zeta_e 19.11.02, 22:14 poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:15 zeta_e napisał: > poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) Ja jestem cały czas. Stoję za Tobą!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:20 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) > > Ja jestem cały czas. > > Stoję za Tobą!!!!!!!!!! > tak ?? zamilkles na chwile hmm moze strzelimy dzisiaj 4 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:23 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) > > > > Ja jestem cały czas. > > > > Stoję za Tobą!!!!!!!!!! > > > tak ?? zamilkles na chwile hmm moze strzelimy dzisiaj 4 :)) jA SIĘ PODEJMUJĘ TEGO WYZWANIA, ALE PEWNIE wY PÓJDZIECIE SPAĆ:)))))) A SAMEMU NIE DAM RADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: MICHAL sie zmyl IP: *.24-151.libero.it 19.11.02, 22:21 zeta_e napisał: > poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) bo pojawily sie pogloski, ze 2+2=... 5 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:24 Gość portalu: apv napisał(a): > zeta_e napisał: > > > poszedl odpoczac po dniu znojnym (matematyka) :))) > > bo pojawily sie pogloski, ze 2+2=... 5 > > ;-) Nie wierzysz, że 2+2=0???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: MICHAL sie zmyl IP: *.24-151.libero.it 19.11.02, 22:40 wszystko zalezy od zalozen, jesli ich nie robisz, to dowod jest do bani! to tak jak z prosta i punktem roznym od prostej. przez ten punkt mozesz przeprowadzic jedna i tylko jedna prosta rownolegla do rzeczonej, przy zalozeniu, ze jest to matematyka euklidesowa. przy tym jest to zalozenie, ktore automatycznie wiekszosc przyjmuje w ciemno! gdy tymczasem przez ten punkt mozna poprowadzic nieskonczenie wiele prostych rownoleglych do rzeczon. albo zadnej (matematyka ksztaltow wkleslych i wypuklych). w matematyce nic nie przyjmuje sie na wiare (oprocz ostatniego z aksomatow euklidesowych wlasnie;-). zalozenia to podstawa: w przeciwnym razie 2+2=michal_el Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:43 Gość portalu: apv napisał(a): > wszystko zalezy od zalozen, jesli ich nie robisz, to dowod jest do bani! > to tak jak z prosta i punktem roznym od prostej. przez ten punkt mozesz > przeprowadzic jedna i tylko jedna prosta rownolegla do rzeczonej, przy > zalozeniu, ze jest to matematyka euklidesowa. przy tym jest to zalozenie, ktore > > automatycznie wiekszosc przyjmuje w ciemno! gdy tymczasem przez ten punkt mozna > > poprowadzic nieskonczenie wiele prostych rownoleglych do rzeczon. albo zadnej > (matematyka ksztaltow wkleslych i wypuklych). > w matematyce nic nie przyjmuje sie na wiare (oprocz ostatniego z aksomatow > euklidesowych wlasnie;-). zalozenia to podstawa: w przeciwnym razie > 2+2=michal_el Filozof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: MICHAL sie zmyl IP: *.24-151.libero.it 19.11.02, 22:45 michal_el napisał: > Filozof badz ze mna szczery, nie spodziewales sie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 19.11.02, 22:48 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Filozof > > badz ze mna szczery, nie spodziewales sie! A wiesz co to jest podłoga i sufit (w matematyce)??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: MICHAL sie zmyl 20.11.02, 09:50 Gość portalu: apv napisał(a): > wszystko zalezy od zalozen, jesli ich nie robisz, to dowod jest do bani! > to tak jak z prosta i punktem roznym od prostej. przez ten punkt mozesz > przeprowadzic jedna i tylko jedna prosta rownolegla do rzeczonej, przy > zalozeniu, ze jest to matematyka euklidesowa. przy tym jest to zalozenie, ktore > > automatycznie wiekszosc przyjmuje w ciemno! gdy tymczasem przez ten punkt mozna > > poprowadzic nieskonczenie wiele prostych rownoleglych do rzeczon. albo zadnej > (matematyka ksztaltow wkleslych i wypuklych). > w matematyce nic nie przyjmuje sie na wiare (oprocz ostatniego z aksomatow > euklidesowych wlasnie;-). zalozenia to podstawa: w przeciwnym razie > 2+2=michal_el dziękuję za wytłumaczenie rangi założeń w matematyce, wnioskuję, że matematyka euklidesowa to prościzna którą można nauczyć w podstawówce i liceum ;)))))))))))))), bo potem zaczynają się schody, a raczej proste równoległe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: MICHAL sie zmyl 29.11.02, 00:18 wypił speca i poszedł odpocząć po dniu znojnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: MICHAL sie zmyl IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 21:42 zeta_e napisał: > wypił speca i poszedł odpocząć po dniu znojnym :))) dzis to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: MICHAL sie zmyl 01.12.02, 11:47 Gość portalu: apv napisał(a): > zeta_e napisał: > > > wypił speca i poszedł odpocząć po dniu znojnym :))) > > > dzis to samo! Nie to samo. Trzeba było wkońcu wyjść z domu:) Odpowiedz Link Zgłoś