radomek1 03.11.06, 11:26 Szukam zespołu muzycznego na wesele. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: szukam zespołu 03.11.06, 14:08 Na swoim weselu miałem taki fajny z Baboszewa ale zapodziałem kontakt i nie pamiętam nazwy... W każdym razie grali na żywo na prawdziwych instrumentach (perkusja, 2 gitary elektryczne, akordeon, Saks, 2 gitary akustyczne). Nie byli tani... Odpowiedz Link Zgłoś
radomek1 Re: szukam zespołu 03.11.06, 14:58 Ale kulturka czy jakieś "majty w kropy"? Nie za długie przerwy? Itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: szukam zespołu 03.11.06, 16:06 Większość repertuaru to całkiem aktualne hity z list przebojów jak i nieśmiertelne szlagiery muzyki pop (Budka suflera, Krzysztof Krawczyk, Kaja i Bregović, Łzy, Ich Troje, Kukiz, Brathanki, Lombard, Urszula, Bajm. Anglojęzyczne też(boneym, beatles, chabby checker, cher) Co to za wesele jak nie ma majt w kropy. Tez były! Oczywiście sam sobie musisz uzgodnić repertuar ale moim zdaniem temu zespołowi lepiej się grało poprocka niż majty... Odpowiedz Link Zgłoś
radomek1 Re: szukam zespołu 04.11.06, 15:33 Dzięki. Poszukam w Baboszewie. Majty mogą być ale nie non stop. I akordeon (harmonija) to jest coś co mnie powala. Odpowiedz Link Zgłoś