Dodaj do ulubionych

Czy nad tym forum ktoś czuwa?

28.04.06, 06:54
Taki oto wpis czytam i oczom nie wierzę:

>>flyguy71 27.04.06, 22:44 + odpowiedz
Taki kraj - takie życiie :-)Moje chłopaki są "be" bo długie włosy "majom"
tatuaże i do siedziby kultu zdechłego pajaca na krzyżu nie chodzą i w ogóle
są "be"<<

GDZIE JEST OSOBA ODPOWIEDZIALNA ZA TREŚCI ZAWARTE NA FORUM???
WSTYD I HAŃBA.
Obserwuj wątek
    • flyguy71 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 28.04.06, 08:37
      Bo to jest forum a nie TV Trwam -Moherku
      • mlody2001 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 28.04.06, 09:37
        A Ty jesteś flyguy....bez komentarza.
        • qklik Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 28.04.06, 13:50
          Długo zastanawiałem się czy umieścic ten wpis. Jednak zdecydowałem na tak.
          Szanowny Luzaku. Znam Cie tylko z kilkunastu Twoich postów, czyli prawie wcale.
          Nie obchodzi mnie kim jesteś, jak długi łańcuch z kuchni ma Twoja żona, długie
          włosy Twoich synów są mi obojetne, tak samo ich tatuaże, jak również to że nie
          potrafisz bez pseudo intelektualnych prowokacji, napisac kiku zdań. Nie moge
          natomiast przejśc obojetnie gdy ktoś (w tym przypadku Ty)wkracza z buciorami na
          bardzo intymny i ważny dla każdego obszar jakim jest religia. Dla jasności,
          jestem zdeklarowanym ateistą, wzyscy moi znajomi i przyjaciele (a mam takich)
          wiedzą o tym. Nie przeszkadza nam to wcale w przyjacielskich czy koleżeńskich
          kontaktach. Szanujemy nasze poglądy, spieramy się, ale nigdy nie pozwalamy
          sobie na obrażanie nikogo tylko dlatego, że jest wierzący lub nie. Użycie przez
          Ciebie zwrotu "pajac który dał się zamęczyc na krzyżu" (lub podobnie) uważam za
          zwykłą podłość z Twojej strony. Nie dociekam przyczyn dla których to napisałeś,
          to spawa raczej dla psychologa, wyrażam tylko mój sprzeciw dla takiej Twojej
          postawy. Oczywiście nie łudze się, że moje słowa wywrą na Tobie jakieś wrażenie
          lub, że od jutra staniesz sie innym człowiekiem. Prawdopodobnie uważasz się za
          człowieka kulturalnego, inteligentnego, myślącego i nic nie trzeba zmieniać w
          Twojej postawie do innych ludzi. Jeśli nie, pomyliłem sie.
          Życząc miłego długiego weckendu na wodzie.
          Pozdrawiam
          • fedar Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 28.04.06, 18:17
            Do tej pory udzielałem się wyłącznie w wątkach, które mnie interesowały, nie zawracałem sobie głowy prowokacyjnymi postami. W sprawie, którą poruszył Taktik nie mogę jednak pozostać obojętny. To już nie jest zwykła prowokacja. Resztę wcześnij opisał Qklik i pod Jego tekstem podpisuję się obiema rękami. Nawet jeśli z tego powodu zostanę nazwany moherem.
            Pozdrawiam
            • magik1985 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 13.01.07, 16:09
              jakby był potrzebny jakiś podpis to prosze o kontakt mailem...magik1985@gazeta.pl

możesz mnie nazywać moherem, ale nie pozwolę obrażać swoich uczuć religijnych.
              Do Twojego poziomu zniżać się nie będę. Zrobi to prokurator.
          • flyguy71 [...] 28.04.06, 23:41
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • stah5678 ZERO 13.01.07, 15:30
              To obraża moje uczucia religijne! Myślę, że zgłoszę sprawę do prokuartury!
              • flyguy71 Re: ZERO 13.01.07, 17:33
                Groźby też są karalne :-) Myślę że zgłoszę to do prokuratury. :-)
                • magik1985 Re: ZERO 13.01.07, 17:56
                  zgłaszaj. to nie groźby, tylko informacja dla Ciebie i podobnych do Ciebie.

Swoją drogą jak ktoś ma złożyć doniesienie do prokuratury, to złoży...
                  • phk1 Re: ZERO tolerancji ? 13.01.07, 19:41
                    [phk1] raczej uspokujcie się chwilowo niektórzy z tym wpisem z wiosny ub.roku
                    jesli Gucio skasował to skasował więc zachował się przyzwoicie,wtedy nie byłem
                    tak uważnym uczestnikiem tego forum.Wyszukałem ten watek szukając nicka QKLIK co
                    pisał na przestrzeni jakiegos czasu.
                    Coś podobnego jednak tolerował z grudnia ub.roku Gucio przez kilka dni
                    niejakiego PHKL oby to nie był nasz FLYGUY w innej odsłonie? Podobny temat do
                    kpin!Dopiero po interwencji Magika też skasował,czasami moje kasuje w kwadrans
                    juz posty.
                    To Guciowi powinno zależeć na wyjasnieniu kim jest PHKL? Pomimo że PHKL niezle
                    dowala PHK1 co podoba się nie tylko moderatorkowi
                    • magik1985 Re: ZERO tolerancji ? 13.01.07, 21:11
                      nie chodzi oto PHK... Po prostu ludzie którzy tu wchodzą muszą wiedzieć, że
                      takie rzeczy są karalne. Moja wina bo nie spojrzałem na daty tych postow. Co nie
                      znaczy, że nie wniosę zawiadomienia do prokuratury ad. PHKL. Ty pamietasz ten
                      wątek. To nie była moja interwencja, tylko zwrócenie uwagi. A interwencja, płacz
                      i zgrzytanie zębami przed monitorem dopiero może być, jak tacy ludzie jak PHKL
                      lub FLY naprawdę pewnego dnia trafią na jakąś "szychę" co to się nie będzie z
                      nimi "bawić", tylko zawiadomi prokuraturę... Cóż. Wolność słowa to przywilej
                      demokracji. Demokracja to rządy większośći, a większość to idioci...
                      • phk1 Re: ZERO tolerancji ? 14.01.07, 19:18
                        [phk1-magik] tak tragicznie nie jest ,że wszyscy się mylą w demokracji!
                        Zawsze jest PHK1 o odmiennym punkcie widzenia na tym forum-:)
      • ciech01 Mam nadzieję, że jednak nie czuwa. 28.04.06, 20:04
        Czy ty flyguy71 nie przesadzasz aby troszkę?
        Będę się za Ciebie modlił ...
      • magik1985 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 13.01.07, 16:03
        No to zobaczymy...
    • phk1 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 13.01.07, 08:19
      [phk1] ten wątek szukałem ze wzgledu na wpis wczorajszy qlika w odpowiedzi
      nowemu na forum i jego oceny innych
      a teraz do rzeczy .Juz wiosna ubiegłego roku takie numery i teksty i moderatora
      akceptacja była
      • guciu83 Re: Czy nad tym forum ktoś czuwa? 13.01.07, 14:09
        Nie było akceptacji moderatora na tego typu teksty.
        Wątek o którym mowa został wykasowany zaraz po zgłoszeniu.
        Nie pij tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka