Gość: Jurek IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 27.10.03, 13:01 Trzy lata w zawieszeniu, za wypadek i prowadzenie auta po pijanemu. To tylko w Polsce---smieszne. Ciekawe ile posmarowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Realny Re: KARA. IP: *.vc.shawcable.net 27.10.03, 22:54 Hm-Wiesz,ale "MAMY" POLSKA-DEMOKRACJE-HIPOKRACJE-ZENUJACE-Realny!!!!!!.....A SEDZIOWA tez maja TOGI prawie jak KSIEZULAKI-SPASLAKI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaandi Re: KARA. IP: 81.15.228.* 05.11.03, 10:47 powiem wam lepszy motyw. Jakieś dwa,trzy lata temu w Brodnicy (moja rodzinna miejscowość) nowo wybrany radny, będąc w stanie nieważkości alkoholowej, walnął swoim samochodzikiem w policjanta kontrolującego jakiegoś TIRa. Mundurowy wleciał z deczka pod tego TIRa(no było nie było,radny troszkę miał na budziku).Policjant ma 26(teraz 28 albo 29) lat. Podkreślam, ma-a więc żyje, ale jeździ na wózku... no i oczywiście jest bez pracy, tylko na rencie... a dzieciaczków dwójka... a i żonka młoda... . Zgadnijcie ile ten cały radny dostał... Uwaga: całe 2 lata i osiem miesięcy... od czego oczywiście się odwołał. No cóż, a to Polska właśnie. DObra rada ode mnie, kto się szanuje, szanuje swoje przyszłe potomstwo, to proszę, nie skazujcie siebie i ich na mieszkanie w kraju,gdzi wszystko się już dawno zawaliło. Ja wyp... za granicę wkrótce... na stałe!! Odpowiedz Link Zgłoś