Gość: koń IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.11.02, 23:05 Co sadzicie o naszej Vectrze. U nas abonament kosztuje 37 zl a w olsztynkowie 28,90. Ale tam jest jeszcze tpsa. U nas tez przydal sie drugi operator. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 10:01 Przydalby sie drugi operator, tak jak bylo z Dialogiem... chociaz nie wiem czy komus sie bedzie chcialo inwestowac tyle kasy w kablowke, te czasy juz praktycznie minely, a taka inwestycja trwa przynajmniej 5 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 12:26 francuz_el napisał: > Przydalby sie drugi operator, tak jak bylo z Dialogiem... chociaz nie wiem czy > komus sie bedzie chcialo inwestowac tyle kasy w kablowke, te czasy juz > praktycznie minely, a taka inwestycja trwa przynajmniej 5 lat... Największy operator w Polsce mógłby wejśc do E-ga. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 16:56 Ale co on tu moze jeszcze zaoferowac...nizszych cen nie da :( A Vectra i tak jest druga czy trzecia w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 17:54 francuz_el napisał: > Ale co on tu moze jeszcze zaoferowac...nizszych cen nie da :( A Vectra i tak > jest druga czy trzecia w Polsce... no wlasnie - w wawie wszystko zaczyna sie od 50pln - np UPC Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 18:42 zeta_e napisał: > francuz_el napisał: > > > Ale co on tu moze jeszcze zaoferowac...nizszych cen nie da :( A Vectra i t > ak > > jest druga czy trzecia w Polsce... > > > no wlasnie - w wawie wszystko zaczyna sie od 50pln - np UPC Noie, bo godzian w kafejce kosztuje 10 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 19:23 zeta_e napisał: > mowisz o interku ?? :))) Tak Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Telewizja kablowa Vectra 19.11.02, 19:35 a ja o tv :(( interek to 6 8 pln za h. a 10 nie widzialem (bo za bardzo nie szukalem :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś