michal_el 04.01.03, 21:39 www.wm.pl/index.php?ct=elblag&id=432425&Numer_sesji=0cd9d2439ce22a1e3ea64954e923a1d5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeta_e Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 21:43 Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak trzeba znać plany wroga ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 21:47 zeta_e napisał: > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak trzeba znać plany > wroga ;))) U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy ulic, nie mają wyższych aspiracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 21:56 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak trzeba znać plan > y > > wroga ;))) > > U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy ulic, nie mają > wyższych aspiracji:) > > np to: www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213 Tylko nie krzyczcie na mnie co za spam Wam tu daję:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 22:19 michal_el napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak trzeba znać > plan > > y > > > wroga ;))) > > > > U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy ulic, nie mają > > wyższych aspiracji:) > > > > > np to: > <a href="www.wm.pl/Index.php? ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213"target="_b > lank">www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213</a> > Tylko nie krzyczcie na mnie co za spam Wam tu daję:) > No nie ja już nie mogę - Skanska z Czech :(( a nie było przedstawicielstwa tej szwedzkiej firmy w Polsce ? (Skanska Gdańsk budowała wiadukt w Bogaczewie) a tak zarobią i Szwedzi i Pepiki (w sumie pieniądz i tak zostanie w Unii ;)) a na bagnach bida jak jest tak będzie (może chociaż jakiś polski szuwarowy podwykonawca, ale znając Czechów to przyjadą ze swoimi ekipami żeby nie poprawiać fuszerek) :(* Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 22:22 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak trzeba > znać > > plan > > > y > > > > wroga ;))) > > > > > > U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy ulic, nie > mają > > > wyższych aspiracji:) > > > > > > > > np to: > > <a href="<a href="http://www.wm.pl/Index.php?"target="_blank">www.wm.pl > /Index.php?</a> > ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213"target="_b > > lank">www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213</a> > > Tylko nie krzyczcie na mnie co za spam Wam tu daję:) > > > No nie ja już nie mogę - Skanska z Czech :(( a nie było przedstawicielstwa tej > szwedzkiej firmy w Polsce ? (Skanska Gdańsk budowała wiadukt w Bogaczewie) a > tak zarobią i Szwedzi i Pepiki (w sumie pieniądz i tak zostanie w Unii ;)) a na > > bagnach bida jak jest tak będzie (może chociaż jakiś polski szuwarowy > podwykonawca, ale znając Czechów to przyjadą ze swoimi ekipami żeby nie > poprawiać fuszerek) :(* > Tak to już jest w tym Olsztynie załatwiane, wszytsko muszą spiepszyć, a na ten przykład u nas w Elblągu drogi dojazdowe do mostu buduje GPRD Skanska z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 22:30 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No tak t > rzeba > > znać > > > plan > > > > y > > > > > wroga ;))) > > > > > > > > U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy ulic, > nie > > mają > > > > wyższych aspiracji:) > > > > > > > > > > > np to: > > > <a href="<a href="www.wm.pl/Index.php?"target="_blank" > 62www.wm.pl > > /Index.php?</a> > > ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213"target="_b > > > lank">www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213</a > 62 > > > Tylko nie krzyczcie na mnie co za spam Wam tu daję:) > > > > > No nie ja już nie mogę - Skanska z Czech :(( a nie było przedstawicielstwa > > tej > > szwedzkiej firmy w Polsce ? (Skanska Gdańsk budowała wiadukt w Bogaczewie) > a > > tak zarobią i Szwedzi i Pepiki (w sumie pieniądz i tak zostanie w Unii ;)) > a > na > > > > bagnach bida jak jest tak będzie (może chociaż jakiś polski szuwarowy > > podwykonawca, ale znając Czechów to przyjadą ze swoimi ekipami żeby nie > > poprawiać fuszerek) :(* > > > > Tak to już jest w tym Olsztynie załatwiane, wszytsko muszą spiepszyć, a na ten > przykład u nas w Elblągu drogi dojazdowe do mostu buduje GPRD Skanska z > Gdańska. > > No właśnie ta sama budowała wiadukt w Bogaczewie i dobrze go wybudowała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 22:31 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > Co ty za szmatławce internetowe dzisiaj czytasz ?? No > tak t > > rzeba > > > znać > > > > plan > > > > > y > > > > > > wroga ;))) > > > > > > > > > > U wroga jest zastój, a plany dotyczą co nawyżej przebudowy > ulic, > > nie > > > mają > > > > > wyższych aspiracji:) > > > > > > > > > > > > > > np to: > > > > <a href="<a href="<a href="www.wm.pl/Index.php?"tar > get="_blank""target="_blank">www.wm.pl/Index.php?"target="_blank"</a> > > 62www.wm.pl > > > /Index.php?</a> > > > ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213"target="_b > > > > lank">www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=432213 > 0/a > > 62 > > > > Tylko nie krzyczcie na mnie co za spam Wam tu daję:) > > > > > > > No nie ja już nie mogę - Skanska z Czech :(( a nie było przedstawicie > lstwa > > > > tej > > > szwedzkiej firmy w Polsce ? (Skanska Gdańsk budowała wiadukt w Bogacz > ewie) > > a > > > tak zarobią i Szwedzi i Pepiki (w sumie pieniądz i tak zostanie w Uni > i ;)) > > a > > na > > > > > > bagnach bida jak jest tak będzie (może chociaż jakiś polski szuwarowy > > > > podwykonawca, ale znając Czechów to przyjadą ze swoimi ekipami żeby n > ie > > > poprawiać fuszerek) :(* > > > > > > > Tak to już jest w tym Olsztynie załatwiane, wszytsko muszą spiepszyć, a na > > ten > > przykład u nas w Elblągu drogi dojazdowe do mostu buduje GPRD Skanska z > > Gdańska. > > > > > No właśnie ta sama budowała wiadukt w Bogaczewie i dobrze go wybudowała :)) > A plotka jest taka, że będą też budować węzeł Elbląg-Wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Mapa problemów społecznych 04.01.03, 23:06 Taka plotka mowisz... czyli przetargu jakby nie bedzie :( Ale najwazniejsze,ze robia te drogi dosyc dobrze i po paru latach nie bedzie to wygladac jak inne "superinwestycje" w PL (np.A4 Krakow-Katowice)... A co do Olsztyna,to niech maja chociaz jedna udana inwestycje,choc i tak nie wierze zeby tak terminowo to sie im udalo zrobic (moim zdaniem to jak do 2010 zrobia to bedzie dobrze :P) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mapa problemów społecznych 05.01.03, 10:19 francuz_el napisał: > Taka plotka mowisz... czyli przetargu jakby nie bedzie :( Ale najwazniejsze,ze > robia te drogi dosyc dobrze i W TV się chwalili, że po ukończeniu wiaduktu w Bogaczewie.......(nie konczę) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Kolejna głupota rządzących tym razem z W-wy 04.01.03, 22:57 www1.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1247088.html Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Kolejna głupota rządzących tym razem z W-wy 05.01.03, 10:20 Nie znaleziono strony o podanym adresie. Page not found Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Kolejna głupota rządzących tym razem z W-wy 05.01.03, 11:58 michal_el napisał: > Nie znaleziono strony o podanym adresie. > Page not found Widocznie ocenzurowali :(( Zobacz na regionach - Warszawa p.s. Chodziło o to, że na Ursynowie aby wykorzystać przyznane w 2002r. dotacje budżetowe posadzona w grudniu (przy panującym mrozie) całą aleję pieknych młodych drzewek za 80tys. pln i teraz zachodzi pytanie czy ile drzewek się przyjmie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś