Dodaj do ulubionych

BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002

28.01.03, 13:16
Na koniec grudnia w PUPie w Elblągu (ŁĄCZNIE Z FILIĄ W PASŁĘKU)
zarejestrowanych było 22 117 osób ,, w tym kobiet 11 568. Bez p[rawa do
zasiłku było 17 866, z prawem do zasiłku 4 251.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: *.umcs.lublin.pl 28.01.03, 13:23
      większość z tych bez prawa do zasiłku to ABSOLWENCI wyższych uczelni (jakby nie
      patrzeć inteligencja)...ale czy ktoś o to dba...poza tym sporo jest
      niezarejestrowanych oraz pracujących "na czarno" co trochę zmienia te liczby,
      ale państwo o tym "nie wie" bo nie ma tego w liczbach.
      • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 28.01.03, 13:41
        Ludzi bezrobotnych z wykształceniem wyższym było 720 (kobiet 436).
        • Gość: FX Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 17:49
          a będzie jeszce wiecej ....
          wiem bo sam razem z moimi kumplami zasile chyba te szeregi
          czarno to widze, brak jakiejkolwiek perspektywy w tym miescie, no chyba ze
          zdarzy się cud....
          • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 29.01.03, 19:36
            Uwierz mi, że pracę mozna znaleźć, ja mam trzy namiary i idę zobaczyć w
            sobotę, a płacą nieźle. od 8PLN-10PLN za godzinę.
            • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 29.01.03, 19:37
              michal_el napisał:

> Uwierz mi, że pracę mozna znaleźć, ja mam trzy namiary i idę zobaczyć w
              > sobotę, a płacą nieźle. od 8PLN-10PLN za godzinę.
              >
              A ja studiuję na dziennych:)
              • Gość: anna Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: *.umcs.lublin.pl 30.01.03, 09:24
                bardzo mnie interesuje to, jak zmieni się Twoje podejście do tego tematu jak
                już będziesz po studiach...może wcale się nie zmieni?
                • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 30.01.03, 19:34
                  Jak ja będę po studiach to będziemy już parę lat w UE, a w samym Elblągu wiele
                  dóbr przybędzie więc mam nadzieję, że powodów do narzekania nie będę miał.
            • Gość: FX Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: 194.204.173.* 30.01.03, 12:59
              to jak łykniesz jedną posadke to może podzielisz sie namiarami na pozostałe
              oferty ....
              ciekawe o jakiej pracy mówisz ? sporo jeżdziłem po firmach i wysyłałem cv-ków,
              odzewu prawie zadnego, a cv mam całkiem całkiem
              • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 30.01.03, 19:36
                Gość portalu: FX napisał(a):

> to jak łykniesz jedną posadke to może podzielisz sie namiarami na pozostałe
                > oferty ....
                > ciekawe o jakiej pracy mówisz ? sporo jeżdziłem po firmach i wysyłałem cv-
                ków,
                > odzewu prawie zadnego, a cv mam całkiem całkiem

Byłem i się zmyłem, nia ma już wolnych miejsc:(
                Jeszcze idę do innej firmy, a jak nieto pozostanie mi dystybucja leków po
                aptekach. Ale na to jestem za leniwy:)
                • Gość: FX Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: 194.204.173.* 31.01.03, 11:03
                  własnie, jest tylko praca jako przedstawiciel-domokrążca i to najlepiej z
                  własna działalnością. a normalnej pracy ani widu ani słychu
                  jak sie nie ma tatusia dyrektora to można zapomniec o pracy, bez dobrych pleców
                  juz nigdzie nie zanjdziesz dobrej posadki
                  • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 31.01.03, 20:31
                    Nie miałem na myśli akwizycji;)
                    Tylko posadę przedstawiciela handlowego, taki co jeździ i zbiera zmaówienia;)
                • Gość: tramwajarz Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 17:45
                  Weż w leasing tramwaj, to przestaniesz o nich pisać bo będziesz nim jeździł na
                  okrągło.
                  • michal_el Re: BEZROBOCIE - KONIEC GRUDNIA 2002 02.02.03, 17:52
                    Coś się tak kretynie do mnie przyczepił?
                    Co mamusia dzisiaj dał tobie lanie dziecko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka