thewiant 15.12.03, 01:59 dzięki.chociaż ty mnie czytasz bracie.mam teraz miesiąc urlopu. chyba zapiję się na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulu Re: do zulu IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 14:12 Gdzie jestes?Walcze sam na H.P.-To banda glupcow,pomijam tych co naprawde lubie!Odezwij sie!- Blizniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The wiant Re: do zulu IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.12.03, 20:51 ,,podpisałem" CYROGRAF z adminem i nie mogę za dużo się rzucać bo Mnie zablokuje,a ze starej wiary nikt się nie odzywa albo zmienił nick.i wolno wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu Re: do zulu IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 19:09 Hej, Czym sie przejmujesz? Zycze- Zdrowych i pogodnych Swiat, oraz pomyslnosci w Nowym Roku 2004! Masz racje :-) Verba volant,scripta manent. Twoj brat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberdawn Re: do zulu i the wiant IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.12.03, 20:17 a to tu sie ukrywacie Robaczki:) Zycze Wam Zdrowych, Spokojnych i Szczesliwych Swiat oraz Wsztystkiego Dobrego W Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zulu Re: do zulu i the wiant 21.12.03, 20:05 ha,ha,ha, a to ci sie udalo! Radosnych Swiat Bozego Narodzenia pmyslnosci w Nowym Roku i aby kazdy najmniejszy prezent pod wigilijnym drzewkiem byl jak gwiazdka z nieba. zyczy Znudzony Odpowiedz Link Zgłoś