Gość: R.I.P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 20:05 może ktoś słyszał o microsklep - co to jest i czy ktoś robił jakieś zakupy w tym sklepie ? Chętnie powymieniam sie informacjami ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: microsys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:30 ...a podobno ogloszen tu nie zamieszczamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: microsys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:07 żenada, wystarczy poczytac jaka to firma erdol... opineo.pl/index.php?sklep=445 wiec z dalejka unikajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: microsys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:28 Chciałem zamówić w sklepie internetowym microsys drukarkę, okazało się że według informacji na stronie www sklep mieści się w Ciechanowie na Placu Kościuszki po dawnym budynku policji, szukałem szukałem i nic tam takiego nie ma, według informacji na stronie sklepu internetowego jest inny adres na ul. Płockiej, szukałem ponownie i nic, zadzwoniłem na nr tel domowy - poczta głosowa, komórka jedna nie odpowiada, druga ktoś odebrał, okazało się że mają magazyn w Lekowie, ale żeby odebrać zamówiony towar trzeba zapłacić z góry w sklepie internetowym a oni sie skontaktują kiedy można odebrać, sklep w Ciechanowie nie istnieje, kobitka powiedziała że można odebrać jedynie w Warszawie.. bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś