Gość: pickaboo IP: *.acn.waw.pl 03.03.08, 22:30 dziennikelblaski.wm.pl/Poslowie-ziemi-elblaskiej-z-Platformy-Obywatelskiej-tez-byli-przeciw,41233 Źle to brzmi!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mreck Re: liche wieści 04.03.08, 10:44 czy jest jakaś procedura odwołania posłów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: liche wieści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 11:32 jakas jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger A nie mówiłem? Ostrzegałem... IP: *.mofnet.gov.pl 04.03.08, 11:54 ...że jak PO dojdzie do wladzy to nici z przekopu! Ale wiekszość prymitywów dała się nabrać na drugą Irlandię. To skandal, że tacy znaleźli się nawet w naszym Elblążkowie :( Kaczyński by się nie szczypał - przekopałby Merzeję tylko po to, żeby zrobić na złość Ruskim. Szkoda, że Elblążanie nie prtafili wykorzystać jego uprzedzeń dla celów calego miasta. Ba! Calej Ziemi Elbląśkiej, a nawet wojewodztwa! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no dobra Re: A nie mówiłem? Ostrzegałem... IP: 89.174.178.* 04.03.08, 13:57 no dobra, mamy szansę powołać ruch obywatelski na rzecz przekopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: A nie mówiłem? Ostrzegałem... IP: *.mofnet.gov.pl 04.03.08, 14:48 Co najmniej pospolite ruszenie. W 1999 r. się nie udało, staliśmy się męczennikami w walce o sprawę podziału, ale tym razem będziemy musieli "wyjść na ulicę"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antypajac.1 Re: A nie mówiłem? Ostrzegałem... 04.03.08, 16:04 i w tym momencie otwiera sie pole do dzialania m.in.dla dziennika elblaskiego.maja szanse udowodnic ze naprawde zyja sprawami regionu,a nie sa tylko niesamodzielna filia i slupem ogloszeniowym.wiec do dziela panie i panowie redaktorzy,udowodnijcie ze zalezy wam na swoim miescie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: A nie mówiłem? Ostrzegałem... 04.03.08, 16:19 Antypajac nie sadze ze bedzie im sie chciało:( Odpowiedz Link Zgłoś
antypajac.1 Re: A nie mówiłem? Ostrzegałem... 04.03.08, 16:39 Michale, jesli nic nie zrobia w tym kierunku, beda "elblaskim" tylko z nazwy juz definitywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pickaboo kolejne ciekawostki w tym temacie... IP: 172.16.8.* 04.03.08, 17:11 ...nasi parlamentarzyści naprawdę chyba podpisali deklarację o samostanowieniu i w du.ie mają tych, którzy na nich głosowali. www.portel.pl/artykul.php3?i=28451 Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: kolejne ciekawostki w tym temacie... 04.03.08, 17:49 Ja nie glosowalem na ludzi PO,wiem na co ich stać,zyjemy w nienormalnym kraju,gdzie o wszystkiom decydują niekompetentni politycy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: kolejne ciekawostki w tym temacie... 05.03.08, 08:00 tusk musi mieć kasę na euro, więc kazał wyciąć wszystkie drobniejsze projekty. Naguszewski i ten drui będą teraz zagorzałymi przeciwnikami przekopu. Ja bym wolałprzekop niz euro 2012 w Elblagu. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: kolejne ciekawostki w tym temacie... 05.03.08, 10:37 Lisek ma swoja strone internetową, ale Naguszewski juz takiej nie ma, a adres mailowy do biura posła jest na wirtualnej polsce. kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a naucz sie szukac mreck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:47 www.naguszewski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
0l4 Re: naucz sie szukac mreck 05.03.08, 13:54 to coś to najwyzej wizytówka, a nie strona. ale dzieki. zadaj pytanie co go skłoniło do głosowania wbrew interesowi lokalnemu. ja go tez zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: kolejne ciekawostki w tym temacie... IP: *.mofnet.gov.pl 05.03.08, 12:12 > o wszystkiom decydują niekompetentni politycy:( Masz na myśli rownież tych polityków z 1998 i 1999 r. ktorzy wdrażali nowy podzial administracyjny? najważniejsze jest Alfik, aby politycy lokalni byli kompetentni, bo tylko oni mogą stanowić głos lokalnego ludu. Niestety jak przypominam sobie działania Dziewialtowskiego czy obecne opinie elbląskiej PO nt. przekopu to aż żal gardło ściska :( Co jak co, ale lokalni politycy powinni walczyć o swój region...nawet kosztem innych regionów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winetu Re: liche wieści IP: 195.47.201.* 05.03.08, 14:04 Na szczęście mamy nie tylko posłów PO i LID, myślę, że otwiera sie pole do działania dla opozycji z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamela Re: liche wieści IP: 195.47.201.* 05.03.08, 14:25 Krasulski do boju? Odpowiedz Link Zgłoś