Dodaj do ulubionych

Internet radiowy

30.12.06, 19:50
Czy ktoś może wie kto w Ciechanowie zakłada internet radiowy?Bardzo proszę o
odpowiedź i namiary
Obserwuj wątek
    • aagatka237 Re: Internet radiowy 01.01.07, 11:36
      Jest już dużo na ten temat na tym forum! Ale jak chcesz to mogę dać namiar na
      super net w APCOM. Ich stronka to: www.apcom.cnow.pl numer tel. (023) 673 67 02.
    • przemot Re: Internet radiowy 01.01.07, 19:02
      a apcom ma symetryczne lacza? i czy nadal najszybsze dostepne lacze to 512kb/s? ile sie wogole placi miesiecznie za dostep do neta w apcomie? a moze jakies newsy apropo MATCOM'u? zdjeli limit sciagnietych danych?
      • kobi123 Re: Internet radiowy 02.01.07, 19:23
        Jest spoxs ma symetryczne łącze.Za 258 płaci się 49zł a za 512 jak pamiętam to
        69. nie ma blokady na p2p.Mam rok czasu i jak narazie super.Polecam
        • heineken_pis Re: Internet radiowy 02.01.07, 19:39
          Nie polecam WiFi , miałam to badziewie w Sochaczewie 2 lata , same problemy a
          cena za 128 - 76 PLN.
          Przemyślałam sprawę i w tepsie na gwiazdkę zafundowałam sobie promocyjną
          neostradę : transfer - 1,3 Mb/s przez 6 m-cy z vatem 28 PLN/m-c później po 56
          PLN przez 2,5 roku.
          Śmiga niesamowicie.
          P.S.
          Nigdy nie byłam fanką tepsy ale przy Szefowej UKE - p.Streżyńskiej można czuć
          się chyba bezpiecznym.
          • endzo Re: Internet radiowy 03.01.07, 08:58
            tps monopolista ale fakt faktem zawsze dziala bez zarzutow
    • milgod Re: Internet radiowy 29.03.07, 22:40
      Witam. Chce założyć internet radiowy. Mieszkam na ul. Kopernika, blisko
      Warszawskiej. Wiem, że wiele firm oferujących net radiowy nie ma zasięgu w
      centrum. Może ktoś z Was zna adres jakiejś firmy, która posiada zasięg w
      centrum. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
      • kari251 Re: Internet radiowy 30.03.07, 07:28
        Ja mam matcom i jestem zadowolona z tej firmy,ma fachowa obsluge. I nie czekalam dlugo jak to niektorzy juz tu pisali.
        • artis69 Re: Internet radiowy 30.03.07, 07:52
          Hmmmm..
          Szybko Sprawnie Fachowo.. to słowa zupełnie OBCE tej firmie (czyt. Matcom).
          Przeboje z nia mam juz od dluzszego czasu.
          Dodzwonic sie do niej graniczy z cudem. Panienki sa z nieba. Pamieci nalezaloby
          im dolozyc lub zrestartowac.
          Osoby, ktore pisza w pozytywny sposob otrzymuja ulgi od firmy lub.. sa jej
          pracownikami..
          Zdecydowanie: NIE!
          • biedsla Re: Internet radiowy 02.04.07, 09:47
            Ja mam net w Matcomie (chociaż zakładała mi go fima Mater-Net - a Matcom potem
            przejął jej klientów) i jestem zadowolony zarówno z jakości łącza jak z
            kontaktów telefonicznych. Od listopada były dwie przerwy w działaniu i za
            każdym razem dodzwoniłem się bez problemu, a przywrócenie działania trwało do
            1,5 godziny. Chociaż co do terminów nowych instalacji, to rzeczywiście kilka
            miesięcy temu znajomy skontaktował się z nimi w tej sprawie i do dzisiaj nikt
            się do niego nie odezwał. Efekt: założył sobie neo.
            Ale co do mnie, to jestem zadowolony z Matcomu. I nie jestem ani pracownikiem
            tej firmy, ani nie mam żadnych ulg z tytułu ich wychwalania na forum (zresztą
            trzeba mieć bujną wyobraźnię, żeby wymyślić "ulgi za wychwalanie na forum").
            Do artis69: nieładnie posądzać każdego, kto ma inną opinię od ciebie, że
            jest "płatnym opiniodawcą". Każdy może mieć swoje, obiektywne, doświadczenia z
            tą firmą. Równie dobrze ja mógłbym ci zarzucić że jesteś "na pensji" w jakiejś
            firmie konkurencyjnej dla Matcomu. Jakbyś się wtedy czuł? Można by w ten sposób
            obrzucać się wzajemnie błotem bez końca - a chyba nie taka jest istota forum.
            Pozdrowienia i życzenia na przyszłość więcej tolerancji dla odmiennych od
            twoich poglądów.
    • meegace Re: Internet radiowy 01.04.07, 23:47
      Siemanko co do neta radiowego to zdecydowanie APCOM opcja 512 kosztuje 59zł, sam korzystam i jest ok wszystko śmiga jak burza bez żadnych przerw bo inni myślą że jak wieje to już neta niema hehe no są tacy ludzie nawet na forum, a co do MATCOMU to artis69 ma racje ludzie odnich odpisywali na negatywne posty i wystarczyło że ktos napisał że ślimaczą sie z przyjazdem a faktem jest ze tak jest to odrazy ktos pisze że oni bardzo szybko działaja i wszystko szybko zakładają BUJDA NA RESORACH. Ja polecam APCOM.
      • kari251 Re: Internet radiowy 25.06.07, 20:01
        Nie jestem wspólpracownikiem Matcom-u tylko iwyłącznie użytkownikiem. Nie przesadzajcie z tym czekaniem ja czekałam raptownie tydzień czasu na założenie instalacji i podłaczenie. Używam matcom-u już ponad trzy miesiące i nie mam żadnych problemów nawet podczas zmian pogodowych. Jeśli można tak powiedzieć to śmiga doskonale a abonamentu mam mało gdyz wynosi to 25 zł za 512 kbit. Mogę szczerze zaproponować.
    • Gość: xxxx Re: Internet radiowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:12
      u mnie w pracy był mega net czy cos takiego okropienstwo wolne łącze wywalało
      czesto lipa
    • Gość: marcin Re: Internet radiowy IP: *.eranet.pl 26.09.07, 20:25
      witam
      CZy są inne opcje internetu na wsi oprócz tpsa (masakara za 256 krzyczą około 50
      zł), interesuje mnie coś nieszybkiego a zatem i niedrogiego
      mam telefon w tpsa z którgo planuje zrezygnować
      dziekuje za odpowiedzi
      • Gość: 2calories Re: Internet radiowy IP: *.cust.tele2.pl 26.09.07, 21:14
        mam net w tele2.
        1mb/s, prosta instalacja, dobry modem na kabel sieciowy, nie psuje się - w końcu po kablach tpsa :)
        Dokonałem kalkulacji i wychodzi tyle samo co w tp, zapewne jak skończy mi się umowa to wezmę w tp bo opłacanie dwóch oddzielnych rachunków to strata czasu.
        Ps. jak zostaniesz ich klientem to lubią dzwonić i proponować abonament u siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka