Dodaj do ulubionych

Paweł Olechnowicz poparł Nowaczyka!

IP: *.elblag.vectranet.pl 28.11.10, 21:42

"Chciałbym, aby w Elblągu stworzony został duch przedsiębiorczości, aby było inne spojrzenie, inne podejście do rozwoju. Chciałbym aby rozpoczął się proces zmiany podejścia i mentalności zarządu miasta i aby nastąpiło tworzenie przychylnego środowiska, ale przykład trzeba dać z samej góry. Skoro do tej pory mówię, że nie mam najlepszej oceny działań władz miasta w zakresie rozwoju gospodarczego, to jak jest dwóch kandydatów to mój wybór jest jednoznaczny, potrzebna jest zmiana u władzy. " - powiedział w piątek podczas wizyty w Elblągu Paweł Olechnowicz Prezes Zarządy Grupy LOTOS S.A.

Wypowiedź Prezesa Grupy LOTOS cytuje portal Info Elbląg pl relacjonując
spotkanie poświęcone przedsiębiorczości w Elblągu.
Obserwuj wątek
    • generallo Re: Paweł Olechnowicz poparł Nowaczyka! 28.11.10, 22:15
      Prosimy o dowody tego poparcia
      • Gość: IJ Re: Paweł Olechnowicz poparł Nowaczyka! IP: *.elblag.vectranet.pl 28.11.10, 22:37

info.elblag.pl/26,20119,W-Elblagu-trzeba-obudzic-ducha-przedsiebiorczosci-i-postawic-na-innowacyjnosc.html
        • generallo To nie Olechnowicz... 29.11.10, 12:43
          popiera Nowaczyka tylko szef klastra Meblowego z Elbląga.
          • Gość: KR Re: To nie Olechnowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:02

"Chciałbym, aby w Elblągu stworzony został duch przedsiębiorczości, aby było inne spojrzenie, inne podejście do rozwoju. Chciałbym aby rozpoczął się proces zmiany podejścia i mentalności zarządu miasta i aby nastąpiło tworzenie przychylnego środowiska, ale przykład trzeba dać z samej góry. Skoro do tej pory mówię, że nie mam najlepszej oceny działań władz miasta w zakresie rozwoju gospodarczego, to jak jest dwóch kandydatów to mój wybór jest jednoznaczny, potrzebna jest zmiana u władzy. " - powiedział w piątek podczas wizyty w Elblągu Paweł Olechnowicz Prezes Zarządy Grupy LOTOS S.A.
          • Gość: aqq Re: To nie Olechnowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 13:04
            "- Chciałbym, aby w Elblągu stworzony został duch przedsiębiorczości, aby było inne spojrzenie, inne podejście do rozwoju. Chciałbym aby rozpoczął się proces zmiany podejścia i mentalności zarządu miasta i aby nastąpiło tworzenie przychylnego środowiska, ale przykład trzeba dać z samej góry. Skoro do tej pory mówię, że nie mam najlepszej oceny działań władz miasta w zakresie rozwoju gospodarczego, to jak jest dwóch kandydatów to mój wybór jest jednoznaczny, potrzebna jest zmiana u władzy. - mówił Paweł Olechnowicz Prezes Zarządy Grupy LOTOS S.A."
            • 1lazio Re: To nie Olechnowicz... 29.11.10, 17:40
              Generallo ale ty jestes tepy jak czytam twoje wypociny to nie wiem czy smiac sie czy plakac!
            • generallo Re: To nie Olechnowicz... 30.11.10, 11:31
              To nic nie znaczy że pan Olechnowicz mówi o duchu przedsiębiorczości,
              który zresztą i obecnie funkcjonuję w Elblągu.
              Może nie jest aż tak widoczny jak w Gdańsku ale jest.
              • Gość: ju Re: To nie Olechnowicz... IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.11.10, 13:57

panie Generallo jako osobie, której los zależy od przedsiębiorców
                zwłaszcza tych mogących zatrudnić niepełnosprawnych powinien
                pan oszczędnie pisać komentarze w internecie, pracodawcy teraz
                na rozmowach kwalifikacyjnych sprawdzają również co kandydat
                wyczynia w internecie
                • generallo Re: To nie Olechnowicz... 30.11.10, 17:06
                  Ja mogę pracować nawet poza Elblbągiem
                  • Gość: elblążanin generallo IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.10, 09:22
                    to wypier ... j z tego forum!
                    • generallo A kto panu pozwolił... 01.12.10, 10:58
                      bluzgać na forum?
                      • Gość: tylda Re: A kto panu pozwolił... IP: *.wmbp.edu.pl 01.12.10, 15:46
                        generallo powinien zostac, daje jakis kontrast
                        • generallo Re: A kto panu pozwolił... 01.12.10, 21:46
                          Jakoś nie przypominam sobie proszę pana byśmy byli ze sobą na ty?
                  • regres159 Re: To nie Olechnowicz... 01.12.10, 20:15
                    Generallo,o ile pamiętam,to przestałes byc zwolennikiem Słoniny,cos sie odmieniło?Ja Ci powiem tak,nie jestem wielkim zwolennikiem Nowaczyka,ani PO,ALE JESTEM PRZECIWKO DALSZEJ BYTNOSCI TEGO STARSZEGO PANA NA FOTELU PREZYDELA.
                    • generallo Jeśli... 01.12.10, 21:48
                      Grzesiu Nowaczyk spowoduję korektę granic regionów,
                      w taki sposób by Elbląg znalazł się w woj. Pomorskim,
                      to za 4 lata go poprę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka