28.11.02, 12:20
newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=12470
pewnie nikogo to nie interesuje...mnie też nie
Obserwuj wątek
    • Gość: emge_ Re: haszysz IP: *.gda.supermedia.pl 28.11.02, 12:32
      mnie to interesuje, takie tematy zawsze najbardziej interesuja tych ktorzy za
      paleniem maja tyle doczynienia co uzeraznie sie z nieuprzejmoscia strony
      palacej.

swoja draoga ciekaw jestem jak wypadlyby te testy w porownaniu z polskimi
      sportami bez filtra lun ruskimi kosmosami tez bez filtra.
      • anna1000 Re: haszysz 28.11.02, 12:45
        Gość portalu: emge_ napisał(a):

> mnie to interesuje, takie tematy zawsze najbardziej interesuja tych ktorzy za
        > paleniem maja tyle doczynienia co uzeraznie sie z nieuprzejmoscia strony
        > palacej.
        >
        > swoja draoga ciekaw jestem jak wypadlyby te testy w porownaniu z polskimi
        > sportami bez filtra lun ruskimi kosmosami tez bez filtra.

to zagadka
        ale najpierw trzebaby dowiedzieć się wzgledem jakich papierosów robione były te
        badania- pod względem zawartości nikotyny i substancji smolistych, wtedy można
        określić pewne proporcje na podstawie których można wyciągnąć wnioski dotyczące
        tych "gorszych" papierosów
        ale to intrygujące,
        ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany...
        • Gość: apv Re: haszysz IP: *.24-151.libero.it 03.12.02, 18:04
          anna1000 napisała:

> ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany...

ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o
          • Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 04.12.02, 08:33
            Gość portalu: apv napisał(a):

> anna1000 napisała:
            >
            > > ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany...
            >
            > ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o

chcesz założyć plantację w przydomowym ogródku??? słyszałam, że rośliny wydają
            tak mocny zapach ze świetnie nadają sie do szklarń aby wytępić szkodniki...

nie mam zielonego pojęcia, gdzie można kupić nasiona- jakby to nie była
            roślina "zakazana" to w ogrodniczym...:)
            • Gość: apv Re: haszysz IP: *.24-151.libero.it 04.12.02, 16:52
              Gość portalu: anna napisał(a):

> Gość portalu: apv napisał(a):
              >
              > > anna1000 napisała:
              > >
              > > > ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuan
              > y...
              > >
              > > ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o
              >
              > chcesz założyć plantację w przydomowym ogródku??? słyszałam, że rośliny
              wydają
              > tak mocny zapach ze świetnie nadają sie do szklarń aby wytępić szkodniki...
              >
              > nie mam zielonego pojęcia, gdzie można kupić nasiona- jakby to nie była
              > roślina "zakazana" to w ogrodniczym...:)

sadze, ze jest to roslina baaaardzo zakazana! mam ostatnio jakies takie
              ogrodnicze ciagoty!

dwa lata temu w umbrii spacerowalem po lesie i natknalem sie na dziwny krzew.
              dziwny bo... dziwnie znajomy. nie sadze, by mozna bylo mowic o pomylce,
              tymczasem krzaczek rosl spokojnie przy drodze! pewnie jakis wloch wyrzucil ze
              strachem owoce swego trudu, ktore gdzie indziej zapuscily korzenie! ;)))
              • Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 05.12.02, 09:07
                słyszałam, że w E. też są takie miejsca, gdzie krzaczki rosną bez kontroli-
                teoretycznie, bo jakiś ludek zrobił to z premedytacją na ziemi "niczyjej" i
                pewnie dogląda "swojej" plantacji raz na jakiś czas...
                • michal_el Re: haszysz 05.12.02, 11:24
                  Gość portalu: anna napisał(a):

> słyszałam, że w E. też są takie miejsca, gdzie krzaczki rosną bez kontroli-
                  > teoretycznie, bo jakiś ludek zrobił to z premedytacją na ziemi "niczyjej" i
                  > pewnie dogląda "swojej" plantacji raz na jakiś czas...

Nie zauważyłem, muszę się lepiej rozglądać, gdy jestem w Bażantarni czy na
                  Modrzewinie.
                  • Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 05.12.02, 11:40
                    słyszałam, że było takie miejsce koło saperów, ale nie w bażantarni, tylko
                    gdzieś na terenie szkoły, i kiedyś rosły sobie na kupie ziemi koło shella na
                    dąbka, o innych miejscach nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka