Gość: spaceman Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 10:23 Polecam The Killers, świetne występy na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika. Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.10, 10:31 wlasnie, jak masz kilkaset tysięcy dolarów w kieszeni to "killersi" sa idealni! :) nawet ja bym na to weselicho przyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoory Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 01:06 Może nie kilkaset tysięcy - DJ i masz oryginalnych wykonawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cnow.pl 03.06.10, 16:41 nie polecam zespołu Grabowski, tak jak nie polecam czerwonej Warki, powieści Putramenta, hotelu na Kolskiej i kilku innych, wątpliwych, przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
mef1910 Re: dobry zespol na WESELE 20.06.10, 18:32 Weź dj ostatnio bawiłem się u brata i miał jako dj Sławka Orkisza. Moge go śmiało polecić jako konferansjera. Fajna muza miał każdy kawałek o który poprosiłem z 60 lat 80 i nawet najnowsze kawałki jakby ktoś chciał namiar to dam wam tel myśle że się nie obrazi.607305445 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 07:05 bawilam sie w czerwcu przy zespole EXCLUSIW,ladnie graja,ale za duzo robia koleczek,to jest dobre na poczatku wesela, ale nie do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motyl Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.10, 20:18 polecam zespoly grajace na zywo www.youtube.com/watch?v=-F_cZM4YX-c www.youtube.com/watch?v=c8buAv8xn38 + hamena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.10, 23:26 > www.youtube.com/watch?v=-F_cZM4YX-c > www.youtube.com/watch?v=c8buAv8xn38 O ranyyyy!! I to naprawdę da się przy tym wytrzymać całą noc ?? :) Mam ndzieję że dużo długich przerw robią? :] A exclusivy pączkują widzę?? Czekamy na następny - np. "Exclusive Music Band & Cyganeczka Show" ;D Gość portalu: Motyl napisał(a): > polecam zespoly grajace na zywo > > www.youtube.com/watch?v=-F_cZM4YX-c > www.youtube.com/watch?v=c8buAv8xn38 > + hamena > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.10, 07:55 przecież to jest totalne dno!!!!!!!!!!!!!!ten zespół nie jest OK, bo gdy by był nie katował by gości swoją"muzyką"jak tak można??ludzie są głusi i ślepi-LITOŚCI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 22.06.10, 09:36 Exclusive Bend ; muzyka do d..y, bawienie się przy tym waleniu bo nie graniu to gorzej niż zbieranie truskawek na polu. Byłam z chłopakiem teraz niedawno na imprezie z ich pożal się Boże "muzyką" - nigdy więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.c Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 21.06.10, 22:34 Exclusive band - porazka. Zupełny niewypał. Jakis nowy zespół powstał i się lansuje choć nie za bardzo ma czym. Wokalistka - spiewa, normalnie bez rewelki, a chłopaki no grają, jakoś im to wychodzi ale bez zbednego optymizmu.średniacy ponizej przecietnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: dobry zespol na WESELE IP: *.acn.waw.pl 23.06.10, 18:20 Polecam Zespól THE STARS Ilony Rojewskiej-Błockiej z Ciechanowa www.thestars.pl grali u mnie i byłem w pełni zadowolny a goście byli zachwyceni. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 10:05 a ja polecam zespół promenada, oni to grają na żywca 100% zadnych podkładów ani wokali byłem na 2 weselach i moge powiedzieć że nawet dają radę 6 osób w składdzie a nie 3 stojące , tutaj każdy gra a nie świruje pawiana. wiadomo muzyka na żywo nie kosztuje 2 tys czy 2,5 tys tylko wiecej :))) ale jak kto woli jak worki kartofli stoją na scenie i udają całe wesele że grają to soryy... szukajcie a znajdziecie przyszłosć tylko w zespołach na żywo, ludziom sie powoli oczy otwierają, za 5- 10 lat nie bedzie już takich sciemowatych zespołów którzy za przestanie wesela i świrowanie do mikrofonu biorą kase koniec finito, musicie się z tym muzycy za dyche heheeh pogodzić, a wszystkie bajki między półki z książkami wsadzić. ja wystarczy jak usłysze jeden utwór zespolu co gra i już wam moge powiedziec czy to dysk czy na żywo... coś w rodzaju "jaka to gra" :))) na domiar tego co pisze mam przed sobą moje dyplomy ukonczenia szkół muzycznych 1 i 2 stopnia także " muzycy" wasz koniec niedługo nastanie i tylko ludzie z szkołą wiedzą i profesjonalnym podejsciem do muzyki utrzymają sie w tym fachu pozdrawiam ps. nie obrażając zespołów ale jakbyście się cofnęli tak do lat 70 tych czy 80tych to nawet nie umielibyscie jednego utworu zagrać bo wtedy to zespoły cieły na żywo wszystko żadnych usprawnien i nie mieli dogodnienakich jak teraz, moi rodzice również muzycy z wykształcenia grali po weselach 20 lat,grając również w orkiestrze szkoły muzycznej w Płocku. ps2. milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyceriusz Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 12:16 Oj łysy, ile ja lat to słyszę, że już koniec, itp. Niestety nie mamy profesjonalnych, czy nawet dobrze grających pełnych składów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 13:54 taaaaaaaaaa, Rojewianka śpiewa nieźle, ale co z tego, na weselu ambitny repertuar może sobie wsadzić gdzieś....a diskopolacze każdy zaśpiewa i nie potrzeba do tego celu "THE STARS"są potrzebni na imprezy firmowe,plenery ale nie na wesele, bo za taką kasę jak oni śpiewają za tzw koncert inni podkładowcy obstukają 2 wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młodzi Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:40 witam, może nie o zespole, ale informacja związana z weselem :) jeśli ktoś z Was kupuje na swoje weselicho alkohol typu Stock, to chętnie odsprzedam kilkadziesiąt butelek (kupiliśmy nieproporcjonalnie do liczby gości i niestety sporo zostało), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.10, 00:02 byłem ostatnio na weselu, na którym grał zaspół akord. Muszę przyznać, że było super. Skłąda się aż z 5-ciu osób. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cdma.centertel.pl 04.07.10, 19:29 aaaaaaaaaaaaa to Ci, którzy wciskają ludziom ciemnotę ,że grają.Lecą podkłady i to jakie denne-jak z keyborda.Żenada, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 05.07.10, 12:15 Ja w sobotę byłem na weselu na którym grała znajoma ze swoim zespołem. Kiedyś zresztą jeszcze niedawno grała z Panem Adamem teraz spiewa w Exclusive ..... mała podroba tego pierwotnego zespolu. Mowili ze takich swietnych muzykow ma. Tak szczerze mowiac to wcale tego nie widac i nie slychac. Nudzilem sie na tym weselu, czasami malo rytmicznie, kolega wokal chwilami spiewal jak by mu ktos na przyrodzenie stanal. Mimo ze to rodzina - prawie ze to chyba nie polecam ich nikomu. Mam wrazenie ze udają że potrafią grać i śpiewać tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.chello.pl 05.07.10, 13:48 nie piszcie jak kto gra bo moze takim zespolom jest potrzebna darmowa reklama,a niech zainwestuja pare zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: dobry zespol na WESELE IP: *.chello.pl 03.07.10, 08:39 Zdecydowanie polecam zespół DUO-MUSIC (jeśli nie zmienili nazwy)ze Szczytna; rewelacja! a Pan Czarek [tzw. "frontmen" ;-) ] w prowadzeniu wesela jest nie do przebicia! profesjonaliści... Cenowo nie odbiegają od Ciechanowskich zespołów (a przynajmiej nie odbiegali 2 lata temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braciszek Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 06.07.10, 10:33 Cześć Bracie!!! Masz rację. Masz moje poparcie. Jak dla mnie 'cienka bajka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.10, 10:40 no proszę hotel Korona reklamuje podkłady................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: próbka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.183.238.59.dsl.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 14:02 Dajmy próbkę www.youtube.com/watch?v=oGIIJOajE98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 16:06 całkowicie zgadzam się jak zabawa to tylko z zespołem active bawiłam się są z........... pozdrawiam ich do zobaczenia na sylwestrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.50.127.* 13.11.10, 14:15 polecam zespół "atut" z Ciechanowa świetna zabawa, super grają! Tel.602764213 tu masz kilka ich wykonań: atut112.wrzuta.pl/audio/8R0LuI7e9qu/atut_ciechanow-_astamaniana atut112.wrzuta.pl/audio/56KqwFeUqaW/atut_ciechanow-_ymca atut112.wrzuta.pl/audio/2EBoRhSszN4/atut_ciechanow_-_od_dzis atut112.wrzuta.pl/audio/8ScuTrSXxro/atut_ciechanow-_ci_sara Odpowiedz Link Zgłoś
milena-fun Re: dobry zespol na WESELE 13.11.10, 15:58 I w koncu cos konkretnego normalnego i naprawde dobrego zespol Atut.Reszta to polo polo az uszy bola a wokal jezuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 22:29 Bardzo polecam perfekcyjny zespoł POKER. Świetnie graja i bawia gości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda85 Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.23.* 14.11.10, 12:49 Właśnie oglądam płytę z wesela, na którym gości bawił zespół Exclusive i po tym zespole oczekiwałam trochę więcej, bo podobno jest najlepszy. Może to po prostu para młoda miała takie życzenie, bo dużo jest piosenek zagranicznych i tak goście próbują coś śpiewać, a odżywają przy naszych standardowych hitach weselnych;) ale tak to fajnie śpiewają;) chociaż na moim weselu zagra Poker;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.10, 16:33 Najdroższy nie oznacza najlepszy. Ja też polecam Poker, nowa wokalistka jest rewelacyjna, ma talent i piękny głos. Pozdrowienia pokerzaki i aż żałuję, że nie załapałem się na nowy skład na moje wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 11:57 Co się dzieje z Exclusivem??? Znowu jakieś roszady??? Teraz grają w 3??? - tak można wywnioskować z ich strony internetowej. Oj dzieje się coś niedobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 12:16 Graja we troje to wszystko i tak cala robote robi Kasia i Adam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:54 Wszystko ok tylko jak ludzie podpisywali umowy na 2011 r. wiedząc że skład jest 4 osobowy a tu raptem 3 osoby to taki niesmak pozostaje.... zapewne będą grać z 2 klawiszy :-( perkusja wnosiła jednak świetny efekt wizualny. - Taką elegancką stronę internetową mieli. Ciągłe roszady w tych zespołach Ciechanowskich. Konkurencja z exclusivu b... może się teraz cieszyć bo tam niezmienny skład 4 osobowy na żywo w konkurencyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 14:55 konkurencyjnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zywo Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 15:40 prosze sprawdzic co to jest TASCAM MD-350 i zapewne pani zorientuje sie czy zespol ten gra na zywo,a co do szczogolow ilosci skladu prosze sie nie martwic na wesele gdzie sa 4 osoby napweno pojedzie perkusista.Pozdrawiam pani Elu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 15:52 ooo czyli z mini dysku???? a tak się reklamują że na żywo. To w takim razie jeśli exclusive band w składzie 3 muzyków (klawisze, perkusja, gitara) plus wokalistka gra z MD to zwykły exclusive musi grać też z mp3 bo 2 muzyków nie zrobi całej roboty. Panie na ,,zywo" -konkretna odpowiedz. Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zywo Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 16:03 Skoro tamten zespol reklamuje sie ze gra na zywo to zapewne tak jest,nie mnie to oceniac.A pozatym 99% kapel Ciechanowskich 3badz 4 osobowych nie gra na zywo.Zespol grajacy na zywo aby byl naprawde ok musi miec przynajmiej 5 osob w skladzie.Ale prosze pamietac ze zespoly sznujace sie podczas podpisania kontraktu z klientem jest szczera i informuje przyszlych mlodych ze vocal jest na zywo bo tu chodzi glownie o vocal i poprowadzenie imprezy.Co z tego ze zareklamuje sie iz gram za zywo skoro jak to wszystko brzmi takze prosze sie zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 16:13 To ja już nie wiem jak to jest dopiero Pan napisał że zespół exclusive band nie gra na żywo bo ma urządzenie na Mini Dysk a teraz Pan pisze inaczej. Ja już nic z tego nie rozumiem. To które zespoły grają w składzie 5 osobowym w Ciechanowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zywo Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 16:23 nie prosze pania ja tylko napisalem ze prosze sprawdzic co to jest za urzadzenie Tascam md-350 bo ja nie wiem,ja nie napisalem ze ten zespol nie gra na zywo ale widze ze pani troszke zna sie na sprzecie szkoda ze tak malo na ludziach a i tak zostana na rynku ludzie ktorzy sa szczerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 16:31 Pisz Pisz pani I z SS oraz reszta spólki vocalistek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 16:46 ,,prosze sprawdzic co to jest TASCAM MD-350 i zapewne pani zorientuje sie czy zespol ten gra na zywo" - tak Pan napisał. Po wpisaniu w google widać że nie jest to perkusja :-) panie ,,na żywo" prsze o pisanie wiadomości z jednego nika bo tak to niewiadomo o co chodzi raz jest pan ,,fun" raz ,,na żywo" a raz jest pan gościem. Pozdrawiam i dziękuję za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zywo Re: dobry zespol na WESELE IP: 84.10.4.* 25.11.10, 17:01 Najlepiej bedzie jak spotkamy sie i porozmawiamy na temat jaki pania nurtuje .Prosze to przemyslec.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratnia dusza Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 21:46 Exclusive band gra zdecydowanie na żywo bo to nawet jest słychać,a Exclusive z Adamem grają z mp3,bo po prostu inaczej nie potrafią hehe Żałosny jest ten zespół,najpierw coś obiecuje a potem g.... z tego wychodzi. Nie radzę ich brać na swoje wesele bo jak zwykle się upiją i nici z pięknego i jedynego w życiu młodych wesela. Ja też planuje wesele i zamawiam Exclusive band bo sa niezastąpieni,w szczególności niezastąpiona jest Sylwia,która ma świetny głos i super zabawia gości:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania-club Re: dobry zespol na WESELE 02.12.10, 09:25 Bratnia duszo masz tak DLUGI NOS i chcesz zeby jeszcze ci urusl zastanow sie jak bedziesz wtedy spiewac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratnia dusza Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 15:43 Za to Ty masz tłusty nos,przez który ledwo oddychasz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratnia dusza Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 18:52 tak w ogóle Adasiu,fajny znowu nick sobie wybrałeś (ania-club) haha Czyżbyś był innej orientacji,że podszywasz się pod płeć żeńską?hahaha oj nieładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swinka Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 17:16 a ja powiem tylko tyle ze u was nie ma dobrego zespolu na wesele Przyjedzcie do Przasnysza barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 14:24 polecam zespol ACTIVE / sama z nich korzystałam, a teraz wybrał go tez mój brat/ grają z pasją, a nie tylko dla kasy to do nich kontakt - 510 465 734 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 22:27 padnę zaraz. Weź się zlituj człowieku ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 12:44 A może THE STARS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.11, 14:12 Kolejny plastikowy kwas ;/ To ze Ilona R. potrafi śpiewać i założyła firmę która ma dosyć profesjonalnie wyglądająca otoczkę o czym mozna sie przekonać odwiedzająć ich strone to jeszcze nie droga do sukcesu. Ich demo w niczym nie powala. Kolejni statyści i wokalistka śpiewająca do gotowców ;/ A cena za taki "profesjonalizm" pewnie bedzie nie mała :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertoooo Re: dobry zespol na WESELE IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.11, 22:02 W nawiązaniu do pytania Any mogę powiedzieć tylko tyle. SUPER i polecam. Byłem ostatnio z moją narzeczoną na próbie zespołu Pani Ilony - the stars w Warszawskim studiu muzycznym hear studio. Zostaliśmy bardzo mile zaskoczeni. Zespół liczy 6 osób wokalistka (występująca w programie BITWA NA GŁOSY) , wokalista grający na saksofonie, basista, perkusista i śpiewający gitarzysta. Zespół grał całkowicie na żywo – Bardzo nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 20:52 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trubadur Re: dobry zespol na WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 08:46 Polecam ABBE- tylko nie wiem jak u nich z terminami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: dobry zespol na WESELE IP: *.play-internet.pl 14.03.11, 12:56 najlepszy zespół na wesele - CLIVER ! goście bawili się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:52 plecam exclusive są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 15:53 exclusive2737.wrzuta.pl/katalog/audio/aK3FCd8IAFw/glowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodo Re: dobry zespol na WESELE IP: *.xdsl.centertel.pl 24.03.11, 16:30 to żart ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: dobry zespol na WESELE 07.04.11, 19:30 A może zamiast zespołu DJ? Przynajmniej od początku wiadomo, że nikt nie kaleczy muzyki i usłyszycie same oryginały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 08.04.11, 07:49 Exclusive - ten link to porażka. głos bez sensu, zrobiony i podrasowany komputerowo. Nawet laik się pozna. Wszystko leci ...... Dopowiedzcie już sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry zespol na WESELE IP: *.mmpnet206.tnp.pl 08.04.11, 13:41 Osobiście to polecam zespół Dystans, myślę że są z dwóch najlepszych zespołów w Ciechanowie. Trafić u nich z wolnym terminem jest bardzo trudno , więc trzeba kontaktować się z nimi dużo wcześniej przed weselem...Ten zespół grał u mnie na weselu , jestem bardzo zadowolona i nie żałuje decyzji podjętej co do tego zespołu... Drugim zespołem który polecę grał u mojej siostry jest to zespół Maximus... Polecam te dwa zespoły... Jeśli ktoś będzie zainteresowany podam kontakt do obydwóch zespołów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 19:11 I KOLEJNA TRAFNOŚĆ WRÓŻBITA MACIEJ DZIEKUJE BARDZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.11, 10:49 poszukuję opini o DJ COOPER z Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 14:47 exclusiveband.ugu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: dobry zespol na WESELE IP: *.tktelekom.pl 30.08.11, 16:32 Exclusive Band z Sylwią na czele jest REWELACYJNY! Miałam przyjemność zaangażować ich na swoim weselu. Sylwia rewelacyjnie prowadziła cały wieczór. Wszyscy prezentowali się bardzo profesjonalnie, grali niesamowicie. Goście do dziś przy okazji wspominania wesela podziwiają to jak Sylwia wraz z zespołem poprowadziła imprezę. Jedyne co bym zmieniła - prośba do Dawida - zaśpiewaj choć jedną piosenkę więcej! Wesele odbyło się w 2010 r. Byłam na innych weselach od tego czasu, ale tak ja, jak i cała moja rodzina, zawsze wspominamy, że jednak Exclusive bije wszystkich. Polecam! To będzie najlepsza impreza w życiu waszym i waszych gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: dobry zespol na WESELE IP: *.centertel.pl 31.08.11, 22:55 Exclusive jest świetny!!! sama ich zamówiłam na swoje wesele w maju przyszłego roku i byłam w sierpniu na weselu gdzie grali i po prostu było bosko:) w sezonie(czerwiec-październik) biorą 3800zł, a w pozostałe miesiące 3500zł i raczej nie da się nic utargowac, ale i tak są warci swojej ceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapo Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 01.09.11, 07:08 Fałszują, nie grają rytmicznie, mają strasznie głupie zabawy na oczepiny, a co do Pani Sylwi to wielka rewelacja to to nie jest!!!! 3800 zł??????? ZDZIERSTWO!!!!!!! Ja za świetnego DJ na swoim weselu zapłaciłem 1600 zł i goście byli przeszczęśliwi. Bez fałszowania, rytmicznie poprostu rewelacja. Cieszę się , że niedługo skończy się moda na zespoły bo ten kto pobawi się przy dobrym prowadzącym DJ-ju z pewnością to doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 01.09.11, 07:11 Trochę mnie zdziwiła ta notka w informacjach o zespole że Sylwia miała kontakt z Panią Elą Zapędowska. Kontakt to może ona i miała ale wzrokowy Jest za przeciętna w śpiewaniu żeby Pani Ela się nią zajęła. A to że teoretycznie Zapędowska prowadziła warsztaty to nic nowego. Wiadomo że to tylko rekalama żeby więcej ludzi się na nie zgłaszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: który? Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 07:17 www.exclusiveband.ugu.pl www.zespol-exclusive.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cnow.pl 01.09.11, 07:53 polecam zespół Echo z Makowa Maz naprawdę super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 02.09.11, 09:26 www.exclusiveband.ugu.pl To przecież na tej stronie jest montaż bo nawet głos Sylwi momentami zupełnie nie jest do jej głosu podobny. No i w tej ich stronie to że piszą że grają i śpiewają na "żywo" ................ nie skomentuje!!!!!!!!!!! Na żywo to może i kiedyś dawno dawno temu śpiewała Sylwia w I klasie na muzyce w szkole - tak jak każdy zresztą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 13:07 najlepszy zespól to POKER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobry zespol na WESELE IP: *.cdma.centertel.pl 02.09.11, 19:04 > pomarzyć zawsze można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_ciechanów Re: dobry zespol na WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 16:05 Witam poszukuję zespołu który zagra u mnie na weselu w przyszłym roku. Jestem zainteresowana zespołem grającym na żywo.Czy jest jakaś strona na której są wypisane są zespoły z Ciechanowa? Jak kształtują się ceny? Pozdrawiam dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.249.4.* 05.10.11, 15:14 Mam pytanie. Który zespół weselny jest najlepszy i dlaczego Ekslusive? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.249.4.* 05.10.11, 15:15 Mylisz się bo najlepszy jest Ekslusive Band. pani Sylwia ma taki piekny głos. I widziala Zapendowską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.249.4.* 05.10.11, 15:18 Taa, weź przestań. Sylwia śpiewa co prawda tak jak może, ale niestety wiele nie może. A w zespole Exlusive są może 3 osoby ale za to na scenie wyglądają na 5 osobowy skład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobejcik Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.249.4.* 05.10.11, 16:06 A mnie najbaldziej podoba się Pani od matematyki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobejcik Re: dobry zespol na WESELE IP: 80.249.4.* 05.10.11, 16:09 I mój Miś. :-b eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 06.10.11, 09:21 A co się dzieje z tym zespołem tego faceta co w inetnacie - chyba na Orylskiej pracuje Takie jedno oko ma lekko skośne????? Nie za bardzo wiem jak się ten zespół nazywa ale tam chyba gra organista z sw. Franciszka Wczoraj własnie słyszałem newsa ze sie rozpadli!!!! Prawda to..... ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunalna Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 10:36 Oj kolego z Komunalnej do PRACY!!!!!!!!!!!!!DARMOZJADZIE a nie wypytujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 20:20 Akurat znam ten zespól i bez tego z orylskiej jak go nazwałes to juz nie to samo.A jesli chodzi o scisłosc to on nie pracuje w internacie osle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 20:46 Oni się nazywają Grafit. A ten skośny to skiba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: dobry zespol na WESELE IP: 213.199.253.* 07.10.11, 23:23 Pewnie że nie to samo. Pani spiewająca fałszuje a organista beczy a nie śpiewa. Skiba miał gadane i to on przyciągał klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 10:05 Z całą pewnością polecam zespół Promenada, bawili gości na moim weselu i nie zamieniła bym ich na żaden inny zespół. Goście byli naprawdę zachwyceni, porwą do zabawy zarówno młodzież jak i osoby starsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna3420 Re: dobry zespol na WESELE 11.10.11, 13:40 Ostatnio natknęłam się na stronę z zespołami weselnymi , jest to wspaniały katalog z zespołami muzycznymi na wesela, znajdziemy tam również kapele czy orkiestry weselne, oraz różnych DJ-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 10:17 Tak tyle że tam wszyscy mają wokale podrasowane komputerowo, i to też może być mylne. Bo co innego nagrać się w studio a co innego zaśpiewać na żywo na weselu całą noc. No chyba że ktoś na bezczela puszcza playbacki nawet z wokalem na weselu, tak jak matteo, tam to nawet nie leci głos wokalisty. Byłam przerażona jak to słyszałam. Normalnie same orginały i trochę dośpiewane.Parodia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dobry zespol na WESELE IP: *.dynamic.chello.pl 25.09.13, 20:37 Moja siostra wychodziła zamąż w czerwcu. Zespół spod Warszawy "BOSS" dwóch braci-są rewelacyjni i nie drodzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
foster321 Re: dobry zespol na WESELE 16.12.15, 21:04 U nas grał zespół Polaris z Żuromina. Muzyka na żywo i ogólnie warta polecenia orkiestra. W necie można znaleźć kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.1234 Re: dobry zespol na WESELE 04.05.16, 14:32 Słyszał ktoś może coś o zespole GREEN z Mławy? Odpowiedz Link Zgłoś
spriteaq11 Re: dobry zespol na WESELE 05.05.16, 06:01 Agnes, grali u nas na weselu, polecam! :D znajdziesz na fejsie. Odpowiedz Link Zgłoś