Gość: RAF IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.12.05, 19:02 Witam, moze ktos, cos wie na temat przetargu na torowisko, na ogólnej? Otwarcie ewentualnych ofert bylo 28.11.05. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dece Re: Przetarg na Ogólnej IP: 81.15.226.* 01.12.05, 19:54 tez mnie to interesuje, niestety nie mam zadnych zrodel by sie o tym dowiedziec:( Fajnie miec tramwaj wygladajac zza okna:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Przetarg na Ogólnej 01.12.05, 23:48 Pewnie wygra Radom, czyli ta firma, która budowała torowisko na płk. Dąbka i wyszło im to bardzo dobrze. Byle nie Skanska :/ Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: Przetarg na Ogólnej 01.12.05, 23:53 Francuz, Bema budowala tez firma z Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Przetarg na Ogólnej 02.12.05, 10:28 Już dokładnie nie pamiętam, ale chyba tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: Przetarg na Ogólnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 13:47 zgadza sie: Płk. Dabka budował PEBEK-UNIBUD Sp. z o.o. Radom Bema - PDiM, PEBEK był podwykonawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Przetarg na Ogólnej IP: *.ae.poznan.pl 02.12.05, 09:59 podstawa bytu UMel... zero informacji a raczej dezinformacji multum... zaslony dymne, obietnice, masa idiotycznych wypowiedzi, by rozmyc odpowiedzialnosc za cokolwiek co sie nie uda badz nie moze udac - z roznych wzgledow - celowo lub nie... oby INFORAMCJA DLA MIESZKANCOW zagoscila na stale w slowniku i umyslach ludzi UMel. przeciez torowisko to jeden z filarow sukcesow Ekipy :) a jakos sie nie chwala :( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Przetarg na Ogólnej 02.12.05, 10:28 Jak rozstrzygną przetarg, to się pochwalą, pierwszy został unieważniony "ze względów proceduralnych", więc nie było się czym chwalić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Przetarg na Ogólnej IP: *.ae.poznan.pl 02.12.05, 10:31 bylo trzeba POINFORMOWAC wszem i wobec MIESZKANCOW ZE PRZETARG UNIEWAZNIONY (nie chodzi mi o 10 sek suchej informacji w vectrze), ale jakie to "wzgledy byly" MAMY PRAWO DO TEJ WIEDZY! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Przetarg na Ogólnej 02.12.05, 10:53 Znaczy się w Urzędzie Miasta ktoś popełnił gafę w dokumentach przetargowych i trzeba było unieważnić. Przez to pewnie o jakieś 2 miesiące przedłuży się budowa torowiska i prezydent nie zdąży na wybory samorządowe zrobić imprezy z nową trasą i tramwajem ;P Termin zakończenia prac określono na 31/10/2005, więc miesiąc po dostawie pierwszego tramwaju. Chociaż zawsze można się sprężyć, pracować na 3 zmiany i zdążyć na czas z inwestycją :-) Tutaj są szczegóły: um-elblag.samorzady.pl/?a=2492 Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: Przetarg na Ogólnej 05.12.05, 14:41 Prosiaczek przecież wszyscy wiedzą:) a Ty się na darmo denerwujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek nerwy? co to takiego? IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.12.05, 16:47 ja sie nie nerwie... gdybym denerwowal sie chocby 1% tego co jest nie tak na swiecie :( zwyczajnie nie zgadzam sie na trwanie w tym stanie. bez emocji. jesli u kogos wywoluje jakies emocje to dobrze, znaczy ze choc chwilke ten ktos sie nad tym zastanowil :) Odpowiedz Link Zgłoś