Dodaj do ulubionych

Banki elbląskie - ile ich jest?

31.03.03, 13:09
- Bank PKO BP (5) - Teatralna, 1 Maja, Wiejska, Saperów, Niepodległości +
liczna sieć agencji
- Bank PKO SA (2) - Stary Rynek, Hetmańska
- Millennium Bank (3) - Królewiecka, Hetmańska, Gwiezdna
- CityBank - Hetmańska
- Powszechny Bank Kredytowy - 12 lutego
- Bank Ludowy - 12 lutego (Zacisze)
- Bank Ochrony Środowiska - Płk. Dąbka
- Bank WBK, Zachodni - Płk Dąbka
- Bank Gospodarki Żywnościowej - Płk Dąbka (Królewiecka)
- Bank Śląski - 12 lutego
- Invest Bank - 3 maja
- Kredyt Bank - 1 Maja
- Bank Handlowy - Kowalska
- Lukas Bank - 1 Maja
- Bank Pocztowy (2) - Wieżowa, Pl Dworcowy
- Nordea - Grunwaldzka
- na 12 lutego jakis bank jeszcze - nazwy nie pamiętam -kto mnie oświeci?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Banki elbląskie - ile ich jest? IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.03, 13:11
      a co Ci sie stało, że takie zestawienia robisz? ile w Elblągu jest różnych
      rzeczy? nie mówię, że to nieinteresujące czy jakie, ale po prostu mnie ciekawi,
      powód, którym się kierujesz?
      • arystokrata_el Re: Banki elbląskie - ile ich jest? 31.03.03, 13:16
        Powód mój jest jeden, tworzenie nowych wątków, a nie mam ciekawszych pomysłów
        na razie, pamiętam jak temat pod nazwą "WYSZCZEGÓLNIENIE LOKALI" miał
        powodzenie, liczę na też na duży sukces z tym wątkami, ale przypuszczam, że
        odrobinę mniejszy będzie niż wątek wcześniej wspomnany.
        • wiking_elblag Re: Banki elbląskie - ile ich jest? 31.03.03, 13:43

Chesz na tym kasę zbić?????
          ;)))))))))))
        • Gość: anna Re: Banki elbląskie - ile ich jest? IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.03, 13:47
          banki chyba nie pójdą- takie informacje można znaleźć w książce telefonicznej,
          chyba większym powodzeniem cieszyłby sie wątek, który elbląski bank czy filia
          jest najlepszy, pod względem fachowości i kultury obsługi albo najmniejszej
          ilości nieporozumień...chociaż nie wiem...
          • arystokrata_el Który najlepszy? 31.03.03, 13:54
            właśnie powoli zmierzamy do celu, trafiłas Anno w 10!!!:)

ja jestem za młody, żeby to stwierdzic wieć czekam na opinie dorosłych;)
            • student_el Re: Który najlepszy? 31.03.03, 15:56
              Najlepszy to mój bank:)

PKO BP oraz Bank Zachodni.
              • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 31.03.03, 17:03
                pko bp na 1ego maja jest do d.
                nie byłam z niego zadowolona
                1 wysłałam poleconym zamówienie na czeki, czekałam miesiąc i w rezultacie nic
                nie dostałam, poszłam na pocztę, żeby sprawdzić czy zawiniła poczta, czyli czy
                mój polecony w ogóle doszedł do adresata czyli banku- okazało się że doszedł,
                zadzwoniłam z Lublina do Elbląga żeby się dowiedzieć czy w ogóle dostanę moje
                czeki czy nie, okazało się ze nie dostanę, bo gdzieś im zginęło moje
                zamówienie, a żeby zamówić powtórnie muszę ponownie złożyć zamówienie, które
                mogę zrobić osobiście w banku który prowadzi mój rachunek- czyli elbląski (a ja
                byłam w lublinie)
                2 podczas tej samej rozmowy telefonicznej zapytałam się pani czy moge jakoś
                będąc w lublinie wziąć z mojego konta pieniądze...wtedy akurat weszło coś
                takiego jak dyspozycja ustna, i ta idiotka powiedziała miże mogę z niej
                skorzystać będąc w lublinie...ucieszyłam się bardzo i poleciałam do banku w
                lublinie a tam mi powiedziano, że sorry gregory, ale dyspozycję ustną może pani
                składać tylko w oddziale który prowadzi pani rachunek, czyli w elblągu.
                3 tego samego dnia tak już się wkur... na idiotki w pracujące w banku
                elbląskim, że stwierdziłam, że chcę zamknąc rachunek, dowiedziałam się, że
                można skorzystać z opcji "zamiany" rachumków w obrębie banków, musiałam
                wypełnić kilka kwitów i automatycznie moje elbląskie konto zostało
                zlikwidowane, pieniądze zostały przeniesione na konto, które założyłam sobie w
                odziale lubelskim.
                4 byłam szczęśliwa, że nie będę musiała obcowac z idiotkami w banku elbląskim
                5 po kilku miesiącach dostałam list z banku elbląskiego (zdziwiłam się bo od
                paru miesięcy tam konta już nie miałam, i to co działo się w tym banku w ogóle
                mnie nie obchodział) w liście z banku pisali, że mam debet, który już długo
                trwa i karne odsetki itp...jak złość we mnie wstąpiła- bo skąd debet na
                nieistnbiejącym koncie
                6 pojechałam do elbląga, poszłam do banku...okazało się że idiotki mi nie
                zlikwidowały konta, nie wiem dlaczego, a poza tym karne odsetki zostały
                policzone do pieniędzy jakie co miesiąc płaciłam za
                prowadzenie "nieistniejącego" rachunku (czyli ogólnie rzecz biorąc grosze) w
                każdym razie muszę nadmienić, że założyłam tzw. konto studenckie, za które nie
                była pobierana prowizja za prowadzenie rachunku...jak z konta studenckiego
                nagle moje konto stało się normalne, a lepsze jak z nieistniejącego zrobiło się
                istniejące
                "NIEZŁY TU MACIE BURDEL SIOSTRY"
                i tym kończę moje narzekanie na pko.bp
                • student_el Re: Który najlepszy? 31.03.03, 21:20
                  Ja nie narzekam jak na razie, co najwyżej brak klimy na 1 Maja i te kolejki,
                  ale mam nadzieję, że będzie już normalnie po otwarciu siedziby na Teatralnej,a
                  to już lada moment następi.
                  • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 17:12
                    ale jak Cię weźmie w obroty jedna z drugą idiotka...to nie będziesz taki
                    euforycznie nastawiony...oby nie, bo mogą Ci jeszcze "przez pomyłkę" jakiś
                    kredyt wcisnąć...oczywiście tych pieniędzy nie będziesz widział, ale kredyt
                    spłacać będziesz musiał..."nieistniejące konto studenckie miało debet"- ale
                    malutka pomyłeczka tycia jak ziarnko piasku...
                    • student_el Re: Który najlepszy? 04.04.03, 19:23
                      Ze mna nikt nie zadziera, bo się boją o swoją pracę;)
                      • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 07.04.03, 08:45
                        panie prezydencie, czekałam aż się pan ujawni :)))))))) nie dogryzam, już
                        przestałam, ale nie mogłam sie powstrzymać :)
                        • student_el Re: Który najlepszy? 07.04.03, 10:05
                          Wiesz, kobiety inaczej traktują, facetów też;)
                          • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 07.04.03, 12:09
                            no to chyba o czymś to świadczy, że klient nie jest traktowany jak powinien, to
                            świadczy o kierownictwie banku, że zatrudnia takie idiotki, które inaczej
                            traktują wybranych klientów...
                            • student_el Re: Który najlepszy? 07.04.03, 21:51
                              Dlaczego nic nie zrobiłaś w celu doprowadzenia do zwolnienia takich pracownic?

P.S ja tak robię;P
                              • francuz_el Re: Który najlepszy? 08.04.03, 12:55
                                Nieladnie... wplywasz tym na wzrost bezrobocia!!!
                                • student_el Re: Który najlepszy? 08.04.03, 23:31
                                  Nie sądzę, żeby kogoś zwolnili z mojego powodu, a jakby nawet to i tak była by
                                  to zamiana ludzi - więc się nie przyczyniam;P do wzrostu bezrobocia
                              • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 08.04.03, 14:57
                                a co miałam zrobić, przecież nikt by nie poleciał, bo rozmawiałam przez
                                telefon, ponadto idiotka mi się nie przedstawiła, a to, że komuś (komu) zginęła
                                poczta z moim zamówieniem...kto miałby polecieć, przecież nie baba z którą
                                ostatecznie się kłóciłam, że nagle mój rachunek studencki stał się normalnym
                                płatnym, przecież ona tego nie zmieniała, ciekawe tylko kto??? nic by nie
                                wyszło!! Taka jest nasza kochana mała ojczyzna...nikt nic nie wie, wszyscy są
                                czyści...a winny jesteś tylko ty, bo kto???
                                • student_el Re: Który najlepszy? 08.04.03, 23:29
                                  Przedewszystkim założyłaś konto studenckie, w umowie nie ma nic na temat
                                  takiego samowolnego przejścia tego konta na konto zwykłe - więc teoretycznie
                                  temat powienien Ciebie nie obchodzić - nie mówiąc tutaj o żadnej zapłacie za
                                  to konto. Ode mnei nie zobaczyli by ani grosza - przecież niczego nie
                                  podpisywałaś.
                                  A jak już bylaś w banku to rozmawia się z pionkami (czyt. kasjerami), poza tym
                                  należało złozyć skargę jak nie na sama osobę to na bank - chociaż mieć samą
                                  satysfakcję jakby co (zawsze to coś;)
                                  • Gość: anna Re: Który najlepszy? IP: *.umcs.lublin.pl 09.04.03, 08:53
                                    no niestety- banki sie fantastycznie wybraniają z tego jak to okresliłeś
                                    samowolnego przejścia- na rządanie kasjera czy kogoś muszę wylegitymować się
                                    ważną legitymacją studencką- tyle, że ja o tym nie wiedziałam, w umowie to fakt
                                    faktem jest, ale wiesz sam jak czyta się umowy (teraz to czytam całe umowy,
                                    zanim podpiszę cokolwiek, już się nauczyłam). Tylko jak mam się wylegitymować,
                                    jak nikt ode mnie tego nie rządał, a mnie nie było w banku Elbląskim od momentu
                                    jak podpisałam umowę do momentu jak zapłaciłam ten debet, czyli 3 lata...ale to
                                    dla banku nie jest argument- czyli ja jestem winna temu, nie bank :))))) że
                                    ktos bez legitymowania mnie, bez sprawdzenia czy rzeczywiście jestem studentką,
                                    zmienił moje konto studenckie na normalne- mea culpa
    • Gość: koń Re: Banki elbląskie - ile ich jest? IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.03.03, 19:15
      na 12 Lutego jest ING Bank Śląski- moim zdaniem najlepszy
      BGZ jest jeszcze na piaskowej i ostatnio widzialem na gieldzie elbląskiej
      • wiking_elblag DO KONIA 31.03.03, 19:19
        Koniu czemu tak żadko na forum zaglądasz?
        • Gość: koń Re: DO KONIA IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.03.03, 19:46
          forum czytam codziennie, ale niestety mam troszke malo czasu na pisanie.
          Obiecuje poprawe:)))
          • student_el Re: DO KONIA 31.03.03, 21:18
            Żeby nam to było ostatni raz!!!!;)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka