Gość: Elblążanin IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.07, 20:54 Ktoś kto to zrobił jest kompletnym bezmózgiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.07, 21:46 Co za skur... :/ Brak mi słów na tych imbecyli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:42 To tylko świadczy o tym jak duzo Elblążanom brak jesscze do poziomu kulturalnego chociażby Gdańska czy Krakowa. Niech wladze zaczną wreszcie budować wizerunek i patriotyzm lokalny w Elblążanach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech na sali Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.07, 00:22 no tiaaa, ty elbinger jak cos pier___niesz to az zal pupe sciska ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:18 skoro tak mowisz to znaczy, że moje słowa cię urazily. No cóż, prawda kluje po oczach :) Nawet boisz podać swojego nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ke do Elningera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 08:46 w młodym sprayowym gó... i tak nie wzbudzisz patriotyzmu, ja bym takich po rpostu wybił..ale na to ustawa jest potrzebna, chodza w spodniach tak ze im sie troche gów.. zmieści i nazywają swoje malowidla sztuka...żenada Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 11:08 Co ty bredzisz? Wczoraj łaziłem po Starówce, i piekarczyk był nie pomalowany :) Może sam go pomalowałeś np. w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 20:34 A może ktoś go wyczyścił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblążanin Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.04.07, 20:49 Generallo czy Ty chcesz mnie obrazić? Może nie wiesz, ale dzień ma kilka godzin i o godzinie o której byłeś nie było jeszcze nic pomyśl zanim coś napiszesz następnym razem!!!! Dziś byłem ponownie malowidło jeszcze jest, piekarczyk am oczy zamalowane na niebiesko i jakis napis ponizej. W dodatku zauwazylem ze rynna przy bramie targowej jest okopana mocno........... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 20:58 Szkoda gadać. Chyba powinna tam być kamera. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 22:16 Kamery na Starym Rynku pojawią sie w tym roku, jedna przy skrzyżowaniu z Wigilijną, druga przy skrzyżowaniu z Rybacką i trzecia przy skrzyżowaniu z Garbary. W tamtym roku napisałem maila do UM, zadając im m.in. pytanie, dlaczego nie postawiono tam kamer od razu, np zamiast dwóch kamer koło policji na Tysiąclecia, w odpowiedzi dostałem tylko jakiś urzędniczy bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 23:53 michal_el napisał: > Kamery na Starym Rynku pojawią sie w tym roku, jedna przy skrzyżowaniu z Wigili > jną, druga przy skrzyżowaniu z Rybacką i trzecia przy skrzyżowaniu z Garbary. > W tamtym roku napisałem maila do UM, zadając im m.in. pytanie, dlaczego nie pos > tawiono tam kamer od razu, np zamiast dwóch kamer koło policji na Tysiąclecia, > w odpowiedzi dostałem tylko jakiś urzędniczy bełkot. Mam wrażenie, że oni lubią robić sobie problemy. Taka syzyfowa zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elb.vectranet.pl 30.04.07, 14:09 Farbe mozna zdrapac paznokciem,cale szczescie,czubkow nie brakuje,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Piekarczyk pomalowany sprayem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 18:03 Kiedyś mialem wizję, żeby odbudować niektóre elbląskie pomniki jak Schichaua, Diany czy Hermana von Balka. Ale widzę, że w tym mieście jeszcze za dużo chamstwa się panoszy, żeby mogły one sobie spokojnie stać.... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo No bo archeolodzy wkroczyli :) 30.04.07, 13:50 Rozpoczęli odkywanie kolejnych kwartałów, które zostaną zabudowane po ich przekopaniu przez archeologów :) Już widziałem plany Mytycha który, chcę wybudować tam restaurację :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: No bo archeolodzy wkroczyli :) 01.05.07, 14:59 Piekarczyk nia ma juz sladu zadnych wandalizmow sprajowcow. Rynna rzeczywiscie (od strony lewej) patrzac na Alstom jest troche zgnieciona. Odpowiedz Link Zgłoś