Dodaj do ulubionych

Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie

IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.07.10, 11:18
Nie rozumiem tego Nowaczyka. Zagospodarowanie przestrzenne pod aquapark już dawno jest, Europark został zaprojektowany i zaakceptowany, a ten jeszcze nie kandydat, zaczyna wywracać przyjętą koncepcję do góry nogami.

Nie wiem czy chcę prezydenta, który będzie tracić kadencję na to, żeby niszczyć to, co robił jego poprzednik. Skończ to Panie Nowaczyk, zamiast burzyć i robić od nowa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:27
      A ja rozumiem Nowaczyka. Koncepcja Europarku może zostać - powiedz jaki jest tam namacalny konkret oprócz papierów i tej inwestycji co zaczęła SKANSKA? Modrzewie jest nową koncepcją i warto dla niej widzieć przyszłość skoro ma być przebudowa drogi 503 i może na dobre ruszyć kolej nad zalewowa
      • Gość: kuczyniak Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:36

trzeba postawić na kogoś młodszego w naszym mieście tak jak w
        Pruszczu Gdańskim jest burmistrzem całkiem młody koleś i zrobił
        z tej mieścinki sypialnię dla Trójmiasta gdzie i duże centrum
        logistyczne przy obwodnicy

ja tam jestem za Nowaczykiem
    • Gość: Rafał Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.07.10, 11:40
      A dla mnie ten cały Nowaczyk, to karierowicz. Był już wójtem gminy Elbląg i co pokazał? Tego nie da się zapomnieć przecież. Facet bierny jak tylko się dało.
      • Gość: yhy Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 11:47

etykietkę "karierowicz" można przecież w ten sam sposób
        przypiąć obecnemu prezydentowi jeżeli dobrze przeczytać
        jego drogę od pracy w szkole przez aktyw partyjny do urzędu

nie grzebmy się w przeszłości i prostackich epitetach
        mówimy o poważnej sprawie przyszłości tego miasta
    • Gość: Ania Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: 178.235.38.* 23.07.10, 15:31
      Ja nie znam Nowaczyka. Co do Słoniny, to wydawało mi się, że zawsze był w jednej partii, z której się potem też wypisał, więc jaki z niego karierowicz?
      • Gość: Ahmed Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: 188.33.187.* 23.07.10, 21:41
        Ściśle, to Słonina był w dwóch - PZPR i SLD, tyle, że PZPR już na szczęście nie
        ma a w SLD Słoniny już nie chcą.
        • Gość: nyn Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.centertel.pl 24.07.10, 12:24
          nie zebym wolal interesanta od karierowicza (karierowicza ktory
          zaangazuje sie dla stanowiska ) ale kogos takiego, kto palcem nie
          kiwnie bez pieniedzy dla siebie kazdy chcialby miec w stowarzyszeniu.
          Jesli nie SLD to pewnie ktos by sie znalazl
          • dizayner Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie 24.07.10, 12:45
            sekretarz to skarbnica wszystkich ugrupowań
    • Gość: elbl@g Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.centertel.pl 24.07.10, 12:09
      przeciez nic nie ma to co on maialby burzyc

mysle ,ze lepiej cos robic niz nierobiniem niczego dewastowac miasto
      • Gość: zaczarowany oówek Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.centertel.pl 24.07.10, 12:11
        jak se narysujesz to będzie
    • Gość: do Ahmeda Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.10, 13:55
      Przecież SLD wywodzi się z PZPR, więc o co ci chodzi? Słonina nigdy swoich poglądów nie zmieniał i był wierny jednemu nurtowi. I to nie SLD go nie chce, tylko sam wypisał się z partii.
    • Gość: DoReMi Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.elblag.vectranet.pl 26.07.10, 20:07
      zostaw ten park w spokoju, bo jak powstanie w nim aquapark to tego spokoju już nigdy nie będzie, to nie miejsce na takie inwestycje
    • Gość: Marta Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.10, 15:53
      też tak myśle, nie ma co na silę tam akwaparku dawać
      tam jest fajnie, bo jest cicho i spokojnie
      • Gość: Robert T Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.elblag.vectranet.pl 27.07.10, 19:48
        Zgadza sie jest cicho i spokojnie bo nic w tym parku nie ma. W parku jestem
        niemal codziennie i robię kilka "kółek" spacerując z moim synkiem. Park jest
        zaniedbany i jest to głównie "psi park".
        • Gość: Ahmed Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 09:21
          Do krytykantów Nowaczyka - wiecie co? Mam pomysł. Najlepiej nic nie robić w
          Elblągu. Za kilkanaście lat będzie tu cichy i spokojny kurort dla emerytów i
          powiększający się cmentarz Dębica.
          • Gość: Matex Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: 172.16.8.* 28.07.10, 11:42
            Niby dlaczego Park Modrzewie jest złym miejscem? Przecież jest
            niedokończona inwestycja pod nazwą hala sporotwa. Aż się prosi, aby
            właśnie ten teren zagospodarować i wybudować gtam aquapark.
            • Gość: Robert T Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.elblag.vectranet.pl 28.07.10, 17:13
              ja jestem za pomyslem GN wiec nie wiem czemu piszecie jako odpowiedz do mojego
              postu ;)
    • Gość: Klakier Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 11:49
      Nie chodzi mi o to, żeby nic nie robić, nie przesdzajcie. Mówię tylko, że skoro miejsce na aquapark zostało wybrane, to po co je na siłę zmieniać. Tylko po to, żeby zoostać dostrzeżonym? Niech Nowaczyk wykaże się w czymś innym. Przykładowo niech zrobi coś z uczelniami i miejscami pracy (to, co Słoninie nigdy się nie udało).
      • francuz_el Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie 28.07.10, 12:31
        Nowaczyk chce zwyczajnie zaistnieć, bo widzi, że nikt nie ma za bardzo ochoty, żeby nadać ton zbliżającej się kampanii wyborczej. Brak jakiejkolwiek debaty jest na rękę Słoninie, który jak zwykle wyśle do wszystkich mieszkańców za publiczne pieniądze ulotki ze swoimi osiągnięciami i kolejny raz sięgnie po prezydenturę. Tak jest najłatwiej i najefektywniej. Będzie tak dopóki kandydatom nie będzie naprawdę zależało na zmianie na tym stanowisku.
    • Gość: krówka śmieszka Re: Nowaczyk chce Aquapark w Parku Modrzewie IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 13:14
      Chyba nie wierzycie, że ten dziadeczek (Słonina) jeszcze będzie startować?! W jego wieku? :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka