Gość: 4-4 IP: *.gprs.plus.pl 19.06.08, 19:21 tak jak w temacie moze znacie jakies inne forum Ciechanowa, ktore znajduje sie w necie ? tak pytam z ciekawosci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 0-0- Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.centertel.pl 19.06.08, 22:10 Zapomnij kolego! 18 osób ma internet w tym miastku - dla kogo? Dla kogo?? Mieszkałem trochę w Gdańsku. Zobacz sobie jak wyglądać może super portal miejski - ludzie wymieniają poglądy, robią interesy, szukają pracy - wszystko www.trojmiasto.pl Zeby ktoś to poprowadził w ciechanówku musiała by w tym kaska tkwić, a tu potencjał słaby :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-0 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.centertel.pl 19.06.08, 22:14 A i zapomniałem dodać, że z tych 18-tu osób co z neta korzystają 14 to urzędasy młode, robota załatwiona przez ciocię i z nudów na to forum zajży raz dziennie koło połódnia, bo czas zabić jakoś trzeba ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxccc Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.08, 00:11 Ciechanów do Trójmiasta porównujesz? Mądry Ty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-0 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.centertel.pl 20.06.08, 09:05 Wielkosc nie ma az takiego znaczenia. Bardziej liczy sie kultura ludkow. Prosze bardzo - ostroda mniejsza od naszego piekielka a jaki potrafi miec portalik www.ostrodaonline.pl/ Mam kolege w ostrodzie. Mowi ze to naprawde zywe czasami bywa. U nas nawet jak ktos stworzy cos takiego to i tak martwe. Dlaczego? Popatrzcie na siebie - tylko pluc jadem potraficie i bledy ortograficzne sprawdzacie :) hehee Miastko Ciechanow wsrod pol i lasow - ale ego potezne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:49 człowieku Ty porównujesz forum Ostrudy do ciechanowskiego i tak mocno go chwalisz z przeciesz nasze forum jest wielowątkowe ma ponad 61 tysięcy wpisow a zajrzyj na ostródzkie zaledwie 700 pare i w dodatku slabej treści i płytkie . Z czym więc porównanie. Ciechanów jak na swoje 50 tys. mieszkańców jest miastem czystym, nie ma "trucicieli" przemysłowych. Otrzymał pierwszą nagrodę Króla szwedzkiego za zrównoważony rozwój. Pokonał, wszystkie miasta polskie a nawet takie miasta jak Londyn,Nowy Jork,czy Lizbonę. Ja jestem dumny ze swojego miasta. Ten co pluje na nie nie wart by w nim mieszkał. Jeżeli komu coś się nie podoba, to proszę bardzo o propozycje usprawnień a nie tylko "plucie , żyganie" i biadolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.centertel.pl 20.06.08, 11:11 ooooo Ktoś u Urzędu Mista się odezwał :) hehehe Zrównoważony rozwój Ciechanówka - no Brawo Brawo ! Powiedz to tej całej młodzieży co wyjeżdża za granicę. To równowagę to chyba rosnące jak grzyby po deszczu domki prezydenta tworzą ? Trucicieli też nie ma - wszystkie poważniejsze zakłady polikwidowane i już nie ma komu truć :) A te które zostały to jakże by przy swoich układach mogły być źle ocenione ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechanowianin Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 13:27 Panie "Pawle" nigdy nie pracowałem w Urzedzie Miasta jestem zwykłym mieszkańcem dzielnicy Podzamcze nazywam się Kazimierz Miziołek, a o tym ,że Ciechanów zdobył prestiżową międzynarodową nagrodę zrównoważonego rozwoju nagrodę ufundowaną przez agendę ONZ i wręczoną przez Króla Szwecji pisała prasa lokalna jak też ogólnokrajowa jak między innymi Gazeta Wyborcza. To nie był przypadek, Ciechanów spełnia surowe kryteria ochrony środowiska, to zasługa mieszkańców. W Ciechanowie na pewno jest wiele jeszcze do zrobienia dobrego.np. przydałby się bezpłatny internet szerokopasmowy jaki mają niektóre miasta woj. mazowieckiego. Tą inwestycję gdyby ją miasto podjęło możnaby z finansować w dużej części z funduszy unijnych, ale jej realizacja zależy od Pana Prezydenta i Rady Miasta. także panie Pawle niech Pan nie sądzi , że jak ktoś dobrze pisze o mieście Ciechanowie, to musi być powiązany z Urzedem Miasta lub tam pracować po prosu tu mieszkam, znam od dziecka to miasto i chciałbym jak wielu, by ładnie wydlądało i dobrze w nim się żyło. Pozdrawiam pana Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker jakiś DEBIL?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 00:15 ty południk naucz się ortografii,bo narazie jesteś północnik Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_nowakowski Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 20.06.08, 08:32 www.eciechanow.pl Jest forum, jest blog, są informacje o firmach, są bezpłatne ogłoszenia. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 10:37 Forum Architektura Ciechanowa: arch.ciechanow.net.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.gprs.plus.pl 25.08.08, 00:43 Jest też forum Czasu Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikimiki Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.ds.nac.net 25.08.08, 07:40 Nowe forum Czasu Ciechanowa zostanie prawdopodobnie wyczyszczone z tematych przychylnych tutejszej władzy,a nazbierało sie tego sporo. Pod pretekstem zmian Marek Szyperski skasował bo sam mówił ,że ostroznie z cenzurą. Oto polecam głupawy wątek naszego miejskiego ałtorytetu ,któremu wtórował moderator i w końcu obaj polegli bo zapewne ktoś uznał ,że dyskusja w której można sprzeczać się i bronic prezydenta nie jest mozliwa na tym forum. USA przyznają rację Rosji w konflikcie z Gruzją... Autor: Gość: marek zalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 20:53 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz ...i co Państwo na to? Ciekaw jestem co by na to powiedział Prezydent Kaczyński? Sortuj: drzewko Pokaż wszystkie Następny USA przyznają rację Rosji w konflikcie z Gruzją... - Gość: marek zalewski 23.08.08, 20:53 Re: USA przyznają rację Rosji w konflikcie z Gruz - Gość: wodnik 23.08.08, 21:31 Re: USA przyznają rację Rosji w konflikcie z Gruz - guciu83 23.08.08, 21:34 Re: USA przyznają rację Rosji w konflikcie z Gruz - Gość: profesor 23.08.08, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:19 Nauczysz się w końcu cytować fora bez kopiowania adresów IP, linków do artykułów niezwiąznych z tematem itd? Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 25.08.08, 21:08 wątek o sytuacji w Gruzji został skasowany, gdyż, iż, ponieważ, bo temat nie ma nic wspólnego z Ciechanowem i życiem tutaj, poza tym był wątkiem o charakterze prowokacyjno-politycznym i nie służyłby niczemu innemu niż wzajemnemu obrzucaniu się "argumentami" (wiem, nadużyłem słowa "argument") kto jest lepszy, ma lepsze poglądy polityczne.sytuacje i konflikty międzynarodowe nie mające nic wspólnego z naszym miastem można komentować bezpośrednio pod artykułami. pozostaje też inne wyjście- założenie własnego forum , np. treściach politycznych i o sytuacji w Gruzji: forum.gazeta.pl/forum/0,79969,3826059.html?back=/forum/0,79969,3826059.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.szyperski Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 16:59 Nie zgodzę się Maćku, delegatury UW i UM zbierały dary dla Gruzinów, Czas i Komitet Józefa Piłsudskiego zbierają. To nie jest tak, że żyjemy na jakiejś innej planecie, a Gruzja nic nas nie obchodzi. pzdr * a jeśli chodzi o charakter prowokacyjno-polityczny, to chyba nie chodzi ci o to, by tu powstawały kółka wzajemnej adoracji... Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 02.09.08, 19:20 Marku.. owszem. Zbierajcie, chwała Wam za to, dorzucę i swoją "cegiełkę". Tyle, że, nie wiem czy Ty i inni zauważyli, że wątek nie brzmiał "Zbieramy dary dla Gruzji" ino troszkę inaczej. Wg mnie prowokacyjnie. Jeśli Akcja Zbierania Darów nadal trwa, załóż wątek, dostaniesz nawet szpilkę ode mnei albo od Marcina. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech_ Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.centertel.pl 08.09.08, 21:20 zostało wspomniane ale niepodany adres: czasciechanowa.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
woophy Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 07.10.08, 15:25 Tygodnik Ciechanowski zapowiada forum na nowej wersji swojej strony. Podobno ma ruszyć za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 20:02 Do Pana Kazimierza. O dziecka to Pan ciechanowa nie zna no napewno dobrze znał Pan jako dziecie Ujazdówek.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.zone2.bethere.co.uk 13.10.08, 15:38 jeden z ciechanowskich portali śpi, ale nie napiszę jaki NOWOŚCI W PORTALU: * Impreza na pożegnanie lata * Konferencja o dotacjach UE * Mecz Parlamentarzyści-Olimpijczycy w Ciechanowie * Absolwent "Krasiniaka" Mistrzem Olimpijskim!!! * Oferty pracy PUP * Stan ciechanowskiej wodny na dzień 21.07.2008 * Stan ciechanowskiej wody. * Komunikat w sprawie stanu wody w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 17:58 na serwisie społecznościowym grono.net jest "grono tematyczne" o ciechanowie, swego czasu dosyc aktualne i szybko reagujace na sprawy dziejace sie w ciechanowie teraz nie wiem bo dawno sam tam nie zaglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 19:45 Kolejny tydzień mija anowego portalu TC jak nie było tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5j Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 20:41 Już jest po wielkich bólach Poratl nowy ,ale forum to bylejakie ,a nawet żadne panowie Zagle,Kowalskie,Maruty i inne walczącące ateisty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8h Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 20:45 www.tc.ciechanow.pl/ oto wielkie NIC jako forum konkurencyjne dla gazeta.pl Amatorszczyzna w temacie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 22:59 Założenie nowego forum nie jest zbyt skomplikowane. Są serwisy, które udostępniają fora. Może te fora nie są idealne ale forum ma służyć do wymiany myśli... . Administruję forum mojego klanu ale gdyby znalazła się grupa ludzi chcących założyć nowe niezależne (fikcja :)) forum i moderować je to możemy pogadać przy piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8d Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:17 ok ,podaj Dziadku kontakt do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiemkto@o2.pl Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 23:48 To jest kontakt do mnie. Dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9d Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:15 a może link jak wyglądają inne fora ? coś nieszablonowego dziadku? bo może nie warto nawet zaczynać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 00:15 Warto zaczynać i warto kontynuować :). Fora które administruję zawsze mają układ konsultowany z użytkownikami. Znam dobrze administrowanie forami z portalu fora.pl. Myślę, ze warto by się pokusić o forum z podforami wyczerpującymi wszystkie aspekty życia (może poza polityką bo poco? :)). Myślę, ze warto by też zrobić podfora przekazane instytucjom, grupom społecznym itp by tam mogły informować o swojej działalności, umieszczać zapowiedzi i sprawozdania z wydarzeń itp. Oczywiście nie nie zgodzę się na współprowadzenie forum gdzie łamane jest prawo, bezpodstawnie oczerniani ludzie ale nie chcę też wywierać żadnego wpływu na treść wypowiedzi nie łamiących zasad. Proszę to jest przykład forum regionalnego taki pierwszy z brzegu na portalu fora.pl www.babice.fora.pl/ Oczywiście układ, szata, sposób aktywacji konta wszystko jest do dogadania i ustawienia. Czuję potrzebę robinia czegoś "ku chwale ojczyzny" ale jeśli nikt nie chce to sam nie będę się porywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: 212.2.99.* 09.11.08, 16:59 Znalazłem nowe Forum Ciechanowa www.forumciechanowa.fc.pl/ nawet ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 09.11.08, 22:42 Forum nie jest żadnym NOWYM forum, jest tylko alternatywnym, niż to forum na portalu gazeta.pl. Na maila dostałem zapytanie, czy "w związku z pojawieniem się nowego forum te (na portalu gazeta.pl - przyp. autor) zostanie zlikwidowane". otóż NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MIAŁO MIEJSCA! Forum Ciechanowa na portalu gazeta.pl działa i ma się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: 212.2.99.* 09.11.08, 23:14 Nikt chyba nie chce likwidacji naszego starego forum. Ja w każdym razie już zdążyłem się do niego przyzwyczaić. Poza tym to NOWE FORUM nie wiadomo czy się sprawdzi. Lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu. Najlepiej jakby były oba, bo to dla wszystkich jest najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? 10.11.08, 00:18 ja nie mam nic przeciwko istnieniu "tamtego forum" tylko zadziwiające jest mówienie o nim w taki sposób, jakby miało zastąpić forum na gazeta.pl a niech tam sobie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.com 10.11.08, 22:48 beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.gprs.plus.pl 11.11.08, 22:59 Czy masz na myśli www.forumciechanowa.fc.pl/ czy www.emksacow.yoyo.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: 212.2.101.* 16.11.08, 23:06 W Krasiniaku jest dobre forum. www.krasiniak.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_Ciechanów Re: Jakies inne forum Ciechanowa poza tym?? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.11.08, 22:11 Witam, jestem w stanie "stworzyć" forum miasta. Z tym, że nie ma gwarancji, że takie forum się sprawdzi i niestety nie chcę zapłacić za serwer i domenę większych pieniążków by potem okazało się to wielką klapa. Więc jeśli chciałby pomóc, udostępnić troszkę miejsca na serwerze, pomóc ogólnie w tej tej sprawie zapraszam na e-mail: proben36@gmail.com Mam ogólny zarys forum na darmowym serwerze. Proszę o pomoc osób zainteresowanych. Oczywiście gdyby był to sponsoring służę reklama w postaci banera foirmy itp. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_Ciechanów zarys nowego forum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.11.08, 22:53 To jest ten zarys o którym mówiłem wcześniej: www.emksacow.yoyo.pl/index.php Jak ktoś uważa, że warto to pociągnąć dalej to e-mail: proben36@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zarys nowego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:20 Te nowe forum (fc) jest nawet fajne :-) Odpowiedz Link Zgłoś