Dodaj do ulubionych

NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 16:12
DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE. Ja uważam za najniebezpieczniejsze te dzielnice:

- Wojska Polskiego i ok. Ukośnej
- Zamek i Podzamcze
- Park przed ratuszem
- Parkowa
- okolice Spółdzielczej
- od dworca do dworca
- poniemieckie bloki
- aleksnadrówka
- ul. Mikołajczyka
- Warszawska nocą
- Nowozagumienna/11 Listopada/11 Pułku Ułanów Legionowych/Płońska
Obserwuj wątek
    • clint_eastwood Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 31.08.03, 16:45
      Gość portalu: Lookash napisał(a):

> DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE. Ja uważam za najniebezpieczniejsze te dzielnice:
      >
      > - Wojska Polskiego i ok. Ukośnej
      > - Zamek i Podzamcze
      > - Park przed ratuszem
      > - Parkowa
      > - okolice Spółdzielczej
      > - od dworca do dworca
      > - poniemieckie bloki
      > - aleksnadrówka
      > - ul. Mikołajczyka
      > - Warszawska nocą
      > - Nowozagumienna/11 Listopada/11 Pułku Ułanów Legionowych/Płońska

ale dlaczego? ze względu na rozboje, czy wypadki drogowe?
      • Gość: Lookash Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 19:28
        rozboje ,napady, pobicia itp, itd
    • ahorn Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 31.08.03, 21:28
      No nie wiem... chyba jednak lekko przesadziłeś. Tak na marginesie to nie
      prościej było napisać... cały Ciechanów? ;-)
    • la_lunia Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 01.09.03, 09:00
      az mnie zaciekawilo, ze podales tak duzy OBSZAR Ciechanowa jako niebezpieczny
      czy mozna spytac w takim razie w jakiej dzielnicy mieszkasz? bo duzo
      bezpiecznych miejsc to juz raczej nie zostalo

dla mnie namniej bezpiecznym miejscem jest park M.Konopnickiej
      • Gość: Lookash Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 18:38
        Szczerze mówiąc sam mieszkam na jednym z tych obszarów.

Może faktycznie niektóre nazwy podałem zbyt ogólnie (np. Aleksandrówka), lecz
        naprawdę w tych miejscach radzę nie chodzić samemu po 22.00
        • Gość: ktos tam Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: 80.51.246.* 03.09.03, 18:34
          chodze bardzo częto w nocy miedzy 24 a 3 przez alexe, centrum, park marii
          konopnickiej i koło dworca pks i nie pamiętam aby kiedykolwiek mnie zaczepiał.
          Ludzie nie siejcie niepokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • la_lunia Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 04.09.03, 17:55

ale jak pewnie wygladam jak polowa Ciebie (dwa razy mniejsza wzrostem i
            owinalbys mnie swoimi ramionami pewnie za dwa a moze nawet dwa i pol raza)
            :)
            • Gość: ktoś tam Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: 80.51.246.* 07.09.03, 18:23
              la_lunia napisała:

>
              > ale jak pewnie wygladam jak polowa Ciebie (dwa razy mniejsza wzrostem i
              > owinalbys mnie swoimi ramionami pewnie za dwa a moze nawet dwa i pol raza)
              > :)
              może chcesz sie przekonać naocznie ;)
              • la_lunia Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 07.09.03, 20:23
                chyba "narecznie" :)))
      • Gość: m@jk Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: 80.51.246.* 04.09.03, 18:59
        la_lunia napisała:

> az mnie zaciekawilo, ze podales tak duzy OBSZAR Ciechanowa jako niebezpieczny
        > czy mozna spytac w takim razie w jakiej dzielnicy mieszkasz? bo duzo
        > bezpiecznych miejsc to juz raczej nie zostalo
        >
        > dla mnie namniej bezpiecznym miejscem jest park M.Konopnickiej

++
      • Gość: łata Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 26.04.05, 23:27
        Jak ciechanów posiada na jednego mieszkanca dwóch policjantów
        I też w ciechanowie niema nic żeby ludzie mieli gdzieś sie zabawić .
        Jest to miasto najnudniejsze.
    • Gość: EKO Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 11:05
      W zaskresie ruchu drogowego w ostatnich miesiącach wzrosło znacznie
      niebezpieczeństwo poruszania się po jednej z głównych ulic, ulicy Sienkiewicza.
      Oprócz od dawna niebezpiecznego skrzyżowania z ul. Spółdzielczą, stan
      rozpadającej się zabytkowej nawierzchni z kostki bazaltowej stwarz azagrożenia
      na wysokościprzejścia dla pieszych do wyższej szkoły zawodowej oraz przy
      wieździe do przedsiębiorstwa inżynieryjno-drogowego. Nie wystarczy ustawić znak
      ograniczenia prędkości, którego licznie się nie respektuje oraz nikt tego nie
      egzekwuje (polska specjalność), ale trzeba jeszcze drogi-ulice remontować.
    • Gość: m@jk Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: 80.51.246.* 04.09.03, 18:56
      Gość portalu: Lookash napisał(a):

> DOPISUJCIE SWOJE PROPOZYCJE. Ja uważam za najniebezpieczniejsze te dzielnice:
      >
      > - Wojska Polskiego i ok. Ukośnej
      > - Zamek i Podzamcze
      > - Park przed ratuszem
      > - Parkowa
      > - okolice Spółdzielczej
      > - od dworca do dworca
      > - poniemieckie bloki
      > - aleksnadrówka
      > - ul. Mikołajczyka
      > - Warszawska nocą
      > - Nowozagumienna/11 Listopada/11 Pułku Ułanów Legionowych

Stary chyba bardzo czesto siedzisz w domu , mieszkam w tym miescie ponad
      dwadziescia pare lat i jeszcze nic zlego mnie nie spotkalo.
      Moja propozycja to Awaryjne thats all !!!!
    • Gość: ofiara gwałtu Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:27
      najbezpieczniej według mni jest tam gdzie nie ma lookasha, tzn kobiety bac sie
      nie mysza tylko mezczyzni przewaznie mlodzi, ja niestety zostałem jedną z wielu
      ofiarg gwałtu łukasza J ;-(... Do wsyztskich chłopaków: uważajcie na tego
      pedała!!
    • kiciula1 Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA 23.03.05, 18:24
      Gwardii Ludowej
      • Gość: o Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 13:35
        a który to łukasz J.?????????/
        • Gość: bystry Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:20
          moim zdaniem to policja jest niebezpieczna! czują sie bezkarni.
          miasto mafii-policji.
          • Gość: ciekawy Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 27.03.05, 00:41
            A co masz na myśli?
          • Gość: Do bystrego Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:15
            Bystry to tylko chyba tylko twoje pseudo, bo w rzeczywistości jesteś muczaczo
            mulos powolniatos!!!!!!!!!!! Co ty wiesz palancie o mafii lub policji!!!!!!!!
            Ciechanów to bezpieczne miasto, ludzie nie siejcie paniki !!!!!!!!!!!
          • Gość: szeryf Dżordż:) Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:38
            Hej bystry weź się za siebie a nikt się Ciebie czepiać nie będzie! Już nie
            jednemu Policja taka niedobra uratowała życie!!!Ah...nie pij piwa w Parku:)
    • Gość: Diego Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:08
      GAWRA
    • Gość: Jurand Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:09
      Cmentarz na Gostkowskiej.
    • Gość: Mario Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:10
      Bruklin
    • Gość: yogi NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 23.04.05, 23:37
      Rzeczkowska 8 siedziba Inspektoratu Z.U.S.
      Warszawska 58 siedziba Urzędu Skarbowego
      Co miesiąc w świetle prawa pobierają haracz od każdego uczciwego obywatela.
      • Gość: bzyk Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:24
        Łóżko pewnej mojej znajomej.
        • Gość: ja Re: NAJNIEBEZPIECZNIEJSZE MIEJSCA CIECHANOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:40
          ja się boję chodzić ulicą Wojska Polskiego. a tak a propo, aleksa jest bardzo
          miła (przynajmniej dla mnie) <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka