Dodaj do ulubionych

Centrum Obsługi Pojazdów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 15:59
Witam wszystkich chciałbym,żeby ktoś wypowiedział się na temat tego słynnego
warsztatu w Ciechanowie, a konkretniej o obsłudze w tym warsztacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 21:04
      Uważam,że to bardzo dobry temat na forum przecież każdy z nas ma auto(prawie
      każdy)I taka dyskusja jest jak najbardziej potrzebna.A po to aby zwykły człowiek
      dla którego naprawa auta to ciemna magia,był świadomy gdzie można dobrze i
      niedrogo naprawić swoje cacko.Zachęcam wszystkich do wypowiedzi o ciechanowskich
      warsztatach tych większych i tych mniejszych.
      • Gość: klient Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:25
        Jeśli to chodzi o te centrum na robotniczej to byłam tam raz,ogólnie nie
        najgorzej.W miarę szybko mi auto mi naprawili,tylko ten pan z obsługi to jedna
        wielka tragedia.Kultury to się chyba za czasów komuny uczył.a poza tym OK!!!!!
        • Gość: zagotowany Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.08, 12:37
          Jeśli chodzi o tego starszego pana z wąsem to on jest chyba z innej epoki jakiś
          dinozaur.
          • Gość: ... Re: Centrum Obsługi Pojazdów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 13:17
            haha widze ze nie tylko ja mam takie odczucie :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka