Dodaj do ulubionych

zespół muzyczny Progress

IP: 213.199.253.* 10.07.09, 13:31

witam. czy możecie coś powiedzieć o zespole muzycznym Progress? potrzebuję na
wesele dobrego zespołu.
Obserwuj wątek
    • Gość: misiek Re: zespół muzyczny Progress IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 15:50
      Aniu skontaktuj się pod nr.600118915
    • Gość: Gość Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 22:06
      ...zapraszam do współpracy, tel. 603-459-708.
    • Gość: Paweł Re: zespół muzyczny Progress IP: *.centertel.pl 11.07.09, 00:24
      Pewnie jak każdy - potrzebujesz zespołu dobrego i taniego ?? :)
      • Gość: ww Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 20:46
        No i oczywiście "Grającego na tzw. żywca" Żenada ile można to wszystko międlić.
        Małomiasteczkowość ma to już do siebie.
        • Gość: ja Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:26
          u mnie grał zespół progres, nie wiem, czy to o ten sam chodzi, bo
          tamtą nazwę się pisało przez jedno "s". Grali na żywo w pełnym
          składzie a klawiszowy ma ksywę szopen.jeśli ci sami to może być.
          szkoda tylko że nie mają solistki
          • Gość: Marta2 Re: zespół muzyczny Progress IP: *.warszawa.pl 13.07.13, 19:00
            Nasze wesele odbyło się 29.06.2013 i było cudowne a wszystko to za sprawą zespołu Progres:) Goście byli zachwyceni nie mogli się nachwalić jaki wspaniały zespół mieliśmy, a oczepiny wspaniałe pełne zabawy i humoru i przede wszystkim śmiechu :) :) Jeszcze raz gorąco polecam !!! Pozdrawiam cały zespół :)
          • Gość: aaa Re: zespół muzyczny Progress IP: *.play-internet.pl 22.08.13, 14:58

a właśnie że mają solistkę to moja chszestna a ten klawiszowiec to mój wój
    • Gość: ciechanowianka Re: zespół muzyczny Progress IP: 94.254.134.* 15.07.09, 12:43
      ja mam na wesele Holiday z Przasnysza. Wrzuć to w google, zobaczysz stronę. Nie
      jest drogo a nieźle grają i mają dziewczynę na wokalu
    • Gość: Aneta Re: zespół muzyczny Progress IP: *.chello.pl 13.09.09, 01:04
      www.progresband.pl.tl
    • Gość: gość weselny Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:35
      nudni i nie jestem z konkurencji i nie znam wielu zespołów ale ich bym nie
      poleciła są nudni i co z tego że na żywo jak wciąż te same kawałki jedną
      piosenkę pięć razy na jednym weselu to przesada!!
      • Gość: gość weselny Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 19:38
        ale tamten to był przez jedno s i z Mławy
        • smok7373 Re: zespół muzyczny Progress 15.09.09, 01:24
          Zespół jest z Mławy chociaż z tego co wiem gra w nim klawiszowiec z Ciechanowa.
          Uważam że są świetni .
      • smok7373 Re: zespół muzyczny Progress 15.09.09, 01:28
        To kłamstwo - zespół to pełen profesjonalizm.
    • smok7373 Re: zespół muzyczny Progress 15.09.09, 01:22
      Witam.
      Zespół jest zwyczajnie bezkonkurencyjny , byłam kilka miesięcy temu gościem na
      weselu gdzie grali i była z nimi solistka.
      Z tego co wiem to w branży weselnej królują zespoły śpiewające do gotowych
      podkładów więc ludzie którzy naprawdę potrafią grać powinni błyszczeć w zalewie
      chłamu.
      Mają świetny kontakt z gośćmy a repertuar -to chyba każdy znajdzie coś dla siebie.
    • Gość: BL Re: zespół muzyczny Progress IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 21:47
      Jesli chodzi o sama technike grania to pierwsza klasa, ale co z tego
      jak graja kawalki raczej dla sarszych ludzi. Młodzi sie przy nich nie
      wybawią. Znam ten zespół od dawna i nie na jednym weselu z nimi byłem
      i słyszałem. Jesli szukasz prawdziwego zespolu, ktory rozrusza gosci
      i po imprezie kazdy bedzie dziekowal za wesele to odezwij sie na
      black2team@gmail.com. Nie chce robic zadnej reklamy, dlatego jak cos
      prosze o kontakt prywatny.
      Wszystkie te zespoły o ktorych bylo pisane na tym forum to ŻENADA i
      nie warto nawet koło nich postać i współczuje tylko ludziom, którzy
      ich biorą i to dlatego, że młodzi po weselu myślą, że było fajnie a
      tak naprawdę mogło być o wiele lepiej.
    • Gość: meloman Re: zespół muzyczny Progress IP: *.171.104.146.static.crowley.pl 17.09.09, 16:58
      Polecam zespół Państwa Jabłońskich, pełen profesjonalizm, dobre ceny
      i doskonały repertuar. Zresztą możesz wcześniej z nimi zagadać i
      nauczą się kilku "twoich" kawałków.
      Pozdrawiam
    • Gość: michal Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:23
      macie może jakiś kontakt do zespołu Progres z Ciechaanowa ?

z góry mocne dzięki...
      • Gość: AS1979 Re: zespół muzyczny Progress IP: *.warszawa.pl 13.07.13, 18:57
        PROGRES z Mławy . Pierwsza klasa zespół!!! :)
    • Gość: Arek2 Re: zespół muzyczny Progress IP: *.warszawa.pl 13.07.13, 18:55
      Polecam "PROGRES" wspaniały zespół, dobrze grają i prowadzą, nie można złego słowa powiedzieć na ich temat. A co najważniejsze nie jest drogi :) nie podnosi się jak każdy zespół z roku na rok Bóg wie ile. Wiem, bo grał u mojej siostry i w tym roku u sąsiada. cena nie zmieniła się nawet o złotówkę. Polecam gorąco !!! :D
      • Gość: jo Re: zespół muzyczny Progress IP: *.centertel.pl 13.07.13, 19:04
        TO SKORO TAK PIEKNIE GRAJA TO PO CO ICH REKLAMUJECIE?PEWNIE BRAK ZAJECIA ...ZYCIE
        • Gość: TOJA Re: zespół muzyczny Progress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.13, 19:49
          Pełen profesjonalizm i duże doświadczenie to np. Budka Suflera. To co tu proponujecie to zwykli chałturnicy więc nie wynośmy ich do miana zepołów muzycznych. Oni sami za takich się nie uwazają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka