04.11.06, 16:56
Daleki jestem od nadmiernego angażowania się i specjalnego przejmowania tym co
tu się dzieje! Ale jedynym chyba rozwiązaniem będzie stworzenie specjalnego
filtra anty-phk1 albo darowanie sobie wchodzenia na te forum! Dawno nie
spotkałem kogoś tak twardogłowego i ograniczonego jak ten własnie gość!
Zakłada ostatnio statystycznie ok 75% nowych postów o niczym w którym o zgrozo
- najczęsciej sam sobie odpowiada i dyskutuje 'przed lustrem". Jest mi Ciebie
człowieku naprawdę żal i nie trzeba byc uczonym docentem psychiatrii by
stwierdzić że masz problem z samym sobą! Daj odpocząć od polityki i daruj
sobie bo zamęczysz i tal ledwo zipiące forum! Za długi tekst niecierpliwych
przepraszam najmocniej!
Obserwuj wątek
    • magik1985 Re: Litości! 04.11.06, 17:11
      nie szkodzi. ja się nie gniewam :D

Twardogłowy? Zależy od tematu ;) (patrz temat:manipulacja w mediach)
    • phk1 Re: Litości! 04.11.06, 18:10
      [phk1-addhoc] też tak czuję litości co do twojej osoby.Napisałeś 68 postów by w
      większości kogoś obrazić,poniżyć.Popatrz na swoje merytoryczne teksty w jaki ty
      sposób komuś odpisujesz? Zakładaj nowe tematy to porozmawiamy i inni też coś
      napiszą.Mylisz ciągle kolejne moje posty na dany temat z tym ,że ja sam sobie
      odpowiadam,gdyby tak było to bym sobie odpowiadał,a nie pisał o czymś
      innym.Właśnie przez takie chamskie odzywki wielu nie pisze,a nie dlatego ,że wg
      ciebie DEBIL puchatek tu jest.Zmień sobie nick i rozpocznij inną jakość
      pisania.Jesteś jednych z chamskich internautów na tym forum,niedługo nie.gej cię
      tylko prześcignie.Wydrukuj sobie to co pisałeś i też zanieś do
      psychoanalityka,lub zmień formę pisania bo czasami jakoś normalniejesz.Czy ja
      wyzywam ludzi od debili,kretynów,głupków,qutasów,buraków... ?
      • addhoc Re: Litości! 05.11.06, 03:47
        Z Tobą merytoryczna rozmowa jest niemozliwa! Jestes jak Pan Edward nic nie
        słyszy i wierzy tylko w to co sam mówi! Przemyśl sobie trochę to co napisałem!
    • 1000marcin Re: Litości! 05.11.06, 17:42
      >>Ale jedynym chyba rozwiązaniem będzie stworzenie specjalnego
      >>filtra anty-phk1

popieram, czytajac to forum dochodze do wniosku ze phk1 pracuje gdzies w
      urzedzie i kombinuje komu tu sie przykleic do pupy zeby przezyc natepna kadencje
      Pozdrawiam normalnych ludzi z tego forum
    • ciechanowianka Re: Litości! 05.11.06, 18:07
      Popieram rówznież, czytając różne wątki uważam ze ten jegomość ma czasem za dużo
      do powiedzenia a to jakich używa słow do wyrażenia swoich mysli przerasta chyba
      jego samego.Założyć filtr!! :D
    • guciu83 Re: Litości! 05.11.06, 20:15
      Bardzo proszę o nie przeganianie nikogo z tego forum.

phk1 jest takim samym użytkownikiem jak każdy inny, nie widziałem aby kogoś
      obrażał czy zachowywał się wulgarnie, a że wypowiada się w taki a nie inny
      sposób... no cóż... mi również się nie podoba np to, że zbyt długo trzeba
      czytać jego teksty aby zorientować się o co tak naprawde mu chodzi.
      Ale przecież nikt nie ma przymusu aby czytać tego co pisze phk1.

Filtr każdy może sobie ustawić indywidualnie w zakładce "moje forum".
      Jeżeli ktoś faktycznie nie chce czytać (lub widzieć) postów pisanych przez phk1
      proszę skorzystać z opcji: nie pokazuj postów i wątków nieprzyjaciół...
    • nie.gej Re: Litości! 24.11.06, 23:41
      Wywalić stąd PacHołKa bo przez niego normalni ludize tylko się zrażają do tego
      forum!!
      • pussycat77 Re: Litości! 25.11.06, 00:08
        Zupełnie nie rozumiem, dlaczego wy tak nie lubicie Puchatka, mnie na ten
        przykład często rozbawia do łez, a coraz częściej skłania do refleksji...
        pozdrawiam Cię Puchatku, 3maj się, choć pewnie zbędne te życzenia, bo
        podejrzewam,że jesteś typem wojownika, który łatwo się nie poddaje...
        • phk1 Re: Litości! 25.11.06, 07:15
          [phk1-pussycat] ja też muszę duzo LITOśCI i zrozumienia i dobrej woli wykazać
          czytając co niektórych mnie lubiących inaczej ażeby jeszcze potrafili to
          uzasadnić i wytłumaczyć swoją chamszczyznę.
          • malvina16 Re: Litości! 25.11.06, 13:33
            ja prosze o założenie filtru na słowa:DEBIL,DEBILNY .zbyt często uzywasz tych
            słów w stosunku do osób na forum!!!nikogo bym tak nie nazwała tu na forum no
            chyba że ...KTO SIE PRZEZYWA,SAM SIĘ TAK NAZYWA!!!dziecinne a jkże
            mądre.Naprawdę phk1 jesteś toxyczny aaa zapomiałam Debil(to coś wyjatkowo dla
            Ciebie,Twoje ulubione słowo).
            • phk1 Re: Litości! 25.11.06, 15:11
              [phk1-malvinko] dziecko wpisz w wyszukiwarce na tym forum słowo debil,debilny...
              jest tego trochę ,poczytaj i odpisz kto komu i do kogo sie tak odzywa.Gucio nie
              reaguje na takie wyrazy bo to taki standard jego mocodawców ,a jako młody
              mężczyzna nie ma tej wrazliwosci by zwrocić uwagę niektórym nawet powiem nielicznym.
              • malvina16 Re: Litości! 25.11.06, 15:19
                phk1 ty dziecko nie słuchasz co się do Ciebie mówi!!! nadużywasz słowa DEBIL!!!
                obrazasz tym ludzi!!!!a Ty jak zwykle swoje!!!! sprawdzanie w wyszukiwarce i
                oddelegowanie do czytania !!!! jesteś człowiekiem który uwielbia obrażać ,to
                już wszyscy wiemy ,oby tak dalej,mama pewnie dumna co??
                • phk1 Re: Litości! 26.11.06, 00:04
                  [phk1-malvina] dziecko przecież kilka postów sam GUCIO83 coś tam napisał o
                  mnie,no chyba że skłamał ,to i jemu zrób wykład. Dziecko odróżnij słowo debil
                  obrażające kogoś bezpośrednio ,a słowo debilny,debilne np.w sensie uchwalenia
                  ustawy i konsekwencji,zachowania młodzieńców na wycieczce w Płocku i
                  konsekwencji dla image szkoły,młodzieży,naszego miasta.
              • guciu83 Re: Litości! 25.11.06, 15:22
                Kto jest moim mocodawcą?
                Człowieczku najmniejszego pojęcia nie masz o tym o czym piszesz :)). I to jest
                w tobie najbardziej śmieszne :). Taki malutki krzykacz "głupio mądry" z
                Ciebie :).

A odnośnie zwracania uwagi - czytam to co mnie interesuje i to co ewentualnie
                mnie rozbawia - twoje teksty mnie rozśmieszają - bynajmniej nie w pozytywnym
                tego slowa znaczeniu.

pozdrawiam
                • addhoc Re: Litości! 26.11.06, 01:58
                  PHK1 czepiasz się wyborczej i moderatora tego forum! Odnoszę wrażenie że ci nie
                  pasuje więc mam pytanie: po kiego diabła tu piszesz? Przecież to forum
                  największego wroga twego! Słuchaj ogranicz się do konkretów i nie pisz wszędzie
                  dla samego pisania!
                  • phk1 Re: Litości! 26.11.06, 18:44
                    [phk1-addhocu] niby tak i niby nie masz racji.Załóż filtr na mój nick.Gucio jest
                    zbędny i niezbędny czasami.Michnik zestarzał się jako rewolucjonista i raczej
                    patrzy już wg swoich interesów od wielu lat i stał się członkiem salonu
                    wybranych i nieomylnych i konserwowania układu ,który jemu odpowiada.Wszyscy
                    rewolucjonisci na starość stają się karykaturą tego o co walczyli.Forum jest o'k
                    i piszą ludzie w całej Polsce setki postów ,że hoho .Ktos kto zniszczy wyborczą
                    w konkurencyjnej zapewne szlachetnej walce też stworzy forum lub przejmie to z
                    twoim i moim dorobkiem pisarstwa zaściankowego-:)
                    • nie.gej Re: Litości! 29.11.06, 00:14
                      My piszemy żeby ciebie stąd jak najszybciej wywalić a ty tu o michniku.
                      poliwoda z Ciebie.
                      • phk1 Re: Litości! 29.11.06, 07:34
                        [phk1-nie.gej.] koleś to przeczytaj całą dyskusję bo jak filip z konopii
                        wskakujesz i okrzyki wydajesz a my chcemy i trochę twojej tresci bo osobowosc
                        już znamy-:)
                        • phk1 Re: Odkrywamy Puchatka Misia 21.01.07, 19:52
                          [phk1-laura] Lauro! Mam kilka innych takich WSTęPNIAKóW-:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka