generallo 19.10.07, 16:47 Po raz kolejny tak znacząca impreza nie odbywa się w Elblągu :( A szkoda bo miliby się gdzie pościgać, na takiej np. Dąbka ;) www.elblag24.pl/?m=1&i=12337 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Rajd "Kormoran" w Braniewie IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.10.07, 18:39 Generallo jak ktos cie nazwie głupkiem to powinienes sie cieszyc, bo jestes skonczonym idiota Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Rajd "Kormoran" w Braniewie 19.10.07, 19:02 To wytłumacz mi dlaczego takie Braniewo, ma rajd "Kormoran" a Elbląg nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Rajd "Kormoran" w Braniewie 22.10.07, 03:24 Kormoran jest związany z Warmią i Mazurami, Elbląg jest reprezentantem dumnego Pomorza. Wara Wam od Kormorana moi drodzy i od Braniewa również. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el do 999s 22.10.07, 08:08 Proszę Cię nie mów "Wam", bo obrażasz w tym momencie mnie. To tylko generallo ma coś przeciwko, nie wiem dlaczego chciałby odebrać Braniewianom cokolwiek. Przypomina mi to "bitwę olsztyńsko-elbląską" lub jak kto woli "bitwę elbląsko-olsztyńską", którą wywołują niemyślące logicznie osoby na forum. Tylko tymrazem ktoś chyba chce wywołać "bitwę elbląsko-braniewską?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziobs Re: Rajd "Kormoran" w Braniewie IP: *.ols.vectranet.pl 29.10.07, 22:04 Bo Braniewo rajd i organizatorów przyjęło tak, że zasłużyli sobie na Kormoran przez najbliższe 5 lat. Jak nie organizujesz rajdów to siedź cicho, bo nie wiesz, jak istotna jest pomoc od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś