Gość: lolo IP: *.swc.vectranet.pl 03.02.08, 20:31 czy wam tez ciagle wieczorami przestaje dzialac internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rassa Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 03.02.08, 20:34 Nie tylko wieczorami.Dziwne,że mi np nie działa a mojemu kumplowi tak:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOla do rassy IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 18:01 mi tez ciagle nie dziala :[ załamka z tym internetem z vectry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvk Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 05.02.08, 22:46 zmienili wam abonament za internet na tańsze taryfy które obowiązują w Vectra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: internet w tvk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 23:07 zapomnij, nowe ceny tylko dla nowych użytkowników, jednak jest 1 ale... mam "starą" prędkość 512kb\s za 55 zł i kiedy przejęła to vectra nie mogłem zmienić abonamentu na obecnie obowiązujący przy tej samej prędkości czyli chyba 44,90zł, ale mogłem zwiekszyć prędkośc do 1Mb\s i płacę teraz 48.90zł. Tylko że mi w zupełności wystarczyłby 256kb\s za 29zł chyba, no ale cóż... Gdzie tu logika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 15.02.08, 10:42 ja zmieniłam na 1Mb i mam większą prętkość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Szamłej Re: internet w tvk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 09:05 Starzy uzytkownicy netu z kablowki rzeczywiscie moga zwiekszyc predkosc w nowej cenie (VECTRY). Bylem ostatnio i przeszedlem z pakietu ekonomicznego (512) na "rodzinny" (1mb) za 48.90 wiec czysty zysk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.08, 13:00 Ludzie w Świeciu marudzą na Vectre ja jestem zadowolona z 512 zmieniłam na 1Mb w tańszej cenie serwis jest na miejscu przedstawiciel przyszedł do domu i o co tyle krzyku .Myślicie że np.TP czy gdzie indziej jest tak pięknie wszyscy się do ciebie uśmiechają do czasu podpisania umowy a kiedy przyjdzie rachunek okazuje się że masz płacić dodatkowo co miesiąc 30 zł za jakieś utrzymanie łącza + internet i jak coś nawali to tygodniami czekać bo mają to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nev Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.08, 18:45 Tylko jest problem jak masz 1 Mb 73 zł bo ci nie zmienią na ten tańszy taka sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 09:39 Co ty opowiadasz za głupoty moja koleżanka była wczoraj i zmieniła opłatę podam ci numer telefonu do przedstawiciela Vectry on Ci wszystko wytłumaczy 790-797-407 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monio Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 09:42 Kala ma racje można zmienić 1Mb 73.zł na 48.90 dzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 09:45 W grudniu nie było można ale teraz tak panie w biurze też powiedzą co trzeba zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g internet vectra = P o r a ż k a !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 08:08 regularnie zrywaja połączenie,rekordowy spadek szybkosci łacza wyniosl u mnie 2 kb !! kiedy zglosilem to w Vectrze, powiedzieli mi, ze "tak sie zdarza..." szału można dostac ! notoryczne zrywanie połaczenia zgłaszałem , zadzwonił do mnie pan techniczny, niby cos tam poprzykręcał w centrali i mialo byc dobrze, ale nie jest! wczoraj od godz. 17 do 22 zrywało łącze co 5 minut!! w ogole nie dało sie pracowac! nie wiem jak było pozniej, bo zrezygnowalem i wylaczyłem komputer. Vectra = PORAŻKA!!!!!!!!!! szukam innego operatora! i nikomu Vectry nie polecam. Z Lemawikiem nie było takich problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: internet vectra = P o r a ż k a !!!!! IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 18:04 U mnie tez dziala beznadziejnie! Nie ma wieczoru, zeby nie siadał net :(((( Cieniasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: internet w tvk IP: *.swc.vectranet.pl 21.02.08, 17:34 TAK. Zrywa mi połączenie dosc czesto. Nie wiem od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś