elblazanin_el 25.05.04, 00:57 Czemu się nie zalogujesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FX Re: Do FX'a IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 08:00 sam nie wiem czemu nie zrobilem tego do tej pory ... :) moze nie chce sobie zawracać kolejnym loginem , haslem, pinem ..... a tak wjeżdzam na forum bez zbednych formalności i bez obaw ze zapomnialem haselko Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Do FX'a 25.05.04, 09:29 Tak wlasciwie to nie mowisz zle... ale na Forum Tramwaje juz sie nie wypowiesz ;P Zawsze sobie mozna zapisac haslo na monitorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Do FX'a IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.05.04, 09:39 no niby nie moge - to przemawia za. musze się zastanowić poważnie nad tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_el Re: Do FX'a 25.05.04, 09:57 Pomyśl FX, że wkrótce może być więcej podforów, a co będzie gdy na interesujący Cie temat nie będziesz się mógł wypowiedzieć?:P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Do FX'a 25.05.04, 11:14 A to juz bedzie wielki problem... wiesz, brak twojego glosu w jakiejs powaznej dyskusji, to powazna strata, lepiej sie zalogowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_el Re: Do FX'a 25.05.04, 12:17 Nie naciskajcie tak :)) Wiem po sobie, ze trzeba sie samemu przekonac do tego rozwiazania :) FX przetrawi i podejmie decyzje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FX Re: Do FX'a IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.05.04, 08:25 ......słuszna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: Do FX'a 05.06.04, 22:17 właśnie przetrwiłem i założyłem sobie konto ...:) coś przycichło ostatnio na tym forum a, widze że forum tramwaje rośnie w siłe i fakt że nie mogłem zabrac tam głosu zmobilizował mnie do szybszego podjęcia decyzji .... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Do FX'a 06.06.04, 12:04 No wlasnie... te tramwaje ladnie sie rozkrecily i teraz nic ich nie zatrzyma :) U nas przycichlo,ale chyba nie powtorzy sie sytuacja sprzed roku... Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: Do FX'a 07.06.04, 15:08 tak jakoś wyszło.... sam FX był zajęty więc przyłączyłem się do klanu "el" ;) Odpowiedz Link Zgłoś