Dodaj do ulubionych

Elbląska Uczelnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:10
Kto jest juz pewien ze bedzie studiowal na EUHE jak tak to piszcie na jaki
kierunek idziecie no i ogolnie co sadzicie o szkole :]
Jesli chodzi o mnie to ide na administracje. Uwazam ze dokonalam dobrego
wyboru :}
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:44
      TO ŹLE UWAŻASZ. MOGLAŚ IŚĆ DO PWSZ - ZNACZNIE LEPSZA SZKOŁA I POZIOM WYZSZY (no
      chyba że zależy ci na niskim poziomie i tylko na papierku a nie na wiedzy),
      SZKOŁA KTÓRA OBRAŁAŚ JEST NAJGORSZA W OKOLICYH. WATPIE BY KTOS CHCIAŁ CIE Z
      ELBLĄGA PRZYJĄĆ PO NIEJ DO PRACY.
    • Gość: Sandra Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:19
      bzdury opowiadasz !! EUHE jest własnie jedna z lepszych uczelni w okolicy poza
      tym jako jedyna w elblagu moze ksztalcic na poziomie magisterskim a to o czymś
      swiadczy !!!!! Co do pracy - moje dwie kuzynki ktore konczyly niedawono
      resocjalizacje na tejze uczelni od razu otrzymaly prace w zawodzie.
      • Gość: Kaja Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:09
        Gość portalu: Sandra napisał(a):

> bzdury opowiadasz !! EUHE jest własnie jedna z lepszych uczelni w okolicy
        To mnei rozśmieszyłaś... Najlepsza w okolicy he he...chyba w okolicy ulicy
        Lotniczej :)))
        Jeśli jest taka super to pokaż mi ranking z nią na czele. Wówczas uwierze.
        Jest beznadziejna.
        A twoje znajome to musiały mieć dobre plecy , zę po resocjalizacji w tejze
        uczelni znalazły prace. Bo moja kolezanka jest już 3 lata po skończeniu tych
        studiów a pracy dostać nie może . Mówi, że bez pleców lub łapowki nie ma
        szans... Jest wiele osób po uniwerkach co maja ten kierunek skończony i oni nie
        mogą znaleźc pracy, a co dopiero po tak beznadziejnej uczelni jak ta do której
        ty sie wybierasz.
        Lepiej dziewczyno idź na UWM lub UG to w miare blisko. Jeśli masz ambicjie to
        powinnaś iść właśnie tam, a nie marnować sie w na tej uczelni.
    • Gość: Sandra Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 13:24
      I Jeszcze jedno to o czym napisales(as) bardzie pasowaloby do Jańskiego <---
      • Gość: Piotr Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:46
        Jański i uczelnia na której zamierzasz studiowac są siebie warte. Jedna i druga
        jest do d...
        Jeszcze jak ja tam studiowałem to drzałem o to czy jej nie zamkną bo akurat nie
        miała pozwolenia by legalnie wykładać na kierunkach ekonomicznych. Wielka afera
        wówczas była. Ty pewnie wtedy do Liceum szłaś :)) Zapytaj lepiej czy już sie
        pozbyła tych kilku tysięcznych długół które miała. Przeciez wzieła mase
        kredytów , by móc sie prezentować jako tako. CZy aby wszystko jest już
        pospłacane?
    • Gość: Tomek Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:05
      Elbląska Wyższa Szkoła Humanistyczna jest w likwidacji
      elblag.studia.pl/
      Elbląska Uczelnia Humanistyczno - Ekonomiczna pewnie tez niedługo zostanie
      zlikwidowana

Powiem ci szczerze, ze każdy kto nie dostanie sei na lepsze studia to nei ma
      wyjścia i idzie właśnie do tejże uczelni. Zapewniam Cie że zdolny uczeń tam nie
      pójdzie,bo zna swoja wartość.
    • Gość: Sandra Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:05
      Ale mnie wystraszyliście sama nie wiem co mam teraz zrobić. Własnie ja jestem w
      takiej sytuacji ze nie dostalam sie na studia konkretnie na UMK. Logiczne ze
      nie bede marnowala calego roku przeciez musze sie gdzies dalej uczyc wiadomo ze
      na prywatnych studiach, a tam jest w sumie niedrogo, no i z tego co wiem i z
      tego co wiekszosc ludzi mowila ta uczelnia nie jest zla i wiem ze mnostwo ludzi
      tam idzie, naprawde strasznie mnie wystraszyliscie.......... ;((( Moje kuzynki
      chwala sobie EUHE sama nie wiem. Logiczne ze nie moge iść na prywatne poza
      miastem bo czesne w takim trojmiescie sa ogromne i jeszcze doliczyc jakis
      akademik utrzymanie ehhhh sama nie wiem co mam zrobić :// :(((
    • kaja5 Re: Elbląska Uczelnia 29.07.05, 22:11
      A czy te studia są jednolite magisterskie?Bo jak nie , to ja bym tu zrobiła te
      trzy lata (licencjat), a magisterskie bym robiła na jakiejś lepszej uczelni.
      • Gość: Sandra Re: Elbląska Uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:48
        Nie jesli chodzi o administracje to jest tylko licencjat. Wałaśnie tak zrobie
        jak mi radzisz zrobie na EUHE licencjay a pozniej magisterium na lepszej
        uczelni pozdrawiam :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka