thewiant 05.06.03, 21:14 który wyraz nie pasuje:umk_historia,wiktoria beckham,młotek.odp:umk_historia bo nawet młotek ma troche oleju w głowie:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umk__historia Re: zagadka nr2 05.06.03, 21:27 :-) Dobrze wiedziec że nie mam oleju w głowie. I jak smakuje Tobie dyx. Odpowiedz Link Zgłoś
thewiant Re: zagadka nr2 06.06.03, 07:33 umk__historia napisał: > I jak smakuje Tobie dyx. > > Dziękuję za napisanie zaimka z wielkiej litery,a co do pytania to jeszcze nie przyzwyczaiłem się do picia nierozcieńczonego(za mocny i cofa mnie),ale rozrobiony z sokiem pomidorowym jest pyszny.Bez kitu.Spróbuj a nie będziesz żałował.Mówię Ci.Myślisz,że czym częstuje gości?Chwalą sobie i ciągle pytają o przepis,ale z wiadomych przyczyn nie mogę im go podać.Jedyna niedogodność to kupno.Jako facet na stanowisku...(przemilczę jakim)nie wypada mi kupować w sklepie koło domu i muszę jeździć po mieście.Na zakończenie jeszcze raz gorąco Cię namawiam-spróbuj.P.S.tylko z sokiem pomidorowym Odpowiedz Link Zgłoś