anna1000 28.11.02, 12:20 newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=12470 pewnie nikogo to nie interesuje...mnie też nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emge_ Re: haszysz IP: *.gda.supermedia.pl 28.11.02, 12:32 mnie to interesuje, takie tematy zawsze najbardziej interesuja tych ktorzy za paleniem maja tyle doczynienia co uzeraznie sie z nieuprzejmoscia strony palacej. swoja draoga ciekaw jestem jak wypadlyby te testy w porownaniu z polskimi sportami bez filtra lun ruskimi kosmosami tez bez filtra. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: haszysz 28.11.02, 12:45 Gość portalu: emge_ napisał(a): > mnie to interesuje, takie tematy zawsze najbardziej interesuja tych ktorzy za > paleniem maja tyle doczynienia co uzeraznie sie z nieuprzejmoscia strony > palacej. > > swoja draoga ciekaw jestem jak wypadlyby te testy w porownaniu z polskimi > sportami bez filtra lun ruskimi kosmosami tez bez filtra. to zagadka ale najpierw trzebaby dowiedzieć się wzgledem jakich papierosów robione były te badania- pod względem zawartości nikotyny i substancji smolistych, wtedy można określić pewne proporcje na podstawie których można wyciągnąć wnioski dotyczące tych "gorszych" papierosów ale to intrygujące, ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: haszysz IP: *.24-151.libero.it 03.12.02, 18:04 anna1000 napisała: > ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany... ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 04.12.02, 08:33 Gość portalu: apv napisał(a): > anna1000 napisała: > > > ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuany... > > ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o chcesz założyć plantację w przydomowym ogródku??? słyszałam, że rośliny wydają tak mocny zapach ze świetnie nadają sie do szklarń aby wytępić szkodniki... nie mam zielonego pojęcia, gdzie można kupić nasiona- jakby to nie była roślina "zakazana" to w ogrodniczym...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: haszysz IP: *.24-151.libero.it 04.12.02, 16:52 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: apv napisał(a): > > > anna1000 napisała: > > > > > ale kto pali sporty czy radomskie- założę się ze nie palacze marihuan > y... > > > > ciekawe, gdzie mozna zdobyc jej nasiona? :o > > chcesz założyć plantację w przydomowym ogródku??? słyszałam, że rośliny wydają > tak mocny zapach ze świetnie nadają sie do szklarń aby wytępić szkodniki... > > nie mam zielonego pojęcia, gdzie można kupić nasiona- jakby to nie była > roślina "zakazana" to w ogrodniczym...:) sadze, ze jest to roslina baaaardzo zakazana! mam ostatnio jakies takie ogrodnicze ciagoty! dwa lata temu w umbrii spacerowalem po lesie i natknalem sie na dziwny krzew. dziwny bo... dziwnie znajomy. nie sadze, by mozna bylo mowic o pomylce, tymczasem krzaczek rosl spokojnie przy drodze! pewnie jakis wloch wyrzucil ze strachem owoce swego trudu, ktore gdzie indziej zapuscily korzenie! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 05.12.02, 09:07 słyszałam, że w E. też są takie miejsca, gdzie krzaczki rosną bez kontroli- teoretycznie, bo jakiś ludek zrobił to z premedytacją na ziemi "niczyjej" i pewnie dogląda "swojej" plantacji raz na jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: haszysz 05.12.02, 11:24 Gość portalu: anna napisał(a): > słyszałam, że w E. też są takie miejsca, gdzie krzaczki rosną bez kontroli- > teoretycznie, bo jakiś ludek zrobił to z premedytacją na ziemi "niczyjej" i > pewnie dogląda "swojej" plantacji raz na jakiś czas... Nie zauważyłem, muszę się lepiej rozglądać, gdy jestem w Bażantarni czy na Modrzewinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: haszysz IP: *.umcs.lublin.pl 05.12.02, 11:40 słyszałam, że było takie miejsce koło saperów, ale nie w bażantarni, tylko gdzieś na terenie szkoły, i kiedyś rosły sobie na kupie ziemi koło shella na dąbka, o innych miejscach nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś