ol4 03.04.03, 22:16 Skorzystam z waszego niebywalego doswiadczenia w tej materii bo u nas trwa dyskusja czy to wiarygodna firma. Jakie maja ciekawe realizacje na koncie? Mam nadzieje ze student vel michal vel arystokrata cos o nich wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_el Re: JWK Invest 03.04.03, 22:31 szkoda, że jeszcze nie vel francuz vel wiking vel aborygen vel annna vel felx vel ol4. Wiem, ale zdenerwowałes mnie więc nic nie powiem, może ktos inny się zlituje nad biędną mróweczką. Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: JWK Invest 03.04.03, 22:45 Na razie powiem Ci tylko tyle, że budowali Alfa Centrum w Gdańsku:P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: JWK Invest 04.04.03, 08:49 www.jwk-invest.com.pl/ Oto link do strony firmy, ktroa jestes zainteresowany. Jak na razie nie wybudowali za duzo i moim zdaniem lepszym rozwiazaniem bylaby firma Echo Investments z Kielc, ktora tez byla zainteresowana budowa tego waszego centrum... Mi sie akurat bryla Alfy nie za bardzo podoba. Taka po prostu duza szesciokatna hala... ale moze u was bedzie cos bardziej interesujacego :) Odpowiedz Link Zgłoś