Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:52 Wie może ktoś co się stało ze sklepem Vobis z ul. Warszawskiej, remont, a może go zamkneli lub przenieśli? dzieki za info jak toś wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: Vobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:32 Jest na parterze w pawilonie Optymista na Pułtuskiej. Wejście od strony niebieskiego blaszaka, na wysokości schodów (był tam warzywniak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Vobis IP: *.tktelekom.pl 17.07.09, 19:04 dajcie sobie spokój z tymi cwaniaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Vobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 21:09 dzięki za info, teraz już ich znajdę, a może wiecie jeszcze czy już mają otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaaa Re: Vobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:16 Popieram omijać ich szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
kiki_5 Re: Vobis 19.07.09, 15:43 no też słyszałam ze salon vobis przeniósł się na Półtuską i sama sie wybieram po monitor do komputera wynalazlam całkiem niezły i nie za drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Vobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 16:30 Tam chyba pracują za miskę ryżu ,bo podejście do klienta jak za PRLu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Vobis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 17:59 byłam dziś w tym nowym sklepie, już jest otwarty. A jeśli chodzi o obsługę to ja nigdy nie miałam powodów do narzekań Odpowiedz Link Zgłoś