Dodaj do ulubionych

ALternatywa dla TePsy

IP: *.sensor.com.pl 24.08.07, 17:48
Jakoś pojawiła się w moim okręgu skrzynka Dialog. Się cieszę, bo Neostrady mam
dość. Znalazłem dość fajną promocję, można interek i laptopa od razu kupić,
pytanie tylko, czy ktoś z Dialnet korzysta ?
Obserwuj wątek
    • generallo Re: ALternatywa dla TePsy 24.08.07, 18:43
      Ale jak ci kable pozalewa to bez różnicy,
      to będzie operatorem telekomunikacyjnym :(
      I tak masz przechlapane :(
      • Gość: Robert Re: ALternatywa dla TePsy IP: *.sensor.com.pl 27.08.07, 10:18
        No raczej :) ALe miałem radiowe łącze kiedyś jakieś TePsy i nawet bez deszczu
        lekki dramat był.
    • Gość: AborygenMiejscow Re: ALternatywa dla TePsy IP: 213.25.203.* 27.08.07, 10:48
      Niestety jak na razie w Elblągu (tak jak z władzą) nie ma żadnej alternatywy dla
      TePsy choć jest do bani i do tego relatywnie droga w stosunku do cywilizowanej
      Europy.
    • Gość: a Re: ALternatywa dla TePsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:13
      a
      • Gość: Michal Re: ALternatywa dla TePsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 01:36
        Ja korzystam i polecam, sam zerwałem umowę z tpsa bo co chwile mi sie net
        mi nie działał mówili ze zrobią i na mówieniu się skończyło.
        • Gość: Tomek Re: ALternatywa dla TePsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 01:38
          Ja mam dialog i laptopa za złotówkę ;p

i bez awaryjnie wszytko działa lepiej dużo od starej multimedi

• Gość: ha Re: ALternatywa dla TePsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 07:14
            No i tego laptopa splacasz przez trzy lata:P bo ile placisz za internet?
            • larlargal Re: ALternatywa dla TePsy 23.10.07, 10:12
              Gość portalu: ha napisał(a):

> No i tego laptopa splacasz przez trzy lata:P bo ile placisz za internet?

Ale w sumie i tak ciekawa opcja- wiadomo nic za darmo:D ( w dzisiejszych
              czasach;)) A fajne bo np student nie musi brać specjalnie kredytu, żęby mieć
              laptopa.
        • larlargal Re: ALternatywa dla TePsy 23.10.07, 01:36
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Ja korzystam i polecam, sam zerwałem umowę z tpsa bo co chwile mi sie ne
          > t
          > mi nie działał mówili ze zrobią i na mówieniu się skończyło.

U mnie podobnie nie moglem juz zdzierzyc tp.sa...i wiecznego'obiecywania';/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka