABCZEWSKI COS WAM MOWI ????? PAN HENRYK SIENKIEWICZ A I PANI MARIA KONOPNICKA ????? MOZE SIEMIATKOWSKI ZAMIESANY W AFERE ORLENU COS WAM TO MOWI ??? MOZE NALECZ Z PRZEWODNICZCY KOMISJI SLEDCZEJ BRONIACEJ KUMPLI Z SLD I PANSTWA KWASNIEWSKICH COS TO WAM MOWI???? MOZE I TA Z PRZED KILKU LAT DZIEWUCHA Z BLOKOW ZAMIESZANA W TORTUROWANIE MATURZYSTY Z WARSZAWY I SKAZANA NA WIELE LAT COS WAM MOWI???????? TO SA PRZYKLADY CHLUBNE I NIECHLUBNE OSOB Z CIECHANOWEM ZWIAZANE ??? A TY DODA ZMIEN SIE DLA SIEBIE I SLAWY I CHWALY TEGO MIASTA I NIE WSTYDZ SIE BY SIE ZMIENIC BO TO JA I WIELU WSTYDZIMY SIE ZA TWOJ STYL TAKIEJ CO TO JAK OTWORZY USTA TO ZLOTE ZEBY ALBO DZIURY W GEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.petrus.com.pl 05.02.06, 20:14 ooo...to chłopku żeś się nawymieniał:)niemalże całą prawdę i tylko prawdę.szkoda tylko, że ten Twój pobożny apel nie trafi do "wrażliwego" serca adresatki!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.man.olsztyn.pl 05.02.06, 20:46 Ładny wywód kolega napisał!Ale czytając te zarzuty do tych wszystkich "ciechanowian" to bardzo sie ciesze że Pani hehe Doda nie szczyci się tym skąd pochodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZEMO Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:51 DZIEKI ZE CHOCIAZ WY NIEZNAJOMI PODZIELACIE JAKIS MOJ PUNKT WIDZENIA ! ! NO I CZEKAM NA INNE WYPOWIEDZI A TAK DLA PRZYPOMNIENIA TO CIEZAROWIEC PALINSKI TO ZLOTY MEDAL OLIMPIJSKI W TOKIO ??? TATA DODY RABCZEWSKIEJ TEZ JAKIES MEDALE WYWALCZYL CIEZKA PRACA!!!!!!!!!! JEZYKOZNAWCA BRALCZYK TEZ MOGLBY CZASAMI WSPOMNIEC ZE Z GRUDUSKA I Z CIECHANOWA ALE TEZ SIE WSTYDZI SWYCH KORZENI???? KONOPNICKA I SIENKIEWICZ TO SAME TUZY I ASY POLSKIEJ LITERATURY!!! A W OSTATNIM TYGODNIKU CIECHANOWSKIM TEZ JAKIS PACAN PAN DOKTOR ALE JUZ Z WARSZAWY PISZE A TO KOLEGA BRALCZYKA I NALECZA I PETRYKOPWSKIEGO PISZE JAKI TO TEN CIECHANW PROWINCJA I ZASCIANKOWOSC? NAPISZCIE DLACZEGO ???????????? CO W NAS TAKIEGO ALBO CO W NICH ZE TAKI TO DLA NICH WSTYD CZY UJMA NA HONORZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataner Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:52 Nigdy nie byłam fanką Dody,zazwyczaj ja krytykowałam .Aczkolwiek po tym co zobaczyłam ostatnio,uważam iż jest to, z jej strony prowokacja.Ona w ten sposób się kreuje.Niestety każdy artysta bez rodowodu muzycznego musi się jakoś przebić.A jej akurat się udało.Zaistniała dzięki sobie,i silnej determinacji.Dajmy jej więc spokój,bo i tak tysiące ją kochają. A Ciechanów może być tylko z niej dumny. Pozdrawiam.(nie jestem mamą tatą ani babcią) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.man.olsztyn.pl 06.02.06, 06:57 Ataner dla mnie to jest przesada co napiałaś że mamy byc z niej dumni bo zaistniała dzięki swojej determinacji!Tragedia jak słyszę coś takiego to mi się żygać chce!Zaistniała dzięki prostocie chamstwu i tym trafiła do ludzi odpowiedniu ustosunkowanym do takich zachowan!Jak jej tekstów i zachowania nie akceptuje i nie będe akceptówa!Ktos w telewizji pokarze kawałek cycka powie na antenie zajebiście, małolatom to imponuje i jaj mam być dumny że taka osoba jest z mojego rodzinnego miasta?!Odpowiedzcie sobie sami! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 08:44 nara seksbomba - później już seks się ulotnił i została BOMBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:15 duma i chluba? może za dużo powiedziane. Ja bym to inaczej określił 'dennie ale efektywnie' i jak wszyscy wiedza liczy sie efekt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: DODA to duma i chluba CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:29 no dobra tyle zlego o dodzie napisalismy a ona i tak jakby miala ksywe i byla z mafii. wiec piszcie o jej zaletach. komu dala sciagnac na lekcjach, komu dala swoje drugie sniadanie,komu postawila drinka,komu wysyla kartki,komu dala zarobic,komu dala cos gratis,komu poswiecila czas by pomoc,piszcie tylko o niej dobre teksty itp itd zrobmy z niej aniolka niewinnego i niebieskookiego i zlotoustego Odpowiedz Link Zgłoś