Gość: Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 15:59 Witam wszystkich chciałbym,żeby ktoś wypowiedział się na temat tego słynnego warsztatu w Ciechanowie, a konkretniej o obsłudze w tym warsztacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 21:04 Uważam,że to bardzo dobry temat na forum przecież każdy z nas ma auto(prawie każdy)I taka dyskusja jest jak najbardziej potrzebna.A po to aby zwykły człowiek dla którego naprawa auta to ciemna magia,był świadomy gdzie można dobrze i niedrogo naprawić swoje cacko.Zachęcam wszystkich do wypowiedzi o ciechanowskich warsztatach tych większych i tych mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:25 Jeśli to chodzi o te centrum na robotniczej to byłam tam raz,ogólnie nie najgorzej.W miarę szybko mi auto mi naprawili,tylko ten pan z obsługi to jedna wielka tragedia.Kultury to się chyba za czasów komuny uczył.a poza tym OK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagotowany Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:37 Jeśli chodzi o tego starszego pana z wąsem to on jest chyba z innej epoki jakiś dinozaur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:17 haha widze ze nie tylko ja mam takie odczucie :)) Odpowiedz Link Zgłoś